Referanseprosjekter - Hotell

Grand Hotel Stockholm

FotoHimlafoto

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Grand Hôtel er et klassisk landemerke midt i Stockholm sentrum. Beliggenheten er perfekt, og utsikten over Strömmen, gamlebyen og kongeslottet er verdsatt av både internasjonale og svenske gjester.

Grand Hotel har en lang og fascinerende historie. Store personligheter, både kjente og ukjente, har besøkt hotellet siden det åpnet i 1874. I dag er Grand Hôtel et av de utvalgte selskapene i Sverige som er Royal Court Suppliers.

Det er det eneste hotellet i Sverige som er en del av det prestisjetunge "The Leading Hotels of the World", som er en markedsførings- og salgsorganisasjon for 430 av verdens ledende femstjerners hoteller.

Grand hotel stockholm qicraft technogym

Et treningsstudio av ypperste klasse

Hotellet har et fullt utstyrt treningsstudio med de nyeste Technogym-maskinene. For å hjelpe hotellgjestene tilbyr de treningsveiledning med noen av Sveriges beste personlige trenere. For å gi alle sansene det de trenger, har du utsikt over byen, vannet og Stockholms slott fra tredemøllen.

grand hotel stockholm sverige qicraft technogym skillrun

Kondisjonsapparater med mange valgmuligheter

Grand Hôtel oppgraderte nylig deler av kondisjonsparken i det populære treningsrommet "Grand Hotel Nordic Spa & Fitness". De valgte å investere i Excite Live, de nyeste kondisjonsapparatene fra Technogym. Maskinene tilbyr et stilig, kompakt design og tilbyr brukeren en helt ny treningsopplevelse ved hjelp av brukergrensesnittet Technogym LIVE.
Technogym LIVE inneholder en stor videobank med øvelser, treningsguidede treningsøkter, virtuelle utemiljøer, en virtuell personlig trener og alt du kan ønske deg når det gjelder underholdning.
“For oss er det viktig at treningsutstyret er av absolutt høyeste kvalitet. Vi valgte Technogym fordi vi vet at det er et merke som er kjent for sin kvalitet, sitt design og for å være i forkant når det gjelder digitale løsninger. Det er en trygghet for våre gjester fra hele verden at de kjenner igjen merkevaren og utstyret.”

Anneli Frank
SPAMANAGER, GRAND HÔTEL NORDIC SPA & FITNESS.

Kondisjonsapparatene tilbyr effektiv trening, en ny digital treningsopplevelse og all underholdning du trenger.

 Kondisjonsparken inneholder også tremøllene fra Skillrun og romaskinen Skillrow

Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer

Styrketrening med funksjonalitet i fokus

Når det gjelder styrketrening, tilbys et stort område for funksjonell trening med manualer, baller, vektstang, etc. og også den populære Technogym BENCH. Her kan du utføre over 200 øvelser ved hjelp av utstyret som er tilgjengelig i benken. Benken kan også enkelt flyttes om ønskelig da det er skjulte hjul nederst.

Technogym Bench tilbyr mye trening, på liten plass.
Treningsavdelingen huser også et privat studio for yoga og pilates. Her finner du blant annet en Kinesis Personal som gir deg muligheten til å utføre over 200 forskjellige styrkeøvelser på bare en kvadratmeter.

Behagelig dagslys siver inn igjennom de majestetiske vinduene og gir en god atmosfære i yogarommet.

 

Kinesis Personal er lydløs i bevegelsen, og gir rom for mer enn 200 ulike øvelser. Her kan du utføre effektiv, funksjonell fullkroppstrening som passer for alle aldersgrupper og nivåer.

Etter en herlig treningsøkt kan gjester og medlemmer ta noe godt å drikke og spise i den harmoniske Fitness Bar. Her tilbys det sunne drinker og mat som er bra for både kropp og sjel.

I fitnessbaren kan man fylle på med energi og nyte en kaffe etter treningsøkten.

Er du interessert i treningsløsninger for ditt hotell?

Qicraft og Technogym har lang erfaring med å levere skreddersydde løsninger for hotellgym i alle  størrelser, nivåer og budsjetter.


Vi hjelper våre kunder med alt fra forarbeid / rådgivning, 3D -skisser, samarbeid med arkitekter, finansiering av treningsutstyr og leveranser, til vedlikehold  av utstyr og mye mer. Kontakt oss gjerne for et første møte, vi tar alltid utgangspunkt i dine behov og lager en skreddersydd løsning basert på disse.