Referanse - Helseforetak

Gjerdrum Fysioterapi og Trening

FotoGina Korslund

Kontakt oss
Fredrik Rustad

Fredrik Rustad

Physiotherapist/Health Specialist

+47 952 16 464

Gjerdrum Fysioterapi og Trening er et privat treningssenter og fysikalsk institutt på Ask i Gjerdrum. De har moderne treningsutstyr fra Technogym, erfarne treningsveiledere, spinningsal med varierte timer, yoga, fysiopilates, egne løpecoacher og fysioterapi.

Gjerdrum Fysioterapi og Trening  jobber etter modellen pasient til medlem. De har fire behandlingskontorer og en mellomstor treningssal. De har et stort fokus på kompetanse og ser at modellen pasient til medlem fungerer godt. Medlemmene føler tryggheten i at behandlerne jobber så tett på treningssalen, og at det er kort vei tilbake til sin behandler. I 2016 satte de inn SKILLMILL, Omnia 3 med tilleggsutstyr, nye hantler, ny ergometersykkel, benkpress, og nytt gulv i fuksjonell sone. I dag håndterer de greit mellom 300 og 400 medlemmer. Fra tidligere har de annet Technogym utstyr som har holdt stand i mange år, og en egen spinningsal som er hyppig besøkt.

gjerdrum fysio
Skillmill health Gjerdrum

“Hos oss er SKILLMILL mye brukt i opptrening av kne- og hoftepasienter. Det er lett for oss å tilpasse til den enkelte takket være god opplæring. Hos Qicraft får vi alltid mye mer enn bare nytt utstyr – vi blir fulgt hele veien og litt til.”

Inger Marie Hessen
Daglig leder Gjerdrum Fysioterapi
Les mer

Utstyrsliste for Gjerdrum Fysioterapi og Trening:

Skillmill

Run Excite 600 x 3

Bike Excite 1000

Synchro excite

Plyobox

Kettlebells

Omnia 3

Element + leg press

Element + leg extention

Element + leg curl

Element + low row

Element + lat

Element + chest press

Element + shoulder press

Urenthane dummbells

Olympic flat bench

Cable Crossover

Ercolina rehab

Olympic Half rack

 

Klikk her for å lese mer om Gjerdrum Fysioterapi og Trening.