Artikkel

Skillrun er den nye treningstrenden i New York

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

Hvis du ikke har hørt om Rumble, er det sannsynligvis fordi du ikke har trent i New York City på en stund. Rumble er det nye «cult» boutique treningsstudioet, lansert i 2017. Ved oppstart og frem til nylig, tilbød de kun  bokseinspirerte gruppetimer. Nylig lanserte de det nye «Rumble Training». Et gruppetreningskonsept hvor de tilbyr tredemølle og styrketrening i kombinasjon.

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276
Relaterte produkter

Technogym

Les mer
Med eksisterende lokasjoner i New York, Los Angeles, San Francisco, Philadelphia, Washington DC, har Rumble raskt blitt det hippeste og kuleste treningsstudioet. Senteret kan skilte med kjendiser som  bla. Justin Bieber, Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Jason Derulo, David Beckham og Kevin Hart på medlemslisten. Rumble Training er Rumble sitt andre boutique-konsept etter Rumble Boxing. Både Rumble Boxing og Rumble Training er en ti-runders styrketreningsøkt på totalt 45-minutter, hvor du trener styrketrening for hele kroppen i kombinasjon med kondisjonstrening. Musikken under timen blander relevant hip-hop og house med tidløse klassikere tilpasset mash-ups og remikser som er spesifikke for Rumble. I kombinasjon med den nøye utvalgte musikken, lokalene og selve treningen har Rumble klart å skape en helt unik opplevelse for sine medlemmer. Noe som også trolig er grunnen til den stadig voksende populariteten. 

Rumble-trening med Technogym’s SKILLRUN

“Rumble Boxing leverte tilgjengelighet og utrolige opplevelser til kundene. Nå ved hjelp av de unike Skillrun tredemøllene,  har vi vært i stand til å spesifisere brukergrensesnittet og møllekonsollen. Noe som har sørget for å gjøre de ulike løpene tilgjengelige, enkle å utføre, og øktene morsomme.»sier Rumble Training-grunnlegger Noah Neiman.

På de nyåpnede Rumble Training Studioene, i New York og San Francisco, er tredemøllen hovedpersonen! Derfor har Rumble gått for det aller beste og valgt Technogym’s topp moderne Skillrun. SKILLRUN er en unik tredemølle inspirert av profesjonelle idrettsutøvere og utviklet med Technogyms erfaring som offisiell leverandør til de syv siste olympiske leker.  Ved å tilby helt unike funksjoner (hastigheter opp til 18,6 mph, så vel som stigninger på 25% med en -3% nedgang) og la løpere velge mellom et stort utvalg av treningsprogrammer som bootcamp, sledetrening, fallskjermtrening, fartsskift osv. har tredemøllen har revolusjonert folks løpsopplevelse.

Halvparten av timen utføres på Skillrun

Du vil tilbringe halvparten av Rumble Training-timen på Technogym’s Skillrun. Møllen har tre nivåer å starte på: nybegynner, medium eller avansert. Den andre halvdel av timen foregår som styrketrening på benk på gulvet, utstyrt med hantler og motstandsbånd.

I begynnelsen av timen kan du velge nivå på SKILLRUNs berøringsskjermgrensesnitt, og deretter vil du i løpet av klassen problemfritt kunne veksle mellom forhåndsinnstilte hastigheter og stigninger.
Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer
Drevet av tilpassede Rumble-remikser som blander hiphop-, house- og tidløse klassikere, vil "Rumbleres" gå ut gjennomvåte av svette, maxet ut på endorfiner, høyere enn alle andre. I den mørke studioatmosfæren blinker SkillRuns eksklusive Fast Track-konsoller, enkle å bruke med joysticks, for raske innstillinger av hastighet og stigning. Og er der for å veilede deg underveis i timen. Skillrun fra Technogym er den første tredemølle som kombinerer kondisjonstrening og styrketrening i en enkel løsning, designet for å nå et hvert treningsmål. Hver av Skillrunmøllene har et enhetsgrensesnitt og en blinkende Fast Track Control for bedre synlighet i det mørke studioet.