Referanseprosjekter - Hotell

Internasjonale hotellgym

FotoTechnogym

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Technogym utstyrer hoteller og spa fasiliteter spred over hele verden, og produktutvalget er tilpasset for å passe inn i ulike markedssegmenter og typer operasjoner. Alt fra premium til mer kostnadsbevisste valg. Her er et utvalg av internasjonale velværefasiliteter:

Hôtel du Cap Eden-Roc, Antibes(Frankrike)

Det ikoniske feriestedet Hôtel de Cap-Eden-Roc ble opprinnelig bygget som et privat herskapshus. I 1870 ble det kommersialisert som et eksklusivt elvehotell. Hotellet tilhører Oetker Collection, som eier og driver fem-stjernes hotell rundt om i hele verden.


Hotel Molitor, Paris (Frankrike)

Piscine Molitor er et svømming og hotellkompleks som ligger i Porte Molitor i Paris. Bassenget ble klassifisert i 1990 som et historisk fransk monument etter å ha blitt mishandlet og tvunget til å lukke i 1989. Hele bassenget ble revet og ombygd og ble konstruert i nøyaktig samme stil som den opprinnelige utformingen. I dag huser komplekset to svømmebassenger og et fire-stjernes hotell, som åpnet i 2014.

 

Excelsior Hotel Gallia, Milano (Italia)

Hotellet reflekterer den sofistikerte Milano på den beste måten. Hotellet åpnet først sine dører i 1932, og har nylig blitt fullstendig renovert under ledelse av verdensberømte  designer Marco Piva.


 

Mandarin Oriental, Bodrum (Tyrkia)

Hotellet er en del av The Mandarin Oriental Hotel Group, eid av det internasjonale hotellinvesteringsselskapet Jardine Matheson Group. Andarin-kjeden består av 28 steder i Asia, Europa og Nord-Amerika. Hotellet i Bodrum strekker seg over 60 hektar, har 109 restauranter og et spaområde på 27000 kvadratmeter.

St. Regis, New York (USA)

Hotellet er en del av Starwood Hotel Group og St. Regis Hotels & Resorts er en internasjonal hotellkjede innen luksus segmentet. Starwood Hotel Group er en av de største hotellaktørene i den internasjonale hotellbransjen, med hele 11 hotellmerker under seg.

The Alpina Gstaad, Gstaad (Sveits)

Alpina er et førsteklasses hotell med 56 rom i Gstaad, som på åpningsåret 2012 var det første premium hotellet som ble bygd i området i over 10 år.

The Thief, Oslo (Norge)

Hotell Oslo, Norge

Tidligere var Tjuvholmen i Oslo hjemsted for byens tyver. I dag har den lille øya arkitektur og kunst i verdensklasse. Her valgte Nordic Choice Hotels, eid av entreprenør og visjonær Petter A. Stordalen, designhotellet The Thief. Hotellet, som huser 116 rom og suiter, er dedikert til design, service og digitale tjenester. Hotellets spa har kraft-og treningsutstyr fra Technogyms ARTIS LINE, som med sin designprofil passer lett inn i de mest profilerte sammenhenger.

W Verbier (Sveits)

Klassiske Verbier i Sveits er en av Europas mest berømte skianlegg. Her har den internasjonale premium kjeden W Hotels en av sine mest spektakulære fasiliteter – W Verbier. Kjeden består av 46 luksushoteller i 24 land eid av Marriott International.