Referanse - Treningssenter

Hvordan øke inntjeningen ved ditt treningssenter?

Lurer du på hvordan du kan øke inntjeningen ved ditt treningssenter?

Her finner du den viktigste læringen og løsningene hos noen av våre kunder.

Nesten alle eiere spør seg selv spørsmålene:
Hvordan man skal øke inntjeningen på treningssenteret?
Hva slags type tjenester og konsepter skal man tilby for å øke omsetningen?

I dette innlegget kan du lese om hvordan noen av våre kunder til å lykkes med å øke sin omsetning og få mer fornøyde medlemmer.

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

 

1.En eksklusiv Skill performance sone førte til at 35% av medlemmene oppgraderte medlemsskapet sitt.

Spenningsfylt trening med Skill Performance premiumsone 

I løpet av de siste årene har treningssenteret Family Akropolis Åssiden opplevd stor suksess med et nytt, opplevelsesbasert treningsformat for sine medlemmer. Både i form av vekst i antall medlemmer, men og i omsetningsvekst på eksisterende medlemmer. Med utstyr fra Technogym tilbys ulike HIIT- og gruppetimer, som er tilgjengelig for medlemmer mot en liten ekstra kostnad per måned.

Så langt har over 35% av medlemmene kjøpt ekstra tilgang til Skill Performance sonen. Skill Performance er et av Club 4.0 formatene fra Technogym som lar deg tilby personlige og engasjerende treningsopplevelser til dine medlemmer.

“Trening har aldri vært så moro som på Skill. Artig konsept og utrolig motiverende instruktører”.

Fast Skill Performance deltager hos Family Akropolis Åssiden

Økt merverdi på eksisterende kunder – Skill Performance er har kommet for å bli!

Oppsettet, antall enheter, størrelse og hvilke timer som skal kjøres her, kan enkelt tilpasses hvert enkelt senter. Her kan man virkelig vokse i omsetning på eksisterende medlemsbase, uten å sprenge medlemskapasiteten!

Relaterte produkter
SKILLMILL Gruppetimer

TechnogymGroup Exercise - SKILLMILL Gruppetimer

Les mer

2. Henrykt mottakelse av Norges råeste møllepark for unge tech interesserte studenter

Sit har Norges første og største møllepark med Technogym Excite Live

Sit (Studentsamskipnaden i Trondheim, Gjøvik og Ålesund) strekker seg langt for å nå målgruppen med unge, tech-interesserte studenter, og kan nå tilby Norges råeste og eneste møllepark, med Excite Run 9000 møller, på treningssenteret deres, Portalen i Trondheim. Med alle høyteknologiske muligheter man kan drømme om i en tredemølle var det lett å gå for tjue av Technogyms Excite Live tredemøller når tredemølleparken skulle oppgraderes.

Foto: Julie Kristin Sjøhaug

Studentene kan delta på digitale løpetimer, løpe i forskjellig terreng og terpe løpsteknikk – alt mens de lader mobilen og ser favorittprogrammet på Netflix. Å løpe har aldri vært mer morsomt for brukergruppen som er vant til mye skjerm.

Avdelingsleder trenings- og idrettsanlegg, Thomas Simonsen, forteller at i perioden i 2020 senterne måtte holde stengt, intensiverte de jobben med å utvikle ulike tilbud for online veiledet trening.

«En del av vår strategi er å i større grad utnytte digitale innovasjoner. I pandemien har vi prøvd å sette en høy standard, noe som forventes av oss. Vi jobber for å motivere flere. Trening og idrett står veldig høyt for studentene, og vi ser på dette som et velferdstilbud. Med få samlingspunkter og lite aktivitet ellers i samfunnet, kan studentene ha en felles, trygg møteplass hos oss under kontrollerte smittervernforhold».

Og mottakelsen på den nye mølleparken hos Portalen har kun vært positiv. «Noen har til og med vært henrykt! Hos oss forventes det en høy standard, vi er godt kjent for kvalitet på utstyr – dette scorer vi alltid høyt på i kundeundersøkelser».

Relaterte produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite Live - Excite Live Run

Les mer

3. Effektiv sirkeltrening med BIOCIRCUIT ga 100 nye medlemmer i løpet av 6 uker

En lønnsom og plassbesparende forretningsmulighet

Når Sprek og Blid Sotra skulle åpne dørene til Biocircuit Sotra var det ingen tvil om at dette Technogym konseptet var et lurt satsningsområde. En helt genial løsning for en personlig treningsopplevelse.

Etter kun seks uker åpent var det allerede solgt over 100 medlemsskap, og både eksisterende og nye kunder benytter seg av et premium medlemsskap (699,-/mnd) hvor de får tilgang til et guidet program som trener kroppen effektivt og trygt. At programmet gir en engasjerende og personlig opplæringsopplevelse har vært alfa og omega, og har skapt stor mestringsopplevelse hos flesteparten av kundene.

«Det er digg å tenke mindre, og bare gjøre. Det får du her!» Se hvorfor YouTube stjernen Prebz anbefaler Biocircuit:

Mottakelsen på Biocircuit har vært over all forventning! Her får man tilbud om effektiv trening med styrke og kondisjon, samtidig som man selv kan måle treningen basert på egne behov. På denne måten tilbys trening som passer alle, uansett alder og mål, med smart utstyr – på et lite areal.

«Min første opplevelse med Biocircuit var helt crazy!» Se hvor enkelt Ingrid synes det er å bli god og svett:

 

Relaterte produkter
Effektiv sirkeltrening

TechnogymBiocircuit - Effektiv sirkeltrening

Les mer

4. Får tak i alle kundene med Live and On-Demand trening

Ta treningssenteret til kunden, når kunden ikke får kommet til treningssenteret

Pandemi eller ei, trening tilgjengelig der akkurat der kunden oppholder seg har kommet for å bli. En del av den eksisterende medlemsmassen har blitt vant til hjemmetrening under «lock down» og har fått nye preferanser. Dessuten har hjem med egne treningsrom blitt vant til et større tilbud av digitale treningstjenester. Det vil fortsette å være viktig å kunne tilby Live and-On Demand trening i enhver treningsvirksomhet.

Sprek Trening  har tatt godt grep om tjenesten som er som skapt for de kundene som verdsetter det sosiale felleskapet i en gruppetime, og som gjerne går på en fast time til samme tidspunkt hver uke. Samtidig får de tak i kundene som har en litt annerledes hverdag hvor det ikke alltid passer med tiden timene tilbys på, og dermed ikke får fullt utbytte av et tradisjonelt treningsabonnement. Kundene som liker å inkludere teknologi i treningen sin på senteret får også dekket sine behov, med mulighet for tilkobling til andre treningsapper og andre medlemsfunksjoner en god app bør ha.

For å møte forventningene til markedet skal Sprek fortsette å ta i bruk og levere gode teknologiske tjenester og produkter i tiden som kommer. For å kunne gjøre dette har vi valgt Technogym som vår teknologi- og utstyrsleverandør, en av verdens største og mest fremoverlente leverandør av høykvalitets treningsutstyr og brukervennlig treningsteknologi.

Alle medlemmer hos Sprek Trening får en personlig brukerkonto, slik at det nå oppleves som en merverdi for kunden. Slik har kunder ikke bare tilgang til å booke plass på timer på senteret, men også gruppetimer hjemme i stuen, samt på tidspunkter som passer bedre enn oppsatt timeplan. På den måten kan kunderelasjon og preferanser for senterets gruppetimer opprettholdes gjennom feriesesongen og andre perioder med opphold.

Foto: Sprek Trening

Det er medlemmet som er i fokus, så skal teknologien være en støtte for å gi en så god medlemsreise og treningsopplevelse som mulig.

Få tak i en attraktiv og aktuell kundemasse – Økt kundelojalitet og mindre frafall med LIVE and On-Demand

I tillegg til alle medlemsfunksjonene, er plattformen blitt et uunværlig arbeidsverktøy for Sprek’s ansatte. Her lages skreddersydde treningsprogram som medlemmet har tilgang til på sin brukerprofil i appen eller på treningsutstyret. Det er medlemmet som er i fokus, så skal teknologien være en støtte for å gi en så god medlemsreise og treningsopplevelse som mulig.

For de som driver en treningsvirksomhet, vil det være viktig å kunne tilby Live and-On Demand trening for medlemmene. Hvis et medlem kan velge når og hvordan de skal trene og med hvilken instruktør, skaper det merverdi for medlemmet og på sikt kan det også være en grunn til at de vil fortsette å sitt månedlige medlemskap.

Relaterte produkter
Virtuelle gruppetimer

TechnogymMyWellness Pro - Virtuelle gruppetimer

Les mer

 

Det er mange ulike muligheter, og relativt enkelt å komme i gang, kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi sammen kan skape unike treningsopplevelser for dine medlemmer.