Artikkel

Trening på hotell – løsninger for hotellrommet

Kontakt oss
Tony Nervander

Tony Nervander

Corporate Health Specialist

+47 902 18 841

Den beste opplevelsen for dine gjester

Mange gjester liker å trene privat på rommet sitt, og mer enn noen gang er tilgjengelighet for trening på rommet relevant. Technogym kan tilby deg innovative, stilige og elegante produkter for å dekke dine gjesters behov for trening på rommet.

Velvære à la carte

Technogym har mange forskjellige alternativer, så ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med å finne det rette tilbudet for dine gjester.
 Technogym bike
La gjestene glede seg over trening på sykkel live og on-demand med sine favoritt trenere og treningsøkter fra hele verden.
Relaterte produkter
Technogym Bike

TechnogymTechnogym Bike

Les mer

Technogym Bench

Den funksjonelle treningsløsningen som gir gjestene dine muligheten til å utføre hundrevis av treningsøvelser. Det kompakte utseendet inneholder både treningsstrikker, hexagon manualer, vekter og en treningsmatte.

Relaterte produkter
TECHNOGYM BENCH

TechnogymTECHNOGYM BENCH

Les mer

Technogym power pack

Pakken har alt du trenger for funksjonell trening på rommet. Technogym Power Pack inneholder en medisinball (6 kg), kettlebell (16 kg), hoppetau og 3 strikker med ulik grad av motstand.

Technogym Power Pack
Relaterte produkter
Technogym Power Pack

TechnogymTechnogym Power Pack

Les mer

Vi hjelper deg som driver hotellvirksomhet med å tilby dine gjester en best mulig aktiv opplevelse før, under og etter oppholdet hos deg.

Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer.