Nyheter

Endelig er det her – ferdigproduserte gruppetimer til dine Technogym formater

TekstMari Hansen

Kontakt oss
Sigve Christoffersen

Sigve Christoffersen

Sales Manager

+ 47 419 34 040

Technogym lanserer en egen Format Experience Lisens. Et produkt som hjelper dine instruktører å levere de aller beste gruppetimeopplevelsene. Men reduserer tidsbruken i forkant.

Med Format Experience effektiviserer du driften din, ettersom de ferdige gruppetimene og innholdsbiblioteket sparer instruktørene for tiden de vanligvis bruker på å bygge gruppetimer. Nå trenger ikke lenger instruktøren å bruke sin tid til å planlegge og bygge gruppetimer, finne musikk som passer til, eller legge opp løypeprofiler. Med mindre de ønsker. Technogym gjør det nemlig for deg.

Du som instruktør eller trener får nå tilgang til en egen plattform hvor du kan velge fra forhåndsdesignede løypeprofiler, musikk og detaljert beskrivelse av hver øvelse. I tillegg får du tilgang til video fra selve gruppetimen, og videoguider av de ulike øvelsene. Videoguidene kan og vises på storskjerm under hele timen.

Uansett hvilken gruppetime som er din lidenskap, kan du nå konsentrere deg fullt og helt om nettopp det, å levere de best tenkelige opplevelsene for deltakerne på hver eneste time.

Hvem drømmer vel ikke om bruke mindre tid på å sette sammen gruppetimer? Men samtidig levere langt over deltakernes forventning, hver eneste gang? 

Tilby skreddersydde gruppetimer tilpasset akkurat dine medlemmer

En deltaker på en sykkeltime kan motivers av musikk, lys og energien fra de andre i rommet. En annen deltaker kan motivers av prestasjon og konkurranse. Og dette gjelder også medlemmer som deltar på løpetimer, rotimer og bootcamptimer. Vi er alle forskjellige, med ulike forutsetninger, motivasjonsfaktorer og målsetning. Men med den nye Format Experience lisensen fra Technogym kan du nå tilby gruppetimer som treffer et bredt spekter av kunder, uansett behov og mål.

Og uavhengig om du har vært gruppetimeinstruktør i en årrekke eller akkurat har startet, vil du bli overrasket over hvor enkelt og sømløst det nye systemet er. Dersom du foretrekker å lage dine egne gruppetimer kan du velge å ta utgangspunkt i en ferdig time og tilpasse denne, eller bygge en egen helt fra start. Du er sjefen og Technogym hjelper deg å maksimere nytteverdien og investeringen i Technogym formatene dine.

technogym gruppetreningsformater

Dette er jo opplevelsen og energien vi ønsker å skape med våre produkter. Herlige, morsomme og engasjerende gruppetimer som hjelper deltakerne mot sine treningsmål. – Sigve Christoffersen. Bilde tatt i Skill Zone under NIH aktiv 2019.

Dette er noe vi vet kundene våre har savnet. De elsker Technogym-formatene og mulighetene disse gir når det kommer til å levere unike opplevelser til medlemmene. Men instruktørene bruker mye tid i forkant av en gruppetime til å planlegge og bygge timen. Nå gjør vi det svært enkelt for instruktørene, uavhengig av erfaring, å levere noen av de råeste og mest engasjerende gruppetimene fremover. Det åpner helt nye muligheter for våre kunder nå som de får tilgang til ferdigproduserte gruppetimer, hvor løypeprofiler, musikk, videoguider og playbook er inkludert. Nå kan endelig instruktøren fokusere på å kjøre de beste timene og motivere deltakerne uten å bruke mye tid på alt annet rundt. Uttaler Sigve Christoffersen – Format Sales Specialist i Qicraft Norway.

NIH format experience technogym

Hva får du

  • Ferdige gruppetimer til 8 ulike Technogym formater
  • 12 månedlige gjentakende gruppetimer
  • 3 utdanningsvideoer for dine trenere hver fjerde måned
  • 1 ny playbook hver fjerde måned