Artikkel

Technogym Group Cycle – i ny og forbedret utgave

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Technogym Group Cycle: feel the ride –  treningssykkelen er nå oppgradert og vil overgå alle forventninger til en innendørs sykkeltime

Technogym Group Cycle spinningtime. Aldri før har du opplevd en sykkeltime mer levende og motiverende enn nå. Group Cycle fra Technogym kombinerer musikk, visuelle effekter og brukerens egne treningsdata for å skape en interaktiv trening som inspirerer deg til å overgå deg selv.

 

Group Cycle – det naturlige valget for innendørs gruppetimer på sykkel

Group Cycle fra Technogym har lenge vært en populær treningssykkel i spinningssaler og sykkeltimer. Trimsykkelen har tidligere vunnet priser for sitt innovative design, ergonomiske utforming og det ekstremt lave støynivået. (ADI Design Index Awards). Nå lanserer Technogym en ny og forbedret utgave av den prisvinnende sykkelen. Både software og hardware har fått seg en oppgradering, og tilbyr nå en enda bedre sykkelopplevelse både fysisk og visuelt.

Group Cycle
Relaterte produkter
Group Cycle Connect

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle Connect

Les mer
Relaterte produkter
Group Cycle Ride

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle Ride

Les mer

Fordeler med Group Cycle

Selve sykkelen har fått seg en oppgradering, og er fremdeles tilgjengelig i to ulike varianter, Group Cycle Connect og Group Cycle Ride.  Forskjellen på de to ulike modellene ligger i om du ønsker en tilkoblet opplevelse eller ikke. Utover dette er selve sykkelen lik i design og funksjoner i begge varianter.

  • Rammen er laget av solid stål, som ikke riper. Den er vanntett, enkel å rengjøre og er svært motstandsdyktig mot riper, rust og slag.  
  • Poly-5 belte-drivsystemet gir en flytende og realistisk sykkelfølelse.
  • On-the-fly justeringene (patentsøkt), er intuitive og lett tilgjengelig.
  • Alle de nye innstillingene og funksjonene gir deg en jevnere kjørefølelse.
  • Group Cycle Ride har redusert støynivå og gir begrenset støy når den er i bruk.
  • Sykkelen er  utstyrt med skjulte hjul, som gjør den enkel å flytte på.
  • Group Cycle  Ride er tilgjengelig i fargene lys grå eller gul rammefarger, mens dekselet er svart.
  • Konsollen (LCD skjerm) på sykkelen blir drevet av brukerens bevegelse takket være et innovativt batterifritt system
  • Q-faktor på Group Cycle Ride har blitt redusert til 155 mm, for å sikre en mer virkelighetsnær og optimal sykkelfølelse.

«Hvis du allerede er kjent med verdenen innen spinning og innendørssykling, vil Group Cycle absolutt levere en sykkelopplevelse på et høyere nivå».

Group cycle

Group Cycle sykkeltimer – en suksess hos Mälarö Träningsverk

Mälarö Träningsverk på Ekerö, rett utenfor Stockholm investerte i 2020 i det nye gruppetimeformatet Group Cycle. Den nye investeringen har så langt fått enormt med gode tilbakemeldinger og vært en stor hit blant medlemmene og et supplement til treningssenteret. Medlemmene forteller ivrig om at syklene føles mer stabile, bedre å sykle på og at timene er morsomme og godt satt opp, i tillegg til at det visuelle og grafikken har blitt bedre. Investeringen har også sørget for å fylle sykkelsalen utenom den oppsatte timeplanen. Under kovidpandemien fikk de virkelig valuta for pengene da de kontinuerlige gjennom dagen kjørte virtuelle sykkeltimer i salen for medlemmene.

Michael Steenhouwer

“De virtuelle timene gir en utrolig fleksibilitet for våre kunder. Å kunne komme hit omtrent når som helst på døgnet og fremdeles få en heftig gruppetimeopplevelse i sykkelsalen er noe medlemmene verdsetter. I tillegg til at timene er ledet av internasjonale instruktører på toppnivå er et stort pluss.”

Michael Steenhouwer
DELEIER MALARÖ TRÄNINGSVERK
Les mer

Les mer om suksessen og investeringen hos Mälarö Träningsverk her.

Nå har du også mulighet til å sjekke ut Group Cycle i Technogym Virtucal Experience Tour. Et virtuelt miljø der du kan se våre ulike treningsformater.

Sykkeltimen vil aldri bli det samme igjen – oppdag nye Group Cycle Class

Oppdag den nye Technogym Group Cycling opplevelsen. En total opplevelse ulikt noe annet du har vært med på. En høy intensitets  treningsøkt hvor treningen blir levende foran øynene dine. Musikk, visuelle effekter og prestasjonsdata kombinertes for å skape en interaktiv trening som inspirerer deg til å overgå deg selv. Prestasjonen og energien til syklistene vil være med å sette stemningen i rommet i form av farger og grafikk. Fysisk aktivitet og en spinning time har aldri vært mer motiverende.

Innendørssykling med Technogym Group Cycle lar deg skape et oppslukende miljø som stadig endrer seg i takt med rytmen. Technogyms nye Group Cycle-format er den perfekte løsningen for å skape en engasjerende innendørs sykkelopplevelse som tilbyer medlemmene spenning, motivasjon og resultater.  Den perfekte kombinasjonen av en inkluderende gruppetime og en skreddersydd, personlig treningsopplevelse på samme tid.

Velg mellom tre ulike sykkelopplevelser, de nye sykkeltimene er designet og utformet for å treffe alle brukere, uansett forventning, nivå eller motivasjon. Vi gir deg Free Beat Class, Peak Class eller Virtual Class.  Kort fortalt, Peak Class er sykkeltimen for deg som elsker prestasjonstrening. Free Beat Class er sykkeltimen for deg som ønsker å forbrenne kalorier og «feel the good vibe». Group Cycle Virtual er din virtuelle sykkeltur med motiverende instruktører akkurat når du vil.

Les mer om de ulike mulighetene og variasjonene i de ulikegruppetimene her.

 

group cycle for treningssentre

Nye Group Cycle gir deg som driver treningssenter en rekke nye muligheter

Den nye Group Cycle-opplevelsen gjør det mulig for operatører å møte folks forskjellige behov og stemninger, og å nå forskjellige målgrupper og optimalisere plassutnyttelsen på senterert.
Istruktøren kan enkelt lage en gruppetime, og laste opp spillelister eller personlige profiler gjennom Group Cycle profesjonell app og administrere timen  hjelp av den nye Mywellness Kiosken.
Når det gjelder virtuelle klasser, representerer dette den perfekte måten for operatører å kjøre gruppetimer selv uten trener.Takket være teknologien bak Mywellness kan operatører planlegge virtuelle timer på ett eller flere steder, og la brukerne bestille sin plass gjennom Mywellness-appen. Timen starter automatisk på den angitte tiden, og medlemmene vil kunne spore alle dataene sine. Vil du vite mer om de ulike mulighetene med Group Cycle Class.

Relaterte produkter
Group Cycle – innendørs sykkeltime – gruppetime

TechnogymGroup Exercise - Group Cycle – innendørs sykkeltime – gruppetime

Les mer