Referanse - Treningssenter

Suksess med Skill Performance – en egen premiumsone for medlemmene

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Medlems- og omsetningsvekst med Skill Performance premiumsone 

I løpet av det siste året har treningssenteret Family Akropolis Åssiden satset på, og opplevd stor suksess med et nytt, opplevelsesbasert treningsformat for sine medlemmer. Både i form av vekst i antall medlemmer, men og i omsetningsvekst på eksisterende medlemmer. I en rålekker Skill Performance sone bestående av tolv Skillrun, seks Skillrow, seks Skillbike, tre Half-rack, Kettlebells og Skilltools fra Technogym tilbys ulike HIIT- og gruppetimer. Timene er tilgjengelig for medlemmer mot en liten ekstra kostnad per måned.

Så langt har over 35% av medlemmene kjøpt ekstra tilgang til Skill Performance sonen, noe som har gitt en fin omsetningsvekst på eksisterende medlemmer. Skill Performance er et av Club 4.0 formatene fra Technogym som lar deg tilby personlige og engasjerende treningsopplevelser til dine medlemmer.

About Qicraft Technogym C&C Akropolis

“Med Qicraft og Technogym som samarbeidspartner leverer vi unike sentre med det aller beste utstyret, beste utvalget og den største opplevelsen for sluttbrukeren. Vi er utrolig stolte av sluttproduktet som ble til gjennom et unikt samarbeid.”

Tom Erik Oxholm
Eier Family Sports Club Akropolis Åssiden
Les mer

Etterspørsel etter opplevelsesbasert trening har eksplodert

Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer

I det dedikerte Skillrommet, Skill Performance, kjører de hver uke flere ulike former for HIIT og sirkeltimer med opptil 24 deltakere. I tillegg har de også rene løpe- og gåtimer, samt egne kondisjonstimer. Populariteten rundt timene har eksplodert, og det er kun mulig å melde seg på timer en uke før timene kjøres via Akropolis sin egen app. Tilbakemelding fra PT og instruktører på timene er at flere setter alarm på telefonen, slik at de er sikret plass. Da må vi ha gjort noe riktig. – Geir Kristensen,  Instruktør og NLP-coach, Family Akropolis Drammen.

akropolis åssiden technogym skill

Skal være best på teknologi og den gode opplevelsen

Relaterte produkter
Mywellness App

TechnogymTechnogym Training Applications - Mywellness App

Les mer

Family Akropolis kjeden, har stor fokus og tro på teknologi i kombinasjon med opplevelse og trening. Tom Erik Oxholm har tidligere uttalt til Treningsindustrien.no:

Vi vet at teknologi er en av de tre ledende trendene for et moderne senter. Vi har tatt tak og er i utviklingsmodus hele tiden. Det er en av våre ambisjoner å være ledende på det feltet. Vi har de nyeste syklene fra Technogym, hvor alt logges og legges i skyen. Dette har vi også på møllene. Vi har også SkillRow og har begynt med rotimer. Teknologien overfører vi også i sal med Team Beats. Folk betaler gjerne mer hvis det er kvalitet over det de får, og dette måler vi hele tiden. Kvalitet, service og den gode opplevelsen, det skal være gjennomgående hos oss. Det skal vi være best på.» Kilde: treningsindustrien.no 

Når det gjelder gruppetrening har vi ambisjon om å være ledende i Drammen. Vi skal være «frem i skoa», komme med nye ting og følge med på utviklingen innen saltrening – og satse skikkelig.

Tom Erik Oxholm. Kilde: treningsindustrien.no

about qicraft partner c&c akropolis

“Det avgjørende å ha et slik team som Qicraft som partner for å kunne levere det beste produktet som er mulig. Qicraft er et selskap som er fremme i skoene og som tar ansvar. Har produkter som ingen andre kan matche. Trygge og gode folk som betyr mye for oss som kunde. Å ha tryggheten om at vi har det beste produktet på markedet, beste digitale løsningene for sluttbruker, bra finansieringsløsninger tilpasset oss. ”

Tom Erik Oxholm
Eier Family Sports Club Akropolis Åssiden
Les mer

Svært gode tilbakemeldinger fra medlemmene

Geir Kristensen -Instruktør og NLP-coach på Family Akropolis Åssiden kjører flere timer i Skill Performance i uken, og har samlet noen sitater fra ulike deltakere på timene:

«Trening har aldri vært så moro som på Skill. Artig konsept og utrolig motiverende instruktører».

«Friskt, nytenkende og morsomt smittsomt»

«En fantastisk måte å trene på. Det å trene sammen, at det er instruktører som bidrar med kunnskap og motivasjon gir en glede og mestringsfølelse jeg ikke har kjent tidligere»

Økt merverdi på eksisterende kunder – Skill Performance er et eksempel på et Club 4.0 format

Relaterte produkter
SKILLBIKE

TechnogymSkill line - SKILLBIKE

Les mer

Oppsettet, antall enheter, størrelse og hvilke timer som skal kjøres her, kan enkelt tilpasses hvert enkelt senter.  Treningstrendene for 2020 viser også at det er HIIT-trening sammen med ulike former for gruppetrening som vil være de mest etterspurte treningsformene i året som kommer. Vi ser også en stadig økning etter mer opplevelsesbasert trening fra forbruker.

Club 4.0 konseptet legger til rette for at treningssentre i alle størrelser kan vokse i omsetning på eksisterende medlemsbase, uten å sprenge medlemskapasiteten. Formatene gjør det mulig å skreddersy ulike løsninger til ulike senter.

Det er mange ulike muligheter, kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi sammen kan skape unike treningsopplevelser for dine medlemmer.

Om treningssenteret Family Akropolis Åssiden

Hos Family Akropolis Åssiden i Drammen finner du det siste innen styrke-, kondisjon- og gruppetrening. Senteret er 2500 kvm stort og er et av tre Akropolissentre i Drammen. I tillegg til Skill Performance sonen kan du hos Akropolis Åssiden trene på produkter fra bla. Selection, Excite-serien, Group Cycle, Skill Line og benytte deg av teknologi fra MyWellness. Januar 2020, inngikk Akropoliskjeden, eid av Tom Erik Oxholm et franchise samarbeid med Family Sports Club.
Les tidligere referansecase på Family Akropolis treningssenter her.