Se eksempler på ulike størrelser av Fysikalsk institutt

Vi har fagkompetanse innen fysioterapi og hjelper deg med å finne gode løsninger 

Vi har løsninger for alle, uansett størrelse

Vi har lang erfaring med å levere skreddersydde løsninger for deg som driver offentlig eller private helseforetak. Vi hjelper våre kunder gjennom hele prosessen, med alt fra rådgivning og 3D-tegninger til skreddersydde finansieringsløsninger og vi står selvfølgelig for levering og jevnlig vedlikehold av utstyr.

Skal du starte en helseklinikk?

dette kan vi hjelpe deg med

Skreddersydde treningsløsninger

Sette sammen en komplett utstyrspark fra Technogym og Sidea

Forretningsidé og muligheter

Bidra i prosessen med utvikling av forretningsplan

hjelp med organisering og drift

Bistand med leiekontrakt, dritsrutiner, budsjetter og salgstrening

Layout og oppsett

3D skisser av senteret. Oppsatt nettverk, medlemssystem, adgangskontroll

finansiering

Ulike typer av leasing og finansieringsløsninger

helseklinikk
Det har vært svært hyggelig og enkelt å jobbe med Qicraft. Hurtig responstid. Lett å kommunisere med. Kjappe med å komme med ulike løsninger / tilbud / prisforslag. Enkelt å avtale service ved behov. Jeg kan for deg som vurderer Qicraft som leverandør på det sterkeste anbefale dem. Du kommer ikke til å angre.
bibbi duus
Bibbi Duus
Fysioterapeut, eier og driver av Paradis Helse

Eksempler på ulike løsninger vi kan hjelpe deg med:

Uansett hvor stor din klinikk er, hvor mange terapeuter som jobber der, og hvilket budsjett du har, kan vi skreddersy løsninger tilpasset akkurat dine og dine pasienters behov.

Vi selger ikke kun treningsutstyr, men designer spesifikke løsninger tilpasset ulike behov.

Fredrik Rustad - Corporate Health Specialist Qicraft Norge.

Liten klinikk

En mindre klinikk består vanligvis av 3 behandlingsrom/kontorer og ca 50-60 kvm treningsrom.

 

Treningsstudioet bør inneholde en kombinasjon av treningsmaskiner som tredemøller, crosstrainere, treningssykler og styrkeutstyr som benpress, utstyr for strekkøvelser og leg extension/curl. I tillegg mindre frivekter som manualer og kettlebells samt noen matter.

 

Månedlig leie utstyr fra kr 7 210 eks mva*

 

Prisen inkluderer: Excite Live Run, Excite Live Recline, Excite Live Bike,

Selection 700 Benpress, Selection 700 dual leg extension leg curl, Ercolina Rehab, Sidea Power rack, Sidea manualer 1 – 10 kg

Medium klinikk

En middels klinikk består typisk av 5-6 terapeuter, har ca 150 kvm treningsareal inkludert ventesone, samt garderobe og toalett.


Treningsrommet bør inneholde for eksempel to møller, en ellipsemaskin, to treningssykler, en setesykkel, en romaskin, en Skill Mill, Kinesis One, Cable Station 5, fire Kinesis Stations, to knebøy stativer, beinpress, manualer opp til 20 kg, traktorer og matter.

 

Forslaget til kombinasjon og antall apparater satt opp med tanke på å ha nok apparater i rommet for å skape en best mulig arbeidsflyt for behandlere og pasienter.

 

Månedlig leie utstyr fra kr 20 727 eks mva*

 

Kostnad utstyrsleie pr kontor fra: kr 4 146 eks mva*

 

Prisen inkluderer: Run Live 500, Bike live 500, Synchro Live 500, Recline live 500, SKILLROW, SKILLMILL, Ercolina rehab, Selection 700 dual leg extension leg curl, Selection 700 brystpress, Selection 700 Benpress, Selection 700, Low row , Kinesis ONE og Sidea POWER CAGE RACK.

Stor klinikk

En stor klinikk består typisk av 6-10 eller flere behandlere og disponerer ca 350-450 kvm eller mer med treningssal inkludert resepsjon, ventesone, herre- og damegarderobe.

 

Treningsrommet bør inneholde flere apparater av samme type for for å skape best mulig arbeidsflyt. Kombiner ulike kondisjonsmaskiner og styrkemaskiner for å treffe flere behov.

 

 

Månedlig leie utstyr fra kr 29482 eks mva*
Delt på 6 kontor fra kr 4913,- eks mva*

 

 

Prisen inkluderer:

Run Live 500, Bike live 500, Synchro Live 500, Recline live 500, SKILLROW, SKILLMILL, Ercolina rehab, Selection 700 dual leg extention leg curl, Selection 700 chest press, Selection 700 Leg press, Selection 700 Low row, Selection 700 lower back, Kinesis ONE, Omnia, Cable Station, Sidea Stång, Turf, Hantlar, Sidea, Powercagerack

Biocircuit Smart klinikk

En smartklinikk med Biocircuit er ca 150 – 170 kvm med treningsareal i tillegg til behandlingskontor og garderobe. Biocircuit er et ferdig konsept som alltid gir brukeren trygg, effektiv og veiledet trening. Sirkelen består av 6 kondisjonsmaskiner og 6 styrkemaskiner. I tillegg kan det være lurt med øvrig utstyr til oppvarming og tidlig rehabs spesifikk trening som ergometersykkel, Ercolina trekkapparat og små manualer.

Månedlig leie utstyr fra kr 33 165 eks mva*

 

Prisen inkluderer: 3 Artis Run, 3 Artis Bike og 6 styrkeapparater for trening av hele kroppen.

Finansiering

Mulighetene for å forsvare investeringen (return of investment) er mange og et eksempel kan være å regne på økt omsetning i form av PT-timer eller små grupper, som supplement til behandlingstilbudet.

Vi er opptatt av at investeringen skal være lønnsom for våre kunder, og hjelper til å sette opp ulike modeller for å regne hjem investeringen.

 

Les mer om våre finansieringsløsninger

Populære treningsprodukter for helseforetak

Klikk deg inn å se mer om våre mest populære produktserier for helseforeatak og rehabilitering.

SKILL LINE

Et alternativ til tredemølle er også en buet mølle med lameller. Skill Mill er mer skånsom for ledd i tillegg til å gi muligheter til å utføre trening for forebygging, rehabilitering og mobilitetstrening.

SELECTION MED

Serien har verdens største variasjon av medisinsk sertifiserte styrkeapparater for rehabilitering og trening, med et fokus på trygge, enkle og tilpasningsdyktige løsninger

 

BIOCIRCUIT

En innovative treningssirkelen som ved hjelp av Biodrive og AI (Artificiell Intelligens) og hjelper brukeren å nå sine treningsmål effektiv, og trygt. 

Hvorfor samarbeide med oss

Idé & Plan

Vi kan hjelpe deg å skape et fullverdig aktivt område egnet for rehabilitering og trening med den plassen du har.

Fra pasient til medlem

Vi hjelper deg å skape et skreddersydd treningskonsept for dine pasienter. Dette inkluderer bla. romplan, treningsutstyr, konsulenthjelp, finansiering og servicetjeneste.

Approved medical device, MD

Technogym har egne produktserier med medisinsk sertifisert treningsutstyr.

Exercise is medicine

Et globalt initiativ for å gjøre fysisk aktivitet til en viktigere del av sykdomsforebygging og behandling i internasjonalt helsevesen.

Topp Kvalitet

Technogym er solide produkter av høy kvalitet, som er enkle i bruk og har lang levetid. Innovativ digital teknologi gir brukeren en unik treningsopplevelse.

ISO - sertifisering

Vi er ISO-sertifisert. Å gi deg som kunde kvalitet og trygghet i kundereisen er svært viktig for oss.

Bærekraft

Technogym er bygget på respekt for mennesker, miljø og mangfold. Technogym produkter er utviklet med sunne, fornybare og trygge råvarer.

Livssyklus

Som en del av vårt bærekraftige helhetssyn tar vi vare på hele livssyklusen til dine produkter.

Hvorfor velge Technogym

Technogym, er verdensledende innen design og produksjon av bærekraftig treningsutstyr og tilhørende treningsløsninger av høy kvalitet.

 

Technogym er ansvarlig for forskning, utvikling, testing og produksjon av produktene sine, fra Technogym Village, i Wellness Valley i Italia.

 

Mer enn 50 millioner mennesker trener med Technogym treningsutstyr hver dag, som du finner mer enn 180 millioner steder over hele verden.

Jeg vil vite mer!

Kontakt oss

Vurderer du å starte klinikk eller kanskje du allerede har lokaler og litt ekstra plass? Ønsker dere  heve kvaliteten på pasienttilbudet for å styrke dere i konkurransen mot andre klinikker? 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. 

treningslsninger-for-helseforetak-rehabilitering-fysioterapi-qicraft