SKILLRUN – løpeklasser

SKILLRUN – løpeklasser

Skillrun løpeklasser gir deg en ekstraordinær treningsopplevelse, utenom det vanlige. Skillrun fra Technogym er tredemøllen som gjør løpetimen morsommere, enklere og mer effektiv.

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

SKILLRUN  er spesialdesignet for å passe i løpeklasser, og andre HIIT-timer, da møllen, teknologien, den medfølgende appen, skjermen og alle dens funksjoner gir brukeren en mer effektiv og motiverende løpetime.

Jeg løper mest ute, men etter å ha testet deres tredemøller og løpetime, ble treningen mye morsommere. For et opplegg! Anders, kunde hos Sprek Fritid Skien

Se Skillrun bruk i SKILL BOOTCAMP time under:

Brukeropplevelse

Under en løpeklasse / løpetime på tredemøllen SKILLRUN kan brukeren konsentrere seg om å løpe i stedet for å holde på med forskjellige innstillinger. Brukeren følger en baneprofil på storskjermen. Justering av stigning på møllen er gjort automatisk, og løperen kan enkelt følge og foreta hurtige justeringer via Quickpad.

Skillrun løpeklasser

Booking og treningsresultater

Skillrun gjør det enkelt å booke dine timer enten du skal på trene på rene Skillrun løpetimer, Skillbootcamp eller Skillperformance timer. Via bookingen velger du ganske enkelt din favorittmølle før timen starter. Alle dine treningsdata blir automatisk lagret til din konto, så du enkelt kan følge med på egen progresjon.

Umiddelbare justeringer

På tide å endre stigningen opp eller ned? De smarte «Fast Track» spakene, med ergonomisk plassering gjør det enkelt for selve den minste justering. Og det går raskt. Ingen grunn til å ikke henge med i timen.

Trådløs audio

Du trenger ikke å ha et eget rom for Skillrun løpetimer. Hvis du har plass ute i styrkeavdelingen er det ingen grunn til å ikke kjøre timen her. Deltakerne kan enkelt koble seg på med trådløse hodetelefoner, og høre både musikken og treneren direkte her, uten å forstyrre de andre som trener på senteret.

Raskere og sterkere enn noen sinne

Forbedre din motstandskraft, styrke og topphastighet med enten den unike fallskjermstrening-funksjonen, eller den avansert sledefunksjon. Det eksklusive «Parachute Training Kit» leveres som standardfunksjon på Skillrun Unity 7000 og gjengir følelsen av utendørs løping med fallskjerm under optimerte forhold. «Sled training» gjengir følelsen av å skyve en slede på gress.

Det smarte touchpanelet gjør at du enkelt kan skifte mellom å sprinte, jogge, pushe sleden eller løpe med fallskjerm. 

Skillrun kan brukes til rene løpetimer, men er også supert i andre HIIT timer

 

FORDELER FOR TRENEREN
Den innovative appen og det integrerte systemet tillater trenere å skape og administrere morsomme og effektive løpeklasser:

  • Enkel administrering av booking
  • Smidig forberedelse før løpetimen, velg en eksisterendeløype profil fra biblioteket
  • Smart oppfølging av medlemmenes progresjon i appen, og se hvor de ligger ut i fra klasseprofilen
skillrun løpetime

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mywellness app fra Technogym

Enkel registrering av dine treningsdata gir både smidigere oppfølging for både trener og kunde. Følg din progresjon og dine resultater i sanntid, umiddelbart etter endt treningsøkt. Les mer og last ned Mywellness app her.

Registrere din aktivitet  MyWellness appen, motta treningstips, motiverende treningsprogrammer og følg din progresjon, helt gratis. Last ned Mywellnessappen her.

Ønsker du mer informasjon eller ønsker å sende en prisforespørsel?

Kontakt oss

 

SKILL LINE

SKILLRUN
SKILLTOOLS
SKILLROW

Ønsker du mer informasjon? Les mer om SKILLRUN her.

skillrun-lpeklasser-qicraft