Artikkel

Hva bør man se etter når man velger treningsutstyr?

TekstMarita Tillerås

FotoTechnogym

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

 

Skal du kjøpe inn treningsutstyr og lurer på hvordan du skal velge den perfekte leverandør?

I dag finnes det hundrevis av merker å velge mellom – bør du velge et merke til rimelig pris som gir mest valuta for pengene, men som kanskje krever utbytting og service ofte, eller investere litt mer av budsjettet i utstyr fra et solid merke som er dedikert til å tilby det beste tilgjengelige utstyret og servicen?

BEHOV OG BUDSJETT

Du trenger en god og oversiktlig plan før du begynner med innkjøp. Ikke bare trenger du en plantegning, men du må vite hva budsjettet ditt er, og hva som passer best til dine behov. Dette er i utgangspunktet det som bestemmer hva du kan investere i. Prosessen kan virke overveldende og lang, og derfor er det viktig å finne en leverandør som kan forenkle denne delen – slik at du kan fokusere på alt det andre en slik investering medfører.

Vi har lang erfaring med prosjektledelse og planlegging, og hjelper deg gjennom hele prosessen fra A til Å. Qicraft er i tillegg det eneste selskapet i Norden som er 100% spesialisert på å tilby månedlige betalingsløsninger for kunder som ønsker å ta i bruk treningsutstyr fra Technogym.

Vi har samlet sett en unik kompetanse om både produkter, teknologi, service, finansiering og gjenbruk av utstyret som vi leverer deg som kunde.

KUNDETILFREDSHET

Å investere i treningsutstyr er en god idé, men det krever tid og en god dose research for å få det akkurat slik man tenker. Fornøyde kunder = den beste forretningsidéen en bedrift kan sko seg på. Et bra sted å trene er et sted kunden fortsetter å komme tilbake til. Optimalt sett fortsetter kunden å komme tilbake, og tar samtidig med seg både venner og familie; treningsutstyr som tilbyr noe ekstra og er av god kvalitet er en viktig del av dette.

I tillegg skal du som gjør en investering være en fornøyd kunde. Forutsigbarhet både før, under og etter levering – spesielt når det skal leveres utstyr i større kvantum er veldig viktig for deg som kunde. God kommunikasjon er avgjørende i denne fasen, og bør være en selvfølge når man leter etter en leverandør.

Det er viktig for oss å kunne være med å kvalitetssikre denne opplevelsen med deg.

Profesjonalitet, effektivitet og vennlighet er vår styrke. Vi er opptatt av hvordan kundene våre opplever møter med oss. Målet vårt er å  forbedre og videreutvikle våre tjenester slik at vi kan yte bedre service for våre kunder i fremtiden. Tilbakemeldinger er viktig for at vi skal kunne vite hvordan vi skal forbedre oss og derfor samler vi inn tilbakemeldinger fra kunder på jevnlig basis.

RETURN OF INVESTMENT

Kanskje sparer du noen kroner der og da på å velge en billig leverandør, men så må du plutselig bytte ut utstyret annenhvert år og den først billige investeringen viser seg å bli en dyr affære. Da er det kanskje en idé å investere i kvalitet over kvantitet, og heller utvide med utstyr ettersom man ser det er lønnsomt.

Technogym er en premiumprodusent som tilbyr en kombinasjon av moderne design, materialer av høy kvalitet og  mye utstyr for pengene. Som en pålitelig merkevare, godt kjent for sin holdbarhet er Technogym treningsutstyr en god investering som varer lenge.

SERVICE

Regelmessig gjennomgang av utstyret garanterer deg best mulig kvalitet og funksjonalitet, samt forlenger utstyrets levetid og annenhåndsverdi. Det er viktig å velge en leverandør som tilbyr en god serviceavtale, og som gjør jobben ordentlig.

Qicrafts eget serviceteam består av serviceteknikere basert i Stavanger, Bodø, Bergen og Oslo. Våre serviceteknikere utfører regelmessig service, reparasjoner og vedlikehold av treningsutstyr for våre kunder.

Vårt serviceteam har kurs og sertifiseringer for å utføre alt fra service og reparasjoner til oppgradering av programvare, vedlikehold og garantireparasjoner på ditt treningsutstyr. Teamet består av serviceteknikere, kundeservice, delelager, levering og montering.

Våre kunder velger oss når de ønsker driftssikkert utstyr med lang levetid for å slippe uforutsette hyppige servicekostnader.

En serviceavtale med oss innebærer at:

  • Gjennomsnittlig leveringstid for utstyrsdeler er 2 uker og for treningsutstyr 7 uker.
  • Responstiden for reparasjon er 24 timer og gjennomsnittlig responstid er 4 dager.
  • Reparasjonsrate ved første besøk er 97%
  • Alle våre teknikere er sertifiserte av Technogym
  • Kun originale Technogym deler er brukt på reparasjoner.

SERTIFISERING

Kvalitet og trygghet gjennom hele kundereisen er noe Qicraft Norge har jobbet hardt for de siste årene, og i 2017 var vi først ut som ISO-sertifisert leverandør i Norge. En ISO-sertifisering handler i stor grad om å gjøre kundene fornøyde og trygge på at de har valgt rett leverandør. For oss er det også et bevis på at bedriften jobber aktivt for å møte krav og forventninger til kvalitet, trygghet og kundetilfredshet.

 

Technogym har flere bestselgende produkter tilgjengelig i prisklasser som passer for alle. Hos oss er vi behjelpelige med finansiering av treningsutstyr og vi står for levering og regelmessig vedlikehold av utstyr. Vi tilbyr komplette løsninger for deg som planlegger å bygge eller oppdatere en treningsfasilitet. Vi har lang erfaring i prosjektledelse og planlegging, og hjelper deg gjennom hele prosessen.