Nyheter

Join The Party – Excite Live kondisjonsapparater

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

Trening har aldri vært morsommere

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Med Excite Live kondisjonsapparater får du en en personlig treningsopplevelse, hver eneste gang. 

Den nye Excite Live-serien fra Technogym gjør trening morsom og inspirerende for alle. Uansett alder og treningsnivå vil du få glede av alle trenings-og underholdningsalternativene som er tilgjengelige via Technogym Live plattformen. Excite Live består av alle favorittene innen kondisjonstrening, tredemøllen Excite Live Run, treningssykkelen Excite Live Bike og Excite Live Recline, Trappemaskinen Excite Live Climb, Ellipsemaskinen Excite Live Synchro og overkroppsmaskinen Excite Live Top. Klikk deg inn og les mer om hvert av produktene i Excite Live kondisjonsserie.

Technogym excite live

Excite Live er kondisjonsproduktene for deg som ønsker holdbare, solide produkter som varer. Samtidig som du er opptatt av medlemmene dine skal ha den morsomste treningsøkten og treningsopplevelsen over hodet mulig.

Relaterte produkter
Technogym Live (lisens for profesjonelle produkter)

TechnogymTechnogym Live (lisens for profesjonelle produkter)

Les mer

Møt Technogym Live-konsollen

Relaterte produkter
Excite Live Bike

TechnogymExcite Live - Excite Live Bike

Les mer

Technogym Live er det nye digitale brukergrensesnittet, som finnes i alle Excite Live konsollene. Skapt for å inspirere mennesker til å omfavne trening og gjøre den til en del av deres hverdag. Technogym Live hjelper deg å oppnå resultat på en morsom og motiverende måte.

 • Med Technogym Live får du din egen Technogym Coach som gir deg motivasjon og guider deg til å få mest mulig ut av treningsøkten din.
 • Med Technogym Sessions har du alltid en trener ved din side. Basert på dine treningsmål, vil treneren guide deg en til en, oppmuntre deg, og veilede deg for å finne riktige intensitet mot å nå ditt mål.
 • Technogym Routines er et stort bibliotek med øvelser hvor du også får hjelp med å sette opp intensitet samt step by step guiding i hver øvelse. Alle har vel en drømmedestinasjon de gjerne skulle utforsket litt nøyere?
 • Med Outdoors kan du på ditt kondisjonsapparat utforske utendørsløyper fra hele verden. Er det en by, et fjell, en strand? Du vil bli garantert bli motivert når du ser de vakre destinasjonene som finnes her.
 • Blir du motivert av underholdning? Foretrekker du å se favoritt tvserien din mens du løper deg en langtur? Med Technogym Live kan du utforske Netflix, Youtube, Spotify med mer, rett fra konsollen.

 

 

Hvorfor er Excite Live et godt valg for deg

Relaterte produkter
Excite Live Climb

TechnogymExcite Live - Excite Live Climb

Les mer

I tillegg til å tilby det vi vil si er markedets  morsomste trening, er Excite apparatene brukervennlige og oser av kvalitet. Excite er solide produkter som er designet for intensiv bruk i lang tid. I tillegg er Excite produktene venn med vår plantet og representerer neste generasjons langvarige treningsutstyr, produsert av gjenvinningsbare deler. Les mer om Technogyms bærekraftige verdiger og miljøvennlige tilnærming.

 • Mobil tilkobling. Fortsett å være tilkoblet under treningen uten å miste fokuset. Surfe på internett, kontakt venner på sosiale medier eller ta en kikk på Netflix-favoritten din.
 • Når du logger inn på MyWellness-appen i din mobil, Apple watch eller Samsung smartwatch, åpner Technogym Coach dine personlige innstillinger med favorittapper, foreslåtte treningstimer og treningsstatistikk.
 • Plassbesparende design uten at det går på bekostning av treningen. Mer plass, mindre fotavtrykk.
 • Den helt integrerte «Human Powered«-versjonen driver en 10» LCD-touchscreen med alle data, Wifi, Bluetooth og innovativt innhold.
 • Excite Run Live tilpasser seg deg – ikke omvendt. Den nye banebrytende konstruksjonen gir mer stabilitet og 13% mer rom for løping.
 • Ekstra treningskomfort. Enkel på- og avstigning på alle apparatene.

Og mye mer. Kontakt oss i dag for å høre alt om Excite Live produktene og hvordan du kan motivere dine medlemmer med Live-plattformen.

Live-plattformen tilbyr deg et hav av muligheter og innhold.

Excite Run Live SIT

“De nye tredemøllene, Excite Live Run, har løftet tilbudet vårt på Sit Portalen. Brukerne virker fornøyde og vi har fått mange gode tilbakemeldinger på de. ”

Thomas Simonsen
Daglig leder SIT
Les mer

SIT – først ute, og Norges største og råeste løpepark med Excite Live tredemøller

excite live technogym SIT tredemølle

Møllenparken hos SIT – med Excite Live Run tredemøller

Relaterte produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite Live - Excite Live Run

Les mer

Sit (Studentsamskipnaden i Trondheim, Gjøvik og Ålesund) strekker seg langt for å nå målgruppen med unge, tech-interesserte studenter, og tilbyr Norges råeste og første møllepark, bestående av Run Live-9000 møller, på treningssenteret deres, Portalen i Trondheim.

Med alle høyteknologiske muligheter man kan drømme om i en tredemølle var det lett å gå for tjue av Technogyms Excite Live tredemøller når tredemølleparken skulle oppgraderes. Les hele saken og hent inspirasjon ved å klikke deg inn under.

Sit har Norges første og største møllepark med Technogym Excite Live

Excite Live Run – More space – C&C

“At Excite Live Run er 30% kortere gir oss et smart oppsett logistisk sett. Ved å velge disse får vi plass til vesentlig mer utstyr per mølle i lokalene våre, og dermed benyttet arealet på best mulig måte. I tillegg var det viktig med stillegående møller ettersom hele mølleparken er 10 meter unna resepsjonen”, forklarer Thomas.”

Thomas Simonsen
Daglig leder SiT
Les mer
Relaterte produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite Live - Excite Live Run

Les mer