Referanse - Helseforetak

Medfit – rehabilitering og egenomsorg

Medfit åpnet Stockholms største rehabiliterings- og treningsanlegg i Flemingsbergsdalen sørvest i Stockholm i 2017.

Kontakt oss
Fredrik Rustad

Fredrik Rustad

Physiotherapist/Health Specialist

+47 952 16 464

Målet var og er fortsatt å bli et reelt kompetansesenter innen velvære og helse. Qicraft / Technogym er valgt som utstyrleverandør til satsningen.

Flemingsbergsdalen forvandles nå til sentrum. ICA Maxi har allerede åpnet her, ved siden av nesten 200 nybygde utleieboliger, og nylig ble Medfits anlegg innviet i store og åpne lokaler.  Medfit Flemingsberg er et 4.000 kvadratmeter stort trenings- og rehabiliteringssenter og har alt tenkelig utstyr for så optimal trening eller rehabilitering som mulig.

Det er vanskelig å finne steder med like god beliggenhet som Flemingsberg. Det er få andre treningssentre i nærheten, samt en unik mulighet for samarbeid med både Karolinska universitetssykehus og Karolinska Institutet.

Joel Hallström, eier av Medfit, sammen med Staffan Forsström.

 

Rehabilitering møter egenomsorg og egenpleie

Relaterte produkter
SKILLROW

TechnogymSkill line - SKILLROW

Les mer
Virksomheten tilbyr fylkestingsfinansiert omsorg fra blant annet fysioterapeuter, fysioterapeuter, ergoterapeuter og diettister.
Takket være valg av pleie kan alle søke Medfit, uten henvisning fra lege. Et besøk koster 200 SEK og er gratis for barn under 18 år og eldre enn 85 år. Frikort gjelder.
- Du bør få riktig hjelp fra begynnelsen. Her får du alt fra omsorgsvurdering til behandling, og oppfølging med opplæringsråd for å unngå problemer i fremtiden, sier Joel Hallström.

I dag er det et gap mellom rehabiliteringstrening og egen velvære og helse. Gapet betyr at mange ikke fortsetter med den daglige treningen de trenger for å føle seg bra, etter endt behandling.

Joel Hallström

Medfit inneholder også toppmoderne og sjenerøse treningsfasiliteter hvor det holdes både intern og ekstern opplæring.


 
medfit