Referanse - Treningssenter

Akropolis Drammen

TekstRonny Pettersen

FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Akropolis Trening er  Drammens største treningssenter, og tilbyr det mest varierte treningstilbudet i Drammen omegn. På Akropolis Trening finner du det siste innen styrke, kondisjon og gruppetrening med hele 3 sentre; Åssiden, Marienlyst og Lier.

Akopolis er opptatt av kompetanse og har mange dyktige instruktører, med flere års erfaring fra bransjen. Akropolis tilbyr alltid god service, et unike fagmiljø og en herlig atmosfære. Her får du vireklig lyst til å trene!

For oss er det veldig spennende å jobbe med en kunde som Akopolis Trening og eier Tom Erik Oxholm. Han er alltid forut for sin tid, og en skikkelig grunder som tør å satse og prøve nye muligheter.

Akopolis trening har valgt Mywellness Cloud systemet, for blant annet å følge opp medlemmene sine.

about qicraft partner c&c akropolis

“Det er avgjørende å ha et slik team som Qicraft som partner for å kunne levere det beste produktet som er mulig. Qicraft er et selskap som er fremme i skoene og som tar ansvar. Har produkter som ingen andre kan matche. Trygge og gode folk som betyr mye for oss som kunde. Å ha tryggheten om at vi har det beste produktet på markedet, beste digitale løsningene for sluttbruker, bra finansieringsløsninger tilpasset oss. ”

Tom Erik Oxholm
Eier Family Sports Club Akropolis Åssiden
Les mer

Til og med sjefen selv, Tom Erik Oxholm, stiller opp som sykkelinstruktør.

På Akropolis Trening har de valgt dette utstyret fra Technogym:

Group Cycle

Excite-serien

SKILLROW

Mywellness Cloud