Referanse - Treningssenter

Ullern Trening Oslo

TekstRonny Pettersen

FotoAnne Kristiansen

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Ullern Trening består av delikate, lyse og moderne lokaler. Her finner du ekspress sone, lyse og innbydende garderober, funksjonell sone, kondisjonspark, spinningsal, treningssal med mulighet for Hot Yoga, barnepass og mye mer.

Ullern Trening tilbyr det siste innen teknologi og treningsapparater hvor medlemmene kan følge med på sine egne treningsøkter og resultater.

Det første du møter når du kommer opp trappen til treningsstudio, er Ullern Trenings sin egendesignet Workout-wall. Her har medlemmene mulighet til å scanne en av QR-kodene slik at man kan få et tilpasset treningsprogram basert på hva slags interesse og mål medlemmene har med treningen, akkurat denne dagen.På Ullern Trening trenger man ikke vente på at et treningsapparat skal bli ledig. De har valgt å sette inn såpass mange apparater i hver serie, slik at medlemmene skal oppleve en behagelig og effektiv treningsøkt.

På Ullern Trening finner man alt av utstyr, som man måtte ønske. Her har de valgt å ha en egen Pure Strength sone, for de som ønsker å trene vektskivebelastede styrketrening.

Her har også satt av et egent område til frivekter, som hantler, kettlebells og annet frivektstrening

Her har de satt inn en egen innendørs løpebane.

På Ullern Trening kan man også delta på innendørssykeltimer, på en Group Cycle .

Midt i rommet finner man en funksjonell sone med apparatetOmnia, hvor medlemmer enten kan trene på egenhånd eller i organiserte smallgroup timer med PT/instruktør.

 Les mer om Ullern Trening her. 

I våre prosjekter, arbeider vi med et team av arkitekter, entreprenører, HR-avdeling og kundens prosjektgruppe. Når vi utformer treningsfasiliteter for ulike kunder, gjør vi det alltid så plasseffektivt som mulig, med nyskapende og smarte plasseringer av treningsutstyr.

Vi tilbyr komplette konsepter for å kunne designe både små og store treningsstudio og treningsområder for ulike konspeter og kunder. Gjennom vårt tegneprogram gir vi deg en rask oversikt over hvor mye utstyr du kan passe på ditt planlagte treningsområde. Vi kan også bistå med ekspertise om valg av gulv, tilpasning av lokaler og finansiering.