Pressemelding

Treningsøkten din blir en del av utstyret

Kontakt oss

Technogym benytter ny teknologi for å forandre hvordan vi bruker treningsapparater.

Technogym lanserer nå en serie med treningsmaskiner – Excite Live – som bruker kunstig intelligens til å personifisere treningsprogram og tolke brukerens data for å komme med de beste mulighetene, basert på preferanser, mål og fremsteg.

«Med Technogym Live, som er en helt unik og ny digital plattform i Excite Live-serien høynes opplevelsesnivået for treningsutstyr. Det tar digital personlig trening til et helt nytt nivå. Nå kan hver treningstime være ekstremt mer motiverende og ligne på opplevelsen å trene med en trener eller oppleve gruppefelleskapet i en gruppetime,» sier Farhad Jabbari, CEO Qicraft Group.

Med Excite Live sikter Technogym inn på å bli en enda mer relevant aktør i det voksende omnichannel treningslandskapet.

«Digital teknologi i treningsapparater holder et for lavt nivå fordi grensesnittet sjeldent er intuitivt eller pedagogisk. Å forstå hvordan apparatet fungerer er en øvelse i seg selv. Slik skal det ikke være, vår ambisjon er å endre dette med Technogyms nye Excite Live», fortsetter Farhad.

Forandringer – innenfra og ut

Forskjellen med den nye Excite Live-linjen er ikke kun på innsiden. Tredemøllen gir 13% mer plass for løperen å løpe på og tar hele 30% mindre gulvplass enn tidligere. Elipsemaskinen Excite Live Synchro tilbyr markedes lengste steg med 67 cm og har en justerbar ramp, som gjør det mulig å kjøre oppoverbakke. Nye versjoner av treningssykler, en trappemaskin, en armsykkel og ytterligere en elipsemaskin kommer også i treningsserien. Alle enheter har et lavere energiforbruk enn sine forgjengere og man har lagt stor vekt på å minske produktenes og produksjonens miljøpåvirkning.

«Excite Live lykkes med å kombinere moderne, men likevel et tidløst design på utsiden, som virkelig gjør en forskjell. Men det er innsiden som virkelig er den store nyheten. Brukerene kan velge blant en mengde ulike program og innstillinger på et helt nytt nivå.»

Excite Live tilbyr digitale treningstimer ledet av instruktør, gruppetimer, virtuell utendørstrening, treningsrutiner, underholdning og enda mer.

«Vi håper at det skal senke terskelen for å trene og gjøre det såpass gøy og enkelt at man fortsetter. Hvis man først har trent på en Excite Live-maskin, så har jeg vanskelig for å se at man går tilbake til gamle vaner, uansett hvilket nivå du ligger på»,avslutter Jabbari.

Om Qicraft

Qicraft er en eksklusiv distributør av Technogym og Nordens ledende samarbeidspartner for treningsutstyr og relaterte tjenester innen helse og trening. Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder med å investere i lønnsomme forretninger og samtidig få flere mennesker til å være fysisk aktive på en jevn basis. Navnet Qicraft speiler markedet vi er virksomme i og de ambisjonene vi har. Qi står for energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse. Vårt mål er «Activating People» og fungerer som vår ledestjerne i alt vi foretar oss.

Kontaktinformasjon

Marianne Moe
Marketing Specialist
marianne.moe@qicraft.no
+47 41 33 71 03