Artikkel

MyRun – best i test nok en gang

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

My Run, markedets mest kompakte tredemølle, med den største løpsflaten for hjemmetrening er nok en gang kåret til best i test. I to uavhengige tester.

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Expertreviews – gir deg ekspertanmeldelser for å gi deg alt du trenger for å kjøpe riktig teknologi. Expertreviews har nylig kåret MyRun til den beste tredemøllen for hjemmemarkedet, som opprettholder samme standard som det vi ser av profesjonelle tredemøller for treningssenter. Se hele anmeldelsen under.

 Se pris og mer info om MyRun

Expertreviews har kåret MyRun til den beste gymstandard tredemøllen på markedet. Testpanelet gir Technogym fortjener skryt for å ha designet en tredemølle som ser så bra ut som MyRun faktisk gjør. Til og med så bra, at du kan la besøkende beundre din nye mølle, i stedet for å gjemme den bort i en garasje eller i et hjørnet. Dette er tredemøllen som fortjener hedersplassen i hjemmet.

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer

Videre er ikke dette en tredemølle kun for synet. Den har en imponerende high-tec standard. Og er inkludert med Technogym «Running rate» funksjon, som har som formål å forbedre løpseffektiviteten din. Både ved å trene deg til å bruke riktig stegfrekvens, men også ved å velge ut musikk som har den rette takten for stegfrekvensen du bør ha for å nå dine mål. Gjennom MyRun-appen, som er svært enkelt å koble opp mot tredemøllen, har du tilgang til omfattende treningsprogrammer og underholdning. Om ikke det var nok, kan du koble den opp mot Zwift, en treningsapp som lar deg løpe i en virtuell verden, og reduserer risiko for kjedsomhet for den som ikke er den fødte løper. MyRun får også skryt for at den er utrolig smart, og miljøvennlig, da den slår seg automatisk på når du tråkker på den. Se hele testen.

Pia Seeberg MyRun Home

“Jeg elsker at MyRun mølla er enkel i bruk, og ikke minst all tilleggs-informasjonen den gir meg. Takket være teknologien i mølla får jeg hele tiden feedback på blant annet kadens og skrittlengde, noe som har hjulpet meg til en mye bedre løpeteknikk.”

Pia Seeberg
Personlig- og mentaltrener, forfatter og Technogym ambassadør
Les mer

Coach – er en annerledes publikasjonskanal for helse og fitnessindustrien. Coach har kåret MyRun til den beste tredemøllen på markedet for hjemmetrening. 

Coach Magazine, har kåret MyRun til den beste tredemøllen på markedet. Testpanelet sier at denne tredemøllen vil ikke bare at du skal løpe, den vil at du skal forbedre deg og bli en enda bedre løper. Møllen har en mengde tilpassede treningsprogrammer, og en egen «Running Rate» funksjon, som oppmuntrer deg til å opprettholde farten, mens du tar flere steg, for å øke effektiviteten. Ved å bruke MyRun-appen vil møllen også velge musikk med en takt som matcher stegfrekvensen din, starte opp automatisk når du tråkker på løpsflaten, og gi deg mulighet til å løpe din favorittrute utendørs, inne på møllen, helt likt som i virkeligheten. MyRun kan kobles direkte til Zwift, slik at du kan se avataren din løpe i ditt tempo i en virtuell verden, uten å måtte bruke en tilkoblet footpod. Som er en fin bonus, er den en av de smarteste tredemøllene på markedet også. Se hele testen.

  • PS! Technogym Myrun appen ble oppdatert i begynnelsen av 2021: Technogym Live gir enda mer motivasjon og entusiasme for trening. Analysen av løpsteknikk vil bli inkludert i appen senere i år.
Relaterte produkter
Technogym Live app MyRun og Technogym Cycle, Technogym Elliptical

TechnogymTechnogym Training Applications - Technogym Live app MyRun og Technogym Cycle, Technogym Elliptical

Les mer

Myrun-best-treadmill-home

Visste du at:

MyRun er den mest kompakte tredemøllen med den største løpsflaten på markedet. Møllen har dobbel så kraftig motor som de fleste møller i samme størrelse, med hele 4 hk. Møllen er svært stillegående, og gir deg feedback på løpestil, trinnlengde og bevegelse underveis i økten.

Se mer om MyRun

Vi tilbyr finansieringsløsninger for privatpersoner: