Nyheter

Technogym leder den digitale treningsrevolusjonen

FotoTechnogym

Kontakt oss
Sigve Christoffersen

Sigve Christoffersen

Sales Manager

+ 47 419 34 040

Med Technogym Live kan du tilby revolusjonerende treningsopplevelser live og on-demand på Technogyms konsoller og via mobil. Brukerene får tilgang til Technogyms videobibliotek og treningsinnhold fra sitt lokale treningssenter, uansett hvor de befinner seg og når som helst på døgnet.

Under Technogym Innovation Outlook 28. Juli ble Technogym Live lansert.
Det er en ny og engasjerende treningsopplevelse hvor brukerene får tilgang til treningsinnhold live og on-demand på alle Technogyms utstyrskonsoller. Technogym Live samler Technogyms eget videobibliotek sammen med innhold laget av treningssenteret selv, for å tilby sluttbrukeren et enestående nivå av variasjon og personalisering.
Uansett om innholdet er gruppetreningstimer med instruktør, virtuell trening utendørs, treningsrutiner, økter eller ren underholding. Alt innhold er basert på brukerens egne preferanser, behov og ambisjoner.
Den nye Technogym Live-konsollen inneholder Technogym Sessions, ett omfattende videobibliotek med treningstimer, som er ledet av treningsinstruktører. Personlige treningstimer vil være tilgjengelige via konsollen på alle de nye kondisjonsapparatene.

Her vil brukeren ha tilgang til treningsvideoer med ulik treningsfokus og varighet.

Technogym Sessions ledes av ettertraktede trenere fra London, New York, Milano og Los Angeles. Technogym Sessions tilbys på engelsk, italiensk og spansk, men i nær fremtid kommer nye språk og nye trenere  legges til. Biblioteket oppdateres kontinuerlig med nytt innhold for å motivere mennesker med variasjon i treningen.

Technogym Sessions er organisert i serie med seks sett. Hver serie har en spesifikke målsetning: gå ned i vekt, trene utholdenhet osv.
Brukeren kan også  benytte seg av Rutiner. Rutiner er en serie med guidede øvelser som er lette å følge fordi de har spesifikke mål og arbeidsbelastning. For brukere som liker enkel og målrettet trening er Økter riktig alternativ. Økter er trening basert på avstand, kalorier og tid.
Technogym Live byr også på utendørs virtuell trening. Her kan brukeren velge å legge sin treningsøkt til en rekke ikoniske og eksotiske destinasjoner i verden.
Tilslutt tilbyr Technogym Live konsollen en uendelig mengde underholdningsalternativ som inkluderer TV-kanaler, sosiale medier, Netflix og ett bredt tilbud av spill og nyhetsbaserte apper.
Innebygget i alternativene og i innholdet kommer Technogym Coach, den første AI (Artificial Intelligence) for trening, som hjelper sluttbrukerne å  tilpasse treningsopplevelsen. Technogym Coach håndterer brukernes data og guider dem, dag for dag, gjennom å foreslå ulike treningsalternativ basert på deres personlige interesser, behov og smak.
Technogym Live gir også treningssenteret og treneren mulighet til å lage sitt eget digitale innhold. Innholdet kan lages live eller on-demand og timene kan streames til medlemmer via mobil eller desktop uansett hvor de befinner seg. Takket være nye MyWellness App 5.0 kan brukeren nå på en enkel og effektiv måte delta på sine faste gruppetimer med sin favorittinstruktør hjemmefra.

Technogym Live er en unik og revolusjonerende treningsopplevelse, som gir brukerene tilgang til engasjerende og personlig treningsinnhold på treningssenteret, hjemme og i farten.

Nerio Alessandri, Founder & President of Technogym

«De siste 35 årene har innovasjon vært en viktig prioritering for TECHNOGYM for å få hele trenings-og helseindustrien til å vokse. Takket være sin nye brukeropplevelse kommer Technogym Live til å gi treningssenteret et innovativt verktøy for å fornye sin forretningsmodell ved å tilby program og tjenester til medlemmer enten de befinner seg i hjemmet, på jobben, på ferie osv.»fortsetter Alessandri.

Sjekk ut denne videoen og hør fra deg om du har spørsmål!

Relaterte produkter
Kundeanalyse

TechnogymMyWellness Pro - Kundeanalyse

Les mer
Relaterte produkter
Wellness Assessment – profesjonelt verktøy for kroppsanalyse

TechnogymMyWellness Pro - Wellness Assessment – profesjonelt verktøy for kroppsanalyse

Les mer