Referanse - Treningssenter

Sit har Norges første og største møllepark med Technogym Excite Live

FotoJulie Kristin Sjøhaug

Sit (Studentsamskipnaden i Trondheim, Gjøvik og Ålesund) strekker seg langt for å nå målgruppen med unge, tech-interesserte studenter, og kan nå tilby Norges råeste og eneste møllepark, bestående av Run Live-9000 møller, på treningssenteret deres, Portalen i Trondheim.

Med alle høyteknologiske muligheter man kan drømme om i en tredemølle var det lett å gå for tjue av Technogyms Excite Live tredemøller når tredemølleparken skulle oppgraderes.

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Excite Live Run manifesterer alt man elsker med løping. Tredemøllen leveres med den nye plattformen Technogym Live, som har markedets mest avanserte og brukervennlige grensesnitt. Studentene kan delta på digitale løpetimer, løpe i forskjellig terreng og terpe løpsteknikk – alt mens de lader mobilen og ser favorittprogrammet på Netflix. Å løpe har aldri vært mer morsomt for brukergruppen som er vant til mye skjerm.

Avdelingsleder trenings- og idrettsanlegg, Thomas Simonsen, forteller at i perioden i 2020 senterne måtte holde stengt, intensiverte de jobben med å utvikle ulike tilbud for online veiledet trening.

«En del av vår strategi er å i større grad utnytte digitale innovasjoner. I pandemien har vi prøvd å sette en høy standard, noe som forventes av oss. Vi jobber for å motivere flere. Trening og idrett står veldig høyt for studentene, og vi ser på dette som et velferdstilbud. Med få samlingspunkter og lite aktivitet ellers i samfunnet, kan studentene ha en felles, trygg møteplass hos oss under kontrollerte smittervernsforhold».

Excite Live Run – More space – C&C

“At Excite Live Run er 30% kortere gir oss et smart oppsett logistisk sett. Ved å velge disse får vi plass til vesentlig mer utstyr per mølle i lokalene våre, og dermed benyttet arealet på best mulig måte. I tillegg var det viktig med stillegående møller ettersom hele mølleparken er 10 meter unna resepsjonen”, forklarer Thomas.”

Thomas Simonsen
Daglig leder SiT
Les mer

Produktene er allerede godt mottatt; i Trondheim er alle Sit’s lokasjoner åpne, og det er fulle bookinglister på både egentrening og gruppetimer. Mølleparken brukes selvfølgelig flittig!

En del av vår strategi er å i større grad utnytte digitale innovasjoner. I pandemien har vi prøvd å sette en høy standard, noe som forventes av oss. Vi jobber for å motivere flere.

Avdelingsleder trenings- og idrettsanlegg, Thomas Simonsen

Det var viktig for Thomas å bytte ut de gamle møllene fra 2011, med et nytt produkt som hadde flere muligheter tilgjengelig. Viktig var også hjelp til hva som var passende på den tilgjengelige plassen.

De teknologiske løsningene må være intuitive og enkle for brukerne å betjene. Dersom dette ikke fungerer oppleves de bare som unyttig støy.

Avdelingsleder trenings- og idrettsanlegg, Thomas Simonsen

Med mange andre apparater fra Technogym på plass på senteret fra før, og med god erfaring med både Technogym som merke og Qicraft som leverandør, var de sikre på at det var den retningen de måtte i for å oppnå kvalitet.

Overall Qicraft how to work with C&C

“Qicraft leverer gode produkter med høy kvalitet og vi er trygge på at vi nå også holder høy kvalitet på tilbudet ut til våre studenter. De nye tredemøllene har løftet tilbudet vårt på Sit Portalen, brukerne er svært fornøyde og vi har fått mange gode tilbakemeldinger på de nye treningsapparatene. Å jobbe med Qiraft og salgsteamet var en opplevelse, - jeg opplever Qicraft som kompetente og lette å samarbeide med, samtidig som dere yter høy grad av service. Dersom det oppstår uventede utfordringer løses de som regel ganske snarlig.”

Thomas Simonsen
Avdelingsleder trenings- og idrettsanlegg
Les mer

 

Relaterte produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite Live - Excite Live Run

Les mer

Og mottakelsen på den nye mølleparken hos Portalen har kun vært positiv. «Noen har til og med vært henrykt! Hos oss forventes det en høy standard, vi er godt kjent for kvalitet på utstyr – dette scorer vi alltid høyt på i kundeundersøkelser».

Excite Live Run møllene også gitt mere aktivitet i Sit’s sosiale medier, hvor postene trender nesten like bra som deres aller beste treningsposter, og når ut til mange flere enn kun deres egne følgere, forteller Thomas avslutningsvis. «Det som ikke fungerer av teknologi blir irriterende støy, mens det som fungerer blir en nødvendighet å ha tilgang til».

Ønsker du også å oppgradere til Technogym Excite Live Run? Ta kontakt med oss, så finner vi enkelt en løsning som passer deg og dine behov!