De 35 beste hotellene i verden har en ting felles:

 Technogym

Nylig presenterte Forbes sin liste over verdens 50 beste hotell. Vi er stolte over at Technogym er representert på de 35 høyest rankede hotellene og tilsammen på imponerende 41 av de 50 beste. 

I tillegg til de fantastiske beliggenhetene og den uovertrufne servicen, er det som forener hotellene som er kåret til vinnere av over 500 jurymedlemmer også det sterke fokus på velvære. Helsefokus og treningsmuligheter utgjør en sentral del av gjesteopplevelsen. 

Fra Rosewood i Hongkong til Aman i Tokyo og Mandarin Oriental i Bangkok, har de 35 beste destinasjonene på listen valgt å samarbeide med Technogym for å skape sine ekslusive treningsfasiliteter. Målet er å tilby gjestene en unik wellness-opplevelse med skreddersydde digitale løsninger tilpasset både hotellets karakter og gjestenes individuelle behov. 

Eleganse, luksus og kvalitet i fokus

På første plass finner vi det italiensek boutique hotellet Passalacqua,beliggende i nærheten av Como-sjøen. Det familieeide hotellet, som befinner seg i en 1700-talls villa, preges av en historisk atmosfære med et fantastisk hageanlegg. Hotellets treningsrom er utrustet med førsteklasses treningsutstyr fra serien Personal Line. Dette treningsutstyret er av høyeste kvalitet som forener prisbelønt design av Antonio Citterio med Technogyms avanserte teknologi.

 

Den elegant utfformede Personal Line serien inkluderer  tredemøllen Run Personal, elipsemaskinen Cross Personal og sykkelen Recline Personal. I 2012 ble denne treningssykkelen tildelt  Red Dot Design-prisen «Best of the best» innen sin produktkategori.

 

Treningen begrense seg ikke bare til innendørs treningsmuligheter: Passalacquas gjester  nyter også utendørstrening i hotelles sjarmerende hager. Sykkelløp tilbys også, dette med bruk av Technogyms Group Cycle.

Treningsrutinene er viktige, også i ferietid.

Fler og fler gjester vil holde i gang treningen også når de er på reisefot og bor på hotell. Technogyms treningsløsninger med skreddarsydde program og førsteklasses utstyr gjør dette mulig. Å opprettholde sine rutiner blir enklere når man kan nyte høykvalitativ trening underveis og med muligheten til å følge egen utvikling med digitale løsninger. 

Er du interessert i å vite mer?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg.

Andre artikler vi tror kan passe for deg

Referanse - Grand Hotel Stockholm


Tilbyr idag et fullt utrustet gym med de nyeste maskinene fra Technogym.

Velvære-suiter


Løsningen for deg som vil tilby dine gjester trening i ro og fred.

Technogym x Olympiske leker


Offisiell leverandør av treningsutstyr til de olympiske lekene 2024 i Paris.

de-beste-hotellene-i-verden-velger-technogym-qicraft-technogym