Artikkel

Topp 7 typer treningsutstyr brukt på treningssenter

TekstMarita Tillerås

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Et av problemene man møter når man skal åpne eller oppdatere et treningssenter, er alle mulighetene som finnes i form av valg av utstyr. Selv om det stadig finnes nye og interessante løsninger, er det ofte ideelt å også inkludere klassikerne. Her finner du Technogyms oversikt over de syv mest populære mulighetene et hvert treningssenter burde kunne tilby.

1. TEKNOLOGI + RESULTATER = TECHNOGYM EXCITE LIVE

Excite Live-serien gjør trening morsom og inspirerende for alle – uansett alder og treningsnivå vil man få glede av alle trenings-og underholdningsalternativene.

I alle Excite Live-konsoller finner du  Technogym Live, det nye digitale og smarte brukergrensesnittet. Skapt for å inspirere mennesker å omfavne trening og gjøre det til en del av deres hverdag. Technogym Excite Live hjelper deg å oppnå resultater på en morsom og motiverende måte.

Her kan du lese om Sit’s suksess med sin Excite Live møllepark.

Relaterte produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite Live - Excite Live Run

Les mer

 

2. OPPLEVELSER MED TECHNOGYM BIKE

Technogym Bike er resultatet av mer enn 30 års biomekanisk forskning og kontinuerlig dialog med olympiske idrettsutøvere. Sykkelen tilpasser seg kroppen din på bare noen sekunder takket være de enkle innstillingsmulighetene. Den er en fryd å tråkke i gang takket være smidigheten og det lave lydnivået.

Gjør innendørssyklingen komplett med støtte og motivasjon fra topptrenere direkte i Technogym Bike. Når man vil og når man ønsker!

Relaterte produkter
Technogym Bike

TechnogymTechnogym Training - treningsmaskiner for hjemmet - Technogym Bike

Les mer

3. DEN NYE GENERASJONEN STYRKEAPPARATER MED SELECTION 700

Selection 700 er en produktserie med styrkeapparater som har blitt til for å treffe brukernes stadige skiftende behov og preferanser. Apparatene er utviklet med fokus på ergonomi, funksjonalitet og brukervennlighet. I tillegg kommer Selection 700 med tre dual maskiner som er svært plassbesparende for deg som ønsker alt, men ikke får plass i styrkeområdet. Serien tilbyr stilrene og kvalitetssikre produkter og er en kostnadseffektiv løsning for alle kunder, og er en av verdens mest solgte styrkeapparat-serier.

Relaterte produkter
LEG CURL/EXTENSION – DUAL

TechnogymSelection 700 - LEG CURL/EXTENSION – DUAL

Les mer

4. PURE STRENGTH MED OLYMPIC HALF RACK

Treningsapparatene fra PURE STRENGTH er utviklet for brukere som stiller høye krav til følelsen av å trene med frivekter. Apparatene i PURE STRENGTH-serien er lett å håndtere og derfor også tilpasset brukere med ulik erfaring.

 

Pure Strength OLYMPIC HALF RACK har to sammenleggbare fot-støtter som gjør det lett å nå håndtak for chin-ups. Pure Strength OLYMPIC HALF RACK har også Integrert holder til vektstang, multivinkel-håndtak for chins, håndtak for dips og er PF-kompatibel (International Powerlifting Federation).

Relaterte produkter
OLYMPIC HALF RACK

TechnogymPure - OLYMPIC HALF RACK

Les mer

5. KOMPLETT RUMPE OG LÅR-TRENING MED GLUTE BUILDER CIRCUIT

Det er så mange grunner til å trene rumpe; estetikk, styrke, kraft og stabilitet. Det er derfor vi har laget det mest effektive konseptet på markedet, “Glute Builder Training”. Fem biomekaniske maskiner (hvor tre av dem er helt nye) utformet spesielt for og dedikert til utvikling av setemuskulaturen. Glute Builder Training er basert på erfaring vi har innhentet fra toppidrettsutøvere og trenere. Den styrker underkroppen, samtidig som den skaper en fantastisk form.

PURE Glute Builder Circuit fra Technogym gir deg som driver treningsvirksomhet attraktive muligheter. Engasjer kundene dine med ett nytt, effektivt og trendy konsept!

Relaterte produkter
Tren rumpe og lår – Glute Builder Circuit

TechnogymPure - Tren rumpe og lår – Glute Builder Circuit

Les mer

6. ALLSIDIG TRENING OG ENDELØSE MULIGHETER MED CABLE STATION 5

Med Cable Stations kan du fylle behovene til en bred gruppe medlemmer, alt fra nybegynnere til eksperter. Cable Stations multistasjoner skaper optimale og ytelseseffektive treningsøkter, som lar medlemmene gjøre en rekke ulike treningsøvelser.

Cable Stations 5 gjør det mulig at seks personer trener samtidig. Fem personer kan bruke de fem vektmagasinene og en person kan bruke håndtakene på broen.

 

Med bromodulen kan man trene med:
• Pull Up-stengene med multi-angle grip
• Suspension treningstilbehør
• Dual Lift treningstilbehør

Relaterte produkter
Cable station 5

TechnogymCable Station - Cable station 5

Les mer

7. TREN SOM EN ATLET MED TECHNOGYM SKILL LINE

Skill Line fra Technogym er produkter for prestasjon. Skill line består av kondisjons apparatene; Skillrow romaskin, Skillrun tredemølle, Skillmill  tredemølle og Skillbike treningssykkel. Produktene er utviklet i samarbeid med topp atleter og olympiske utøvere.

 

Skill Line er våre toppselgere og leverer på kvalitet, design, og funksjonalitet. Skill produktene lar deg ta del av Technogym sine formater som gir kundene dine unike treningsopplevelser hver eneste gang.

Produktene kan brukes frittstående, i kondisjonssoner eller som format, i gruppetimer. Skill produktene passer utmerket til bootcamp, HIIT, Crossfit, eller rene kondisjonstimer.

Les om Akropolis sin suksess med en premium Skillsone her.

Relaterte produkter

Technogym

Les mer

Technogym tilbyr alt innen treningsmaskiner og treningsutstyr til treningssenter. For større treningssentre kan vi bistå med alt fra arkitektsamarbeid til design av unike treningskonsepter, som gjør at medlemmene kommer igjen og igjen.

Våre kunder velger oss, når de ønsker driftssikkert utstyr med lang levetid for å slippe uforutsette hyppige servicekostnader. Vi tilbyr også finansiering av treningsutstyr og vi står for levering og regelmessig vedlikehold av utstyr.