Artikkel

Trening på hotell – løsninger for hotellrommet

FotoTechnogym

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Den beste opplevelsen for dine gjester

Mange gjester liker å trene privat på rommet sitt, og mer enn noen gang er tilgjengelighet for trening på rommet relevant. Uansett om du har et tilgjengelig treningsrom eller større treningsstudio på ditt hotell er treningsutstyr på hotellrommet noe som har kommet for å bli. Technogym kan tilby deg innovative, stilige og elegante produkter for å dekke dine gjesters behov for trening på rommet.

Velvære à la carte

Technogym har mange forskjellige alternativer for treningsutstyr på hotellrom, eller treningsløsninger for større treningsrom på hotell. Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med å finne det rette tilbudet for dine gjester.
Technogym Bike
La gjestene glede seg over trening på sykkel live og on-demand med sine favoritttrenere og treningsøkter fra hele verden. En sykkeltur på en trimsykkel vil aldri bli det samme etter å ha testet en sykkeltur på denne. Med denne treningssykkelen tilgjengelig på for trening på hotellrommet, møter du gjesters forventninger.
Technogym Bike på hotell. treningsløsninger for hotell
Relaterte produkter
Technogym Bike

TechnogymTechnogym Training - treningsmaskiner for hjemmet - Technogym Bike

Les mer

Technogym Bench

Den funksjonelle treningsløsningen som gir gjestene dine muligheten til å utføre hundrevis av treningsøvelser. Det kompakte utseendet inneholder både treningsstrikker, hexagon manualer, vekter og en treningsmatte. Treningsbenken kan enkelt plasseres og passer inn på alle ulike hotellrom. Technogym Bench gir hotellgjestene dine unike treningsopplevelser.

technogym treningsløsninger for hotell
Relaterte produkter
TECHNOGYM BENCH 1

TechnogymTechnogym Training - treningsmaskiner for hjemmet - TECHNOGYM BENCH 1

Les mer

Technogym Case

Din velvære og treningsløsning på hotellrommet. Gjestene kan velge å kjøpe treningsbaggen og få med alt treningsutstyret hjem. Eller det kan leies ut og følge rommet. En komplett treningsløsning med et smart utvalg av treningsverktøy, funksjonelt pakket i en lekker, men smart treningsbag. Koble deg enkelt opp og velg en treningsøkt fra det store biblioteket av øvelser og treningsøkter. En perfekt løsning for de som ønsker trening på hotellrommet, «In room training», en rask og effekt treningsøkt. Muliggjør også trening på mindre hotellrom.

in room training technogym technogym case

Technogym power pack

Pakken har alt du trenger for funksjonell trening på rommet. Technogym Power Pack inneholder en medisinball (6 kg), kettlebell (16 kg), hoppetau og 3 strikker med ulik grad av motstand. Perfekt treningsutstyr for hotell.

Technogym Power Pack
Relaterte produkter
Technogym Power Pack

TechnogymTechnogym Power Pack

Les mer

Vi hjelper deg som driver hotellvirksomhet med å tilby dine gjester en best mulig aktiv opplevelse før, under og etter oppholdet hos deg.

Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer.