Referanseprosjekter - Hotell

Amerikalinjen – Et historisk, boutique-hotell i Oslo sentrum

FotoMari Hansen

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

En levende historiebank i hjertet av Oslo. Amerikalinjen er Nordic Choice Hotels nye prestisje- og boutique-hotell.

Technogym er ledende leverandør innen treningsutstyr, og tilbyr eksklusivitet i både i design og kvalitet. Når et så ærverdig, men likevel urbant og moderne hotell skulle velge treningsutstyr for sine gjester, var det naturlig at produktene og kvaliteten måtte stå i stil med resten av hotellet.

Jernbanetorget omkring 1920 med Amerikalinjens kontorbygning bak. Bilde fra Wikipedia.

Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer

Hotellet befinner seg i det som tidligere var rederiselskapet, Amerikalinjens elegante hovedkvarter. Opprinnelig het selskapet Den Norske Amerikalinje, men ble senere kun omtalt som Amerikalinjen. Amerikalinjen var nasjonens stolthet, og fraktet fra tidlig 1900-tallet tusenvis av Nordmenn over Atlanterhavet for å jakte nye muligheter. I dag er hotellets visjon å ta vare på det som var, og skape nye fortellinger i hjertet av Oslo sammen med samarbeidspartnere og gjester.

Amerikalinjen slik bygget fremstår i dag. Foto: Francisco Nogueira

Relaterte produkter
SKILLBIKE

TechnogymSkill line - SKILLBIKE

Les mer

Det nye hotellet åpnet dørene mars 2019, og inneholder i tillegg til sine 122 rom og suiter, en cocktailbar, jazzclub, brasserie, innedørs bakgårdshage, og et svært stilfullt treningsrom, fullt innredet med Technogymutstyr. Hotellet er moderne, men har likevel bevart et historisk preg.

Etter en svett treningsøkt kan du nyte din kaffe eller lunsj i den deilige bakhagen.

 

Relaterte produkter
Cable station 5

TechnogymCable Station - Cable station 5

Les mer

Unikt treningsrom med spaavdeling

Treningsrommet i kjelleren er ikke et typisk «kjeller gym». Atmosfæren og stemningen i rommet er i likhet med resten av hotellet både elegant, urbant og svært gjenomført ned til minste detalj. Med sitt smakfulle design og fascinerende historie, har vi stor tro på at bygget vil fortsette å samle gode historier fra sine besøkende. Nå som den gang starter mulighetene her, på Amerikalinjen.

Treningsrommet oppleves som stort og luftig, her kan mange trene samtidig uten at det blir trangt.

Relaterte produkter

Technogym

Les mer

Det skal være enkelt å holde formen når du er på reise. Petter Stordalen er kjent for å tenke miljø, helse og bærekraft i alt han gjør. Amerikalinjen er intet unntak. Uansett om du er erfaren eller nybegynner vil dette flotte hotellgymmet friste og inspirere til en treningsøkt.

Garantert noe for en hver smak. Her finner du mange ulike styrke- og kondisjonsapparater.

Relaterte produkter
CHEST PRESS

TechnogymSelection 700 - CHEST PRESS

Les mer

Vi er stolte over å kunne få være en del av et så unikt, historisk og prestisjefylt hotell. Eksklusiviteten og kvaliteten Technogym utstråler smelter naturlig inn med det røffe designet. Treningsrommet innehar absolutt alt av utstyr du måtte ønske deg, og er tilknyttet  en herlig, delikat spaavdeling. I treningsrommet finner du egne soner for vekttrening, cardio og egentrening som for eksempel yoga eller pilates. Dempet belysning, lounge musikk, stilige og røffe detaljer er det som kjennetegner treningsrommet på Amerikalinjen.

Kondisjonssone med mange valgmuligheter

I kondisjonssonen finner du våre absolutt toppmodeller innen kondisjon som innendørssykkelen Skillbike, tredemøllen Skillrun,  tredemøllen Run Excite og trappemaskinen Climb Excite.

Kondisjonssonden inneholder noen av våre toppselgere. Både tredemøller, sykkel og trappemaskin er noe av utstyret du har til rådighet.

 

Relaterte produkter

Technogym

Les mer

Olympic Half Rack stativ lar deg trene ulike benøvelser, skuldre, bryst eller pullups.

Drømmeavdeling for styrketrening. Med bla. Half rack stativ, manualer og kettlebells.

Styrkeavdeling for alle

Skal du trene styrke, er det mye å velge i. Den funksjonelle stasjonen
Cable Station 5, gir stor variasjon og mange muligheter, i tillegg til at mange kan trene samtidig uten at det blir trangt om plassen. Tren knebøy, markløft eller pullups på Pure Strength Olympic half rack stativet. Urethane dumbbells, solide manualer med godt grep for alle styrker.  I tillegg finner du flere populære apparater som Chest press ,leg press, shoulder press, i lokalet.

OLYMPIC HALF RACK

La deg inspirere av det elegante, tøffe og stilige interiøret. De pulserende impulsene du får i det du entrer treningsrommet kan ikke annet enn å motivere til en skikkelig god treningsøkt. God trening.

Relaterte produkter
OLYMPIC HALF RACK

TechnogymPure - OLYMPIC HALF RACK

Les mer

Rene håndklær og friskt vann er en ekstra service for alle gjester.

 

Kontakt oss

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Ønsker du å se på muligheter for ditt hotell eller din bedrift?

Vi har lang erfaring med å levere tilpassede løsninger for treningsrom på hoteller i alle forskjellige størrelser, nivåer og budsjetter. Vi hjelper våre kunder med alt fra rådgivning til 3D-skisser og samarbeid med arkitekter. Vi tilbyr «inhouse» finansiering av treningsutstyr og vi står selvfølgelig for levering og regelmessig vedlikehold av utstyr.

 

Finansiering av treningsutstyr