Artikkel

Fem grunner til å kjøpe en tredemølle til hjemmebruk

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Hvilke fordeler kan en tredemølle hjemme gi deg?

Vi gir deg fem gode grunner til å investere i en tredemølle til hjemmebruk.

Tredemølle er i dag det mest populære kondisjonsapparatet på treningssentrene, og i kondisjonsavdelingen og i løpesalen blir tredemøllen flittig brukt. Å kunne trene hjemme det siste året har vært redningen for mange. Et nedstengt samfunn med stengte treningssentere og hjemmekontor har gjort at flere har sett at det kan være like effektiv å trene hjemme.  En tredemølle hjemme vil sørge for at du alltid har treningen tilgjengelig. Det er tidseffektivt, og gjør det enkelt å variere treningen. Uansett vær eller forhold sikrer tredemøllen at du får gjenomført dagens treningsøkt.

Pia Seeberg MyRun Home

“Jeg elsker at MyRun mølla er enkel i bruk, og ikke minst all tilleggs-informasjonen den gir meg. Takket være teknologien i mølla får jeg hele tiden feedback på blant annet kadens og skrittlengde, noe som har hjulpet meg til en mye bedre løpeteknikk.”

Pia Seeberg
Personlig- og mentaltrener, forfatter og Technogym ambassadør
Les mer

Hva med en rask intervalløkt før frokost? Eller en lett jogg «in between meetings» på hjemmekontoret? Løp favorittruten din mens du lytter til din favoritt podcast eller ser din favoritt tvserie på Netflix før leggetid. Mulighetene er uendelige.

technogym myru nfem grunner til å kjøpe en tredemølle hjemme treadmill

Tredemøllen det perfekte kondisjonsapparatet

Hvorfor ikke bare ta en joggetur ute da, har du kanskje hørt flere ganger når du har vurdert å investere i en tredemølle. Jo, å løpe utendørs er fantastisk, og gir store muligheter for variasjon i treningen din. Men å bruke tredemøllen som et verktøy for å bli en bedre løper og sikre fremgang i treningen kan vise seg svært verdifullt. På tredemøllen kan du kjøre en rekke øvelser, og kombinere kondisjon med styrkeøkter. Det er heller ikke alltid vær og temperatur frister til en utendørs løpetur. Å sette ut på dagens joggetur i øsende regn, eller i minus 25 grader kan for mange øke dørstokkmilen, og gjøre at hele treningsøkten ikke blir noe av. Hvorfor ikke kombinere din interesse for utendørstrening med innendørsøkter på tredemøllen når du trenger det?

Flere toppidrettsutøvere bruker flittig tredemøllen hjemme, i kombinasjon med annen trening utendørs. Se for eksempel hvordan tennisspilleren Casper Ruud trener hjemme på sin Skillrun off season. Hvordan den tidligere skistjernen Jon Olsson trener på Skillmill i sitt hjemmegym i Marbella. Og hvorfor den svenske løperen Mustafa sverger til sin MyRun for kvalitetsøkter innendørs i kaldt vær.

Fem grunner til å kjøpe en tredemølle til hjemmetrening

Sa noen tidsklemma?

Mange lurer på hvordan de med fulltidsjobber, barn, husarbeid og andre hobbyer skal få tid til å trene i hverdagen. I dag virker det som de aller fleste, uavhengig av livssituasjon synes livet er travelt og at hverdagslogistikken ofte ikke går opp. Kjenner du deg igjen? Med en tredemølle hjemme i ditt eget hus vil treningsmulighetene være lett tilgjengelig. Det er tidseffektiv og lettvint, du har alltid tilgang, og å utføre en effektiv treningsøkt er bare noen skritt unna. I tillegg blir det enklere å tenke vi- i stedet for jeg. Er det flere medlemmer i familien som ønsker å være mer aktive? Inkluder hverandre, kjør treningsøkter sammen eller vær gode til å la alle få sin tur med treningen.

Forskning viser at 1 av 4 i dag ikke oppfyller de anbefalte nivåene av fysisk aktivitet. Og ved å klare å flette inn mer fysisk aktivitet i hverdagen, kan du se en positiv effekt på å redusere og forebygge stress, sykdom og utbrenthet. Bruk tredemøllen til å lufte hodet like mye som til å bruke kroppen.

Myrun fem grunner til å kjøpe en tredemølle til hjemmebruk

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer

Bli en bedre løper og få høyere kvalitet på treningsøktene dine

En av mange fordeler med å ta noe av løpetreningen din inne på en tredemølle, er at dagens tredemøller er integrert med avansert, men brukervennlig teknologi. Teknologien kan hjelpe deg å få bedre kvalitet på treningsøktene dine. De ulike tredemøllene fra Technogym  gir deg nøyaktig og detaljert feedback på løpeteknikken din underveis i løpeøkten, uten å være for komplisert for en uerfaren løper. Men hva betyr dette for deg i praksis?

Ta for eksempel MyRun, vår mest solgte tredemølle for hjemmemarkedet. Denne møllen måler og viser deg «live» feedback «in real time» på bla. puls, kadens og stegfrekvens. Noe som gjør at du blir klar over eventuelle svakheter og forbedringsområder. Å få en bedre oversikt over stegfrekvensen din for eksempel, hjelper deg å optimalisere løpsteknikken din. Ved å optimalisere antall steg i minuttet kan du sikre at teknikken din blir bedre, samtidig som du reduserer sannsynlighet for skader. Dersom du i dag ikke er den ivrigste løperen, kan du ved hjelp av dagens teknologi gjøre som Pia Seeberg, og «gå fra at løping er noe jeg bare gjør, til noe jeg konkret kan forbedre, i tillegg til å holde ut lengre, og løpe raskere, det liker jeg».
Les mer om da vår Technogym ambassadør Pia Seeberg oppdaget fordelene med stegfrekvens på sin MyRun.

For alle 

En tredemølle kan brukes av alle uansett nivå og formål. Det er forskjell på tredemøller designet for treningssentre som skal tåle hard, intensiv bruk over tid og en tredemølle som skal passe inn i de mange ulike hjem. Technogym har tredemøller i ulike størrelser og prisklasser uansett om du er en lite aktiv mosjonist eller en ivrig og proff løper.

fem grunner til å kjøpe en tredemølle technogym myrun skillrun run personal

La deg motivere av personlig trening, tilpasset deg, ferdige utendørsløyper eller ubegrenset med underholdning

Flere av Technogym tredemøller kommer med Technogym Live appen som er spekket med funksjoner for veiledet trening live og on-demand i tillegg til underholdning og tilpasset trening. Ønsker du en løpetur på stranden, eller har du en favorittrute du vanligvis løper utendørs og ønsker å speile inne på møllen? Du er kanskje typen som heller vil se en serie, eller på TV? Ta en rolig kveldsjoggetur mens du får sett siste episode av din favoritt tvserie på Netflix. La deg motivere og inspirerer til liveøkter med noen av de beste trenerne i verden, benytt deg av ferdig programmerte løyper og ruter eller sett dine egne. Løper du sammen med andre? Koble deg sammen med gjengen din på Swift eller Rouvy og sett i gang med dagens treningsøkt.

Casper ruud skillrun 2 – toppidrettsutøver

“Det kan være vanskelig for en toppidrettsutøver å finne en tredemølle som kommer opp på sitt nivå, men i Skillrun har du svært mange muligheter som gjør treningen enkel og varier Skillrun er ledda og har mye bedre demping enn mange andre møller der ute. Dessuten er det ingen andre møller som går like fort, den er jo "top of the line" og har samtidig mulighet for høy stigning.”

Casper Ruud
Proffesjonell tennisspiller
Les mer

Har du noen spørsmål?

Uansett formål med treningen din fortjener du en mølle av god kvalitet, som har lang holdbarhet og mye bruktsid. Tenk på hvor ofte og hvor mye du skal bruke tredemøllen. Er det flere i familien både nå og i fremtiden som skal bruke denne? Hvor stor og stabil er løpsflaten? Hvor stor er motorkapasiteten, og hvor høyt er støynivået? Ønsker du å kunne løpe på tredemøllen mens resten av huset sover, eller bor du i en boligblokk og ikke ønsker å forstyrre naboer? Vi hjelper deg gjerne.

Bli en bedre løper