Nyheter

Technogym Live

En personlig treningsopplevelse

Technogym Live er et nytt digitalt brukergrensesnitt. Målet med Technogym Live er å inspirere folk til å omfavne trening og gjøre det til en del av deres hverdag, slik at de kan oppnå resultater på en underholdende og motiverende måte.

Møt din Technogym Coach

Innebygget i hver Live-enhet finner du Technogym Coach. Det er den første AI(Artificial Intelligence) som er skapt for å motivere og veilede deg, slik at du kan få mer ut av din treningstime. Du finner en mengde nytt innhold i alle våre konsoller og det har aldri vært morsommere å oppnå dine mål enn nå.

Tren med en proff

Technogym Sessions er en treningsserie med 6 timer med ett spesifikt tema. Velg basert på dine personlige mål og den virtuelle treneren leder deg igjennom timen. Treneren din kommer til å peppe deg og foreslå intensitetsnivå. som du kan endre når som helst under økten.

Utfordre deg selv med med rutiner

Technogym Routines inneholder ulike økter og øvelser hvor intensiteten stilles inn automatisk av utstyret. Du får en steg-for-steg veiledning via video, direkte i rutinemodus eller via popup-beskjed, dersom du heller velger å se underholdning mens du trener.

Tren hvor som helst med utendørslandskap

La naturlige og urbane landskap fengsle deg, mens du trener. Bli overrasket over hvor dine reiser rundt om i verden kan ta deg.

Nyt personlig innhold

Se din favoritt Netflix-serie eller TV-program på HD-skjermen. Sett i gang ditt eget innhold utifra dine preferanser for eks. favorittmusikken fra din Spotify-konto, din YouTube-spilleliste eller browse online der du måtte ønske.

 

Og mye, mye mer…

La oss høre fra deg, så forteller vi mer.