Artikkel

OL i Paris 2024

FotoTechnogym

Offisiell partner og leverandør til OL i Paris 2024

Technogym har nå fått æren av å være offisiell partner og leverandør til olympiske- og paralympiske lekene i Paris 2024. Totalt innebærer denne leveransen omtrent 1 200 produkter til mer en 14 900 idrettsutøvere. Ved OL i Paris har utøverne mer enn 29 treningsrom disponibelt, og samtlige er utstyrt med det beste utstyret fra Technogym. Det største treningsanlegget er lokalisert i landsbyen Paris Saint Denis.

skillrun
Technogym – Olympics – CROSS

“Vi er stolte av å være involvert i å hjelpe idrettsutøvere med å forbedre sine prestasjoner og nå sine mål. Samarbeidet med de olympiske leker er av største betydning for oss, og med det får vi verdifulle tilbakemeldinger fra utøverne. Med samarbeidet kan vi også ta vårt velværebudskap videre over hele verden.”

Nerio Alessandri
FOUNDER AND CEO, TECHNOGYM

Technogyms olympiske historie

Technogym har hjulpet idrettsutøvere ved å fremme deres prestasjoner gjennom flere tiår, og engasjement fra profesjonelle idrettsutøvere har vært svært verdifullt i utviklingen av  Technogym-produkter. Samarbeidet har bestått av testing, datainnsikt og tilbakemeldinger. Med OL i Paris inkludert har Technogym vært offisiell leverandør av de olympiske og paralympiske leker ni ganger på rad: Disse består av Sydney 2000, Athen 2004, Torino 2006, Beijing 2008, London 2012, Rio 2016, Pjögnjang 2018, Paris 2020 og Paris. 2024. Nesten to tiår med samarbeid har vært basert på ideen om at OL ikke bare er en sportsbegivenhet, men også en feiring av forskjellige idretter som fremmer kultur, og mental- og fysisk velvære over hele verden.

Takket være det olympisk samarbeidet kan Technogym spre budskapet om trening og velvære til stadig flere, og oppmuntre mennesker over hele verden til å ta del i fysisk aktivitet.

 

Et samarbeid med verdens fremste utøvere

Technogym ble grunnlagt i 1983, og er blant verdens ledende leverandører av treningsutstyr og relaterte teknologiløsninger. Utstyret brukes på treningssentre, bedrifter, hoteller, spa, toppidrett og private hjem. Produktene finnes i mer enn 80 000 treningssentre og 300 000 hjem over hele verden.

 

Det anerkjente merket har etablert langsiktige partnerskap med en rekke idrettsutøvere og lag som konkurrerer i OL. Les mer om Technogyms internasjonale samarbeidsavtaler.