Referanse - Treningssenter

Skullerud Sport Senter

TekstRonny Pettersen

FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Skullerud Sport Senter er fundamentert i troen på at livet oppleves bedre sammen med andre, at vi kan løfte hverandre når det er behov for det, og at trening kan forandre livet. Å leve er å delta og være en del av noe, ikke bare være en passiv tilskuer.

Noen ytterst få ganger i livet opplever vi noe som forandrer alt. For alltid. Jorunn hadde sitt vendepunkt en regnfull høstdag i 1987. Etter en periode med mye sykdom og motgang vandret hun inn på Bøler Helsestudio, traff Tore og hver dag etter det ble en ny og frisk start. Siden har hun arbeidet utrettelig sammen med Tore for å gjenskape det øyeblikket i andre. Som hun selv sier: Tore og Bøler Helsestudio reddet livet mitt, og hvis jeg klarer å gi ett menneske den opplevelsen jeg hadde den gangen, og forandre ett eneste liv, ja da er det verdt de tolv årene vi valgte å bo i bomberommet på Bøler senter for å holde hjulene i gang. Tore sa en gang at han er villig til å gi alt for medlemmene, i hvert fall nesten, og hans uttrettelige arbeidsinnsats, tolv timer hver dag, vitner om at det ikke bare var tomt prat.

Mars 2001 åpnet SATS Skullerud og noen måneder senere ønsket senteret å kjøpe Bøler Helsestudio, men i stedet ble det Tore og Jorunn som etter hvert tok over på Skullerud, og de endret navn til Skullerud Sport Senter. Dette ville aldri ha blitt en realitet uten støtte fra DnB Eiendomsutvikling og tilliten til nesten alle de drøyt ni hundre opprinnelige medlemmene på Bøler. Siden har medlemstallet vokst til nesten tre tusen, mye takket være Tore og Jorunns tro på å skape en møteplass for alle, enten det er godt voksne over middagshøyden, hjerte- og lungesyke hvor mange må trene med pusteapparat, roklubb som konkurrerer i VM i Boston hvert år, eller et sykkelmiljø som har reist til Mallorca og Italia for å oppleve gleden ved fysisk aktivitet og samhold.

Hvis det er én ting Tore og Jorunn har erfart, ofte smertelig gjennom årene, og som er både skremmende og gir håp på samme tid, er at du kan ikke planlegge livet ditt. Det eneste du kan forberede deg på er å bli overrasket. Ingen vet hva som venter bak neste sving, om det er et tohodet troll eller en blomstereng i alle regnbuens farger. Det som betyr noe er om du er fysisk og mentalt rustet til å møte og oppleve det livet varter opp med, eller noen ganger kaster i ansiktet ditt. Deri ligger Tore og Jorunns visjon: ved å møte mennesker og bruke kroppen gjennom variert fysisk aktivitet, vil du være i stand til å oppleve reisen som livet tross alt er, på en positiv måte.

Skullerud Sports Senter, var de første treningssenteret i Oslo, som fikk SKILLRUN inn på senteret.

For oss som utstyrsleverandør, er det utrolig motiverende å jobbe med en kunde som Skullerud Sports Senter. Jorunn og Tore sier alltid ja til nye utforinger, og tør å satse på nye muligheter, sammen med oss!

Skullerud Sports Senter har et stor sykkelmiljø og har hele 43 Group Cycle sykler fra Technogym.

Skullerud Sports Senter har også stilt senteret sitt til disposisjon 2 år på rad, når vi har gjennomført Connected Experience Convention

På Skullerud Sports Senter har de dette utstyret fra Technogym:

SKILLRUN

SKILLMILL

SKILLROW

Pure Stregth-Serien

Group Cycle 

Mywellness Cloud