Referanse - Treningssenter

SkillX-timer som engasjerer kundene på treningssenteret

FotoVeera Kurittu

SkillX-timer gir et unikt treningstilbud og et godt verktøy for å beholde kunder.

OMT Lehmus i Finland ønsket å tilby sine kunder nye treningsopplevelser og startet SkillX gruppetimer basert på funksjonell trening. Lehmus har i løpet av høsten kjørt små gruppetimer, alle utviklet med Technogyms forhåndsproduserte gruppetreninsøkter. SkillX timene engasjerer ved at de kan tilby treningsøkter som er tilpasset målgruppens behov og ønsker.

SkillX tuntikonsepti on OMT Lehmukselle tärkeä asiakaspidon väline

Gruppetreningstimer er en viktig del av Lehmus tilbud

Lehmus startet som en rehab-klinik og tilbyr fortsatt fysioterapi for pasienter i samarbeid med offentlig og privat helsevesen. I dag tilbyr de også trening og har et fullt utstyrt treningsstudio med det nyeste utstyret fra Technogym. Treningsstudioet muliggjør selvsagt en aktiv rehabilitering for pasientene, men tilbyr også en naturlig treningsplass for klientene i slutten av behandlingsperioden, hvor de med fordel kan fortsette å trene etter endt behandling.

"Vårt mål er å hjelpe kundene med å opprettholde en god fysisk helse, selv før behandling er nødvendig. Vi har gjort dette i flere tiår. Gruppetrening er en del av dette og det utgjør ca. 30-40% av omsetningen vår." sier Jyrki Hankaniemi, eier av Lehmus.

 

Forhåndsdesignede gruppetimer gjør treningen effektiv 

Populariteten for funksjonell trening har virkelig økt den siste tiden. Lehmus bestemte seg derfor for å satse på å tilby nettopp dette og valget falt på Technogyms SkillX-konsept, fordi de forhåndsproduserte timene tilbyr store variasjoner for ulike kundegrupper. De forhåndsdesignede øktene effektiviserer også planleggingen av øktene og sparer instruktørene for mye tid.


            

“Vi ønsket en klar, prekonseptuell løsning som ikke er avhengig av en instruktør, men som er konsekvent og alltid inspirerende fra uke til uke.”

Jyrki Hankaniemi
EIER OG FYSIOTERAPEUT, OMT LEHMUS
SkillX-tuntikonsepti vapauttaa ohjaajan aikaa

Treningsutstyr og teknologi kombineres i en SkillX-time – deltakerne ser blant annet egne treningsdata på skjermen under økten.

SkillX-timene passer alle

Jyrki Hankaniemi sier at SkillX-timene passer for alle nivåer og aldre. I motsetning til mange andre former for funksjonell trening krever de ingen avansert koreografi eller at deltakerne må huske komplekse serier av bevegelser. Deltakeren kan hele tiden følge med på trening og puls på storskjerm. Dette frigjør også instruktørens tid, som han kan bruke på å gi mer personlig veiledning tilgjengelig for deltakerne.
 

 

Det er enkelt for instruktøren å tilpasse timene

Timene kan enkelt tilpasses for spesifikke målgrupper. Hos Lehmus holdes SkillX-timer 7 ganger i uken i høstsesongen. I tillegg til de ukentlige timene er SkillX-øktene også tilrettelagt for seniorer og lokale idrettslag.

“De ulike timene i SkillX gir stor variasjon og kundene kan velge hvilke gruppetime som appellerer til dem. For meg som instruktør er det også veldig enkelt å endre de ferdige øktene, for å møte behovene til ulike kundegrupper enda bedre. Jeg er spesielt glad og stolt over at våre seniorkunder våger å utfordre seg selv til et helt nytt nivå under SkillX-timene”

Vina Ong
GRUPPETRENINGSINSTRUKTØR, OMT LEHMUS

Kundenes forventninger må hele tiden overgås

Lehmus vet at kundenes lojalitet ikke kan tas for gitt, dette er noe man alltid må jobbe med for å oppnå. Derfor har de alltid våget å teste ut nye ideer og gruppetreningskonsepter.

 

«Du kan ikke stå stille. Vi må alltid streve etter å utvikle oss og ligge et skritt foran i å møte kundenes ønsker, slik at de forblir fornøyde og blir inspirert igjen og igjen» Begrunner Jyrki Hankaniemi sin beslutning om å velge SkillX-timer.

 

 

SkillX-treningskonsept

SkillX har et høyt tempo, konseptet hvor hver gruppetrening fokuserer på å utvikle en spesifikk ferdighet. Timene kombinerer styrke- og kondisjonstrening og drar fordel av Technogyms Skill line-serie. Serien er designet og utviklet for å hjelpe atleter å slå sin rekord, og inneholder bl.a Skillrow-romaskin, Skillbike-sykkel og Skillmill-tredemølle som alle brukes i Lehmus SkillX-timer.


Gjennom å tilby SkillX kan du som treningssenter alltid tilby dine medlemmer stor variasjon. Technogym slipper nemlig fire nye treningsøkter hver uke. I tillegg kan det ferdige konseptet bidra til å forbedre lønnsomheten din f.eks ved å prise meldemskapet som inkluderer disse gruppetimene separat. 


Ler mer om SkillX-gruppetreningskonseptet her.