Referanseprosjekter - Hotell

Technogym Top Locations – noen av våre vakreste lokasjoner verden rundt

FotoTechnogym

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Vakre steder – gjort unike av mennesker.

Arkitektur, design, velvære, fitness i perfekt harmoni. Dette er konseptet Top Locations fra Technogym.

Et utvalg av arkitektoniske perler og prosjekter på de mest fantastiske beliggenhetene som har valgt Technogym som sin wellness partner. Et ønske om å tilby noe unikt, og fremme velvære, fysisk aktivitet og en sunn livsstil i en harmonisk blanding av arkitektur, interiørdesign og profesjonell kompetanse fra Technogym Wellness Designers. Stedenes unike egenskaper, den varme atmosfæren i rommene hvor du kan vie din tid til velvære, tankefrihet og en engasjerende treningsopplevelser. Ønsker du inspirasjon til din neste feriereise? Er du designer eller interiørarkitekt og trenger å hente inspirasjon til et nytt prosjekt eller design?  Vi har samlet noen av Technogyms Top Locations rundt om i verden. La deg begeistre og inspirere.

Ikonisk lokasjon - Belmond Reid's Palace, Madeira

Ikonisk lokasjon – Belmond Reid’s Palace, Madeira

Den vakre Le Bain av Cavcorp har valgt Technogym som velværepartner

Le Bain hever referansen for arkitektonisk utførelse og er virkelig en skulpturell boligbygning med sine buede balkongformer, eksklusivt materialvalg, fargepaletter og teksturer.  Fra det sofistikerte strandlivet i Sør-Frankrike til den subtropiske byen Brisbane, har Cavcorp gjenskapt en unik livsstil ved bassenget du finner i 17. etasje, med utsikt over Brisbane skyline, ikoniske Story Bridge og fantastiske Brisbane River. Le Bain by Cavcorp tilbyr fasiliteter i feriestedstil som inkluderer to temperaturkontrollerte boblebad, et oppvarmet basseng og et velværesenter i verdensklasse fullt utstyrt av Technogym.


Damien Cavallucci, direktør for Cavcorp, berømmer de siste trendene innen helse og velvære, og har tro og fokus på å fremme en sunnere livsstil for å sikre et lengre og lykkeligere liv. Treningsstudioet er nøye planlagt og deisgnet for funksjonell bruk, men og valgt ut i fra det estestiske som skal gi et visuelt godt inntrykk. I tilknytning til treningsarealet er det et 25 meter langt utendørsbasseng. Visuelt skapt for en komplett og helhetlig, holistisk opplevelse, fokuserer ikke bare Wellness på trening, men har også elementer av ren design med fokus på digital tilkobling.  Treningsstudioet er utstyrt med kardio- og styrkeapparater fra Technogym, i kombinasjon med Technogym Performance Skill Line  som SkillbikeSkillrow og Skillrun og den mest sofistikerte design linjen innen treningsutstyr,  Personal Line fra Antonio Citterio. Innovativ og digital teknologi er hjerte i Technogymstreningsutstyr og tilbyr brukerene en unik og total opplevelse.

Hotel top 3

Luksuriøs Ritz-Carlton, Perth – natrulige materialer, design og teknologi i fokus

På den andre siden av jorden, ved bredden av Swan River i Perth Australia finner det eksklusive hotellet  Ritz-Carlton. Hotellet kan skilte med en fantastisk utsikt over byens skyline, luksuriøse fasiliteter, kulinariske opplevelser,  evighetsbasseng med utsikt over elven og et ekslusivt spa- og treningssenter fra Technogym.  Interiørdesignerne sitt fokus har vært naturlige materialer og å sikre en best mulig velværefølelse for sine besøkende. Technogym ble et naturlig valg nettopp på grunn av deres eksklusivitet og unike teknologi som kan gi gjestene en komplett treningsopplevelse.  Hotellets treningssrom tilbyr noe av det mest teknologisk avanserte utstyret på markedet, men som likevel er svært brukervennlig uansett alder og treningsnivå. Cardio maskiner og treningsapparater fra Excite linjen, ble valg hvor kundene kan trene og la seg underholde på samme tid.    technogym top locations

The Collection har valgt Wellness fra Technogym i deres eksklusive hoteller, villaer og leiligheter på noen av verdens vakreste destinasjoner

Relaterte produkter
CROSS Personal

TechnogymPersonal Line - CROSS Personal

Les mer

Technogym og The Collection har et eksklusivt samarbeid, hvor Technogym står for treningsutstyr på de luksuriøse The Collection lokasjonene. The Collection er en gruppe som eier og driver en unik portefølje av utsøkte villaer, private boliger og hoteller i verdensklasse. Deres lokasjoner finnes på noen av de beste retreat- og bydestinasjonene i verden. De ønsker å tilby sine gjester unike opplevelser og valget falt naturlig på Technogym da de skulle velge en samarbeidspartner på trening og velvære. Du finner Technogym treningsutstyr i naturlig tilknytning til et lekkert spa på The Collection i London, Paris, Saint Barth og Saint Jean Cap Ferrat.  Design perlen Personal Line gir et ekstra high-end preg til ditt hotell, og er valgt til flere av The Collection hotellene. Perosnal Line er innovative designprodukter som er like teknologisk avansert og brukervennlig som resten av Technogym sine treningsprodukter. Utviklet i samarbeid med den anerkjente designeren Antonio Citterio. Personal Line tilfører  en ekstra touch av ekstravaganse.

technogym top locations

Takket være sin lange erfaring er Technogym den ideelle partneren for å skape velværemiljøer og løsninger for premiumgjester, øke hotellets attraktivitet, og opprettholde og tilfredstille behovene og lojaliteten til gjestene som foretrekker å trene privat på sitt rom eller i et større treningssenter på hotellet.

Relaterte produkter
RUN Personal

TechnogymPersonal Line - RUN Personal

Les mer
Relaterte produkter
ARTIS SYNCHRO

TechnogymArtis - ARTIS SYNCHRO

Les mer

Opplev en aktiv ferie med et femstjerners hotell hvor prestasjon og velvære er i fokus

Spektakulære omgivelser, behagelig utsikt som gir ro i sjelen, kombinert med fasiliteter i verdensklasse. The Grove Hotel gir en eksepsjonell opplevelse når det gjelder velvære og avslapning. Det private feriestedet ligger bland 300 hektar med vakker natur, plettfrie hager, med svømmebasseng, tennisbaner og samtidskunst. Det sjarmerende landskapet skaper den ultimate ferieroen, samtidig som du er omgitt av en overflod av prestisjefuylte fasiliteter, inkludert det prisbelønte Sequoia Spa.

the grove hotel

Vårt treningstilbud utviklet i samarbeid med Technogym er en integrert del av den totale opplevelsen våre gjester får her på The Grove Hotel. Denne investeringen sørget for at vi fortsatt er et av de mest avanserte hotellene i Storbritannia. Luksusmedlemskap har økt med 5%. Salg av personlig trening, og antall brukere med postiv tilbakemelding er oppe med over 20%. Det nye utstyret fra Technogym har også hulpet oss med å forbedre vårt rehabiliteringstilbud.

Jamie Pagan, Sequoia Spa Director på The Grove Hotel

Det moderne treningssenteret på The Grove Hotel tilbyr trening for alle uanett nivå. Her finner du innovative Artis cardio- og styrkeapparater, som tilbyr førsteklasses kvalitet når det gjelder design, teknologi og tilkobling. Artis linjen er komplimentert med hele SKILL LINE serien, Cardiomaskiner for prestasjon.  De to produktseriene i kombinasjon har bidratt til å heve treningen til brukerne, og gjort at treningen og PT tilbudet har blitt bedre, morsommere og gir en mer effektiv opplevelse.

Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer

Introduksjonen av de nye, innovative Skill Line og Artis produktene, har gitt kundene en større tilknytning til senteret. Produktene er smarte når det gjelder plassbesparelse og vi har klart å skape et svært romslig treningsområde delt inn i tre eulike soner.

Jamie Pagan, Sequoia Spa Director at The Grove Hotel