Referanse - Treningssenter

Et unikt samspill mellom lys, lyd og coacher

FotoSondre Aabø

Tre ulike konseptrom

På Nivå har de utviklet tre konseptrom, og et generelt område for styrketrening og kondisjon. Konseptrommene kalles «burn», «power» og «move». Flere av medlemmene har valgt seg ut noen favoritter, men de beveger seg også på tvers av rommene. Deres coacher hjelper medlemmene gjennom øktene, og tar i bruk innovativ teknologi og treningsutstyr for å kommunisere med deltakerne underveis. Informasjonen de trenger vil til enhver tid være tilgjengelig på skjermene i rommene, i tillegg til «display» på flere av apparatene.

 

«Burn»

«Burn»  består av Skillrun-tredemøller og Technogym Bench. «Her kjøres det blant annet gåturer som kan høres ut som «a walk in the park» Men dette er tøffe timer med god stigning» forklarer Jamie Sørensen. Løypeprofilene designes av trenerne, og tilsvarende gjelder stigning under treningsøkten. Øktene på «burn» kan bestå av bratte motbakker, løpetimer, i tillegg til at det kjøres bootcamps.

«Move»

På «Move» står bevegelighet i sentrum, og her kan du trene kjernemuskulatur gjennom blant annet yoga og pilates. I tillegg kjøres det mer tradisjonelle styrketimer, hvor medlemmene får tildelt en plass og instruktør som gjennomfører økten sammen med dem. Her er det et bredt utvalg av timer for balanse, tøying og kjernestyrke.

 

«Power»

«POWER» er et sammensatt rigg til et bredt spekter av treningsøkter, og disse kan primært inndeles i tre ulike kategorier. En av disse kalles for «boost», som består av tyngre vektløft, lengre arbeidsperioder og lavere puls. Fokuset i disse gruppetimene går på store base-øvelser. Konseptrommet har også HIIT treninger i form av sirkeltrening, hvor det brukes tredemøller, ro-apparater, sykler, bokser og hantler med høy intensitet. Konseptrommet har også regi på tøffere timer rettet mot «functional fitness», som er mer tilnærmet crossfit-trening.

Power er et treningskonsept som utfordrer styrke, kondisjon, utholdenhet og bevegelighet.

Relaterte produkter
SKILLROW

TechnogymSkill line - SKILLROW

Les mer

Innleide DJ`er for å skape lydopplevelser

For å skape en fantastisk opplevelse har Nivå satt sammen et bredt lag av underholdningsfaktorer. Musikk står sentralt for treningsopplevelsen, og dette er gjort i samarbeid med profesjonelle DJ`er. Målet var å skape en oppbygning fra start til slutt, og tilrettelegge for en god arbeidsflyt gjennom hele treningsøkten. «Vi har også sterkt fokus på lyssetting som underholdningsfaktor i seg selv, og hvordan dette kan bidra til å hente det lille ekstra» forklarer Jamie Sørensen, Club Manager Nivå

 

Et unikt samspill mellom lys, lyd og coacher

Nivå ble grunnlagt 15 oktober 2021, med en visjon om å etablere en ny form for treningssenter i Halden. Målet var å sette sammen så mange elementer som mulig, og skape en unik treningsopplevelse for medlemmene deres. Treningssenteret består av konseptrom med gruppetrening i ulike former og målsetninger. Mange av timene er basert på treningsformen HIIT (high intensity interval training) og en oppbyggende spenningskurve.

“Mange av timene er basert på high intensity interval training, og så har vi lagt på så mange elementer vi klarer for å skape en optimal treningsopplevelse”

Jamie Sorensen
Club Manager

Et digitalt økosystem

Nivå bruker den digitale trenings- og kommunikasjonsplattformen  «Mywellness». Programmet er en stor del av arbeidsdagen deres, og  produkter som Skillrun, Teambeats og bootcamp er skreddersydd til dette økosystemet. Treningssenteret ønsket en løsning som dekker alle behov, og løsningen ble en integrasjon mellom ifitness og Mywellness. Slik har de skapt et komplett system for betaling og medlems-administrasjon. Her har de tilgang til inngang, Minside for betaling, og medlemmene kan enkelt booke seg inn på de forskjellige gruppetimene. I tillegg kan de motta treningsprogrammene via Technogym-applikasjonen, og kommunisere med PT`ene ved behov.

Relaterte produkter
Mywellness App

TechnogymTechnogym Training Applications - Mywellness App

Les mer

Medlemmene kan logge seg inn på tredemøller og andre digitale produkter, og motta resultater etter en treningsuke. Gjennom plattformen får de innblikk i øktene deres, og instruktørene kan gjennomføre kundeoppfølginger og kroppsanalyser basert på disse resultatene. Apparatene kan kobles til medlemmenes pulsmålere, og gi overblikk over progresjon og utvikling over tid.

 

Hva er kundene mest fornøyde med?

Senteret består av 20 Skillrun, half racks, «Selection», «Purestrength», «glute workouts», i tillegg til frivekter og ett «Skillathletic» rigg. På Nivå har de hatt Technogym siden senterets åpning 15 oktober 2021, og det er produktet Skillrun som har fått flest positive tilbakemeldinger fra kunder. Kundene er også svært fornøyde med trening med frivekter, som samsvarer med en av Technogyms trender for 2023 .

“Vi er fornøyde med Technogym som utstyr og Qicraft som pratner. Samarbeidet fungerer veldig godt. Vi er veldig fornøyd med utstyret, og det er også kundene våre. Utstyret har god kvalitet, og det holder seg godt.”

Jamie Sørensen
Club Manager
Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer
Relaterte produkter
SHOULDER PRESS

TechnogymSelection 700 - SHOULDER PRESS

Les mer