Et moderne treningssenter på arbeidsplassen

Økt trivsel og en «snakkis» på kontoret

 

Målet til Air Cargo Logistics har vært å gjøre trening mer tilgjengelig i hverdagen, og skape en enklere og kortere vei til fysisk aktivitet. Gymmet brukes av nesten samtlige ansatte, og til alle døgnets tider.

 

På deres kontor er det frihet under ansvar som gjelder, og den enkelte vil sammen med teamet avklare hvorvidt treningen lar seg gjøre i arbeidstiden. «Investeringen har skapt en felles opplevelse av økt trivsel på arbeidsplassen, og er definitivt en «snakkis» på kontoret» sier Tord Kongsvik, Logistics Manager ved AC Logistics. De som trente mye før trener fortsatt mye, men har flyttet mesteparten av treningen til kontoret. For de med mindre avstand til kontoret er også treningsrommet flittig brukt i helgene.

 

Alt fra funksjonell styrke til trygg sirkeltrening

 

“Vi valgte Technogym på grunn av kvaliteten på apparatene, og den «proffe» følelsen. Da vi først tok avgjørelsen om å bygge et eget gym, ville vi gjøre det skikkelig, og sørge for at det ble like bra som på vanlige treningssenter. I tillegg til å tilby den enkle, effektive og trygge sirkeltreningen de foreslo for ett firma som oss ” – Tord Kongsvik, Logistics Manager ved Air Cargo Logistics. 

 

Biocircuit

Spinningsykler

Trappemaskin

Tredemøller 

Aktivitet og prestasjon er forankret i organisasjonskulturen

 

I forbindelse med selskapets vekst ble det planlagt en utbygging av lokalene deres, og dagens treningsrom ble tatt med i den nye utbyggingsplanen. Investeringen ble gjort både på grunn helsemessig gevinst, og tanken om å knytte ansatte tettere sammen gjennom felles treningsøkter.

 

De siste årene har fysisk aktivitet vært godt integrert i organisasjonskulturen, og de ansatte har deltatt på Holmenkollstaffeten-, fotballcuper, og diverse mosjonsløp som Sentrumsløpet, Fornebuløpet og Birken.

 

La oss hjelpe deg å bygge deres treningsrom

Send oss en melding via skjemaet under og fortell oss om ditt prosjekt. Våre konsulenter tar kontakt så snart som mulig for å  hjelpe deg med å bygge deres treningsrom.

Les flere referansecaser

 

Karsten Warholm

Se treningsrutinene til en olympisk mester.

 

Nivå

En unik kombinasjon av lys, lyd og coacher

 

Vikersund Bad

Fremtidens rehabiliteringsteknologi

 

Spaces

Fra ubrukt kontoreareal til funksjonelt treningsrom

ac-logistics-qicraft