TekstRonny Pettersen

FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Arena Treningssenter er en lokalt forankret treningsskjede med flotte og moderne senter i Stavanger og Jæren. Selskapet ble etablert i 1997 basert på en visjon om et annerledes treningssenter for alle.

Vår fokus på deg, din tilhørighet, din trivsel og din glede er et påfyll for motivasjonen slik at du oppnår dine mål og ønskede resultater.  Arena Treningssenter har lokale eiere og ledes til daglig av Tone Eide.

Arena Treningssenter holder til i Stadion Parken og på Jærhagen Klepp. Vi er til stede for deg som vil ta vare på helsen din. Vi vil lære deg å sette pris på trening og få deg til å kjenne treningsglede. Vårt mål er å være et treningssenter hvor service, kunnskap og glede går hånd i hånd. Hos oss skal du lade opp dine batterier, og hente hjelp til å nå dine mål i livet på en morsom og effektiv måte.

Arnea legger stor vekt på å ha trening som passer til alle, enten du er nybegynner eller elite utøver. Flere av våre ansatte har formell faglig kompetanse og til sammen har vi også den tyngste faglige erfaringen i landet tilgjengelig hos Arena.

De følger med i nyeste forskning på trening for å best mulig kunne gi deg den treningen som passer deg og som er inn i tiden. På den måten setter vi deg i fokus og følger med på hva som er best for deg slik at du hele tiden skal få nye utfordringer.

– Vårt varemerke er og har alltid vært at vi vektlegger høy kompetanse hos våre instruktører. Dette besørger vi gjennom at Instruktørene får jevnlig oppfølging og kursing for å sikre at de holder høy kvalitet og er faglig oppdaterte.

På Arena trening har de valgt dette utstyret:

Cable Station

SKILLMILL

Run Excite 600