Innlegg

Fra pasient til medlem

TekstFredrik Rustad

FotoTechnogym

Kontakt oss

Fredrik Rustad

Health Specialist

+47 952 16 464

– en langsiktig og lønnsom investering!

«Fra pasient til medlem» er et konsept hvor vi hjelper deg som driver fysikalsk institutt,  til å gi dine pasienter et fullverdig treningstilbud i tilknytning til din praksis. Et treningstilbud med betalende medlemmer vil gi deg en god økonomisk plattform og dine pasienter mulighet til å trene i et trygt miljø. Vi kan tilby profesjonelle løsninger, hvor vi bruker både din og vår erfaring fra helse- og treningsbransjen til å skape noe unikt. Dette gir en ny start og en fremtidsrettet fortsettelse. «Fra pasient til medlem» – en langsiktig og lønnsom investering.

 

Fra pasient til medlem

Fremtidens medisin er aktivitet. I dagens Norge er 8 av 10 voksne fysisk inaktive, og oppfyller ikke helsemyndighetenes anbefaling om moderat aktivitet. Men i denne gruppen er det mer enn 7 av 10 som ønsker å drive med regelmessig mosjon og trening. Å kunne tilby voksne mennesker et kunnskapsbasert aktivitets tilbud har et lønnsomt potensiale, men hvordan kommer du i gang?

 

Bærekraftig utvikling
Å kombinere behandlers helsefaglige kompetanse med vår bransjeerfaring danner grunnlag for å kunne utvikle et marked med stort potensiale.
Samhandlingsreformen vil i årene fremover gi både utfordringer og muligheter for aktører i helse- og treningsbransjen. Å skape et tilbud for betalende medlemmer er en fremtidsrettet og bærekraftig utvikling for din virksomhet. En slik utvikling vil gi økonomisk forutsigbarhet og trygghet.

 

Trygghet og kompetanse
Et enkelt tilgjengelig aktivitetstilbud er en viktig suksessfaktor for de som vil i gang med trening. I tillegg er trygghet og troverdighet avgjørende for at tilbudet skal være attraktivt for mange. Medlemmenes tilgang betyr mye. 6 av 10 har stor tillit til de rådene de får fra leger og helsepersonell. Markedet etterspør allerede tilbud hvor det er tilgang til fysioterapeuter, leger og/eller annet helsepersonell. Gi dine pasienter mulighet til å trene i trygge omgivelser.

 

Kompetanse skaper resultater

«Fra pasient til medlem» er en systematisk og oversiktlig prosess delt inn i 4 faser.

1. Analyse
2. Strategi
3. Implementering
4. Evaluering

Gjennom de ulike prosessene vil våre konsulenter, i samarbeid med kunde, arbeide med områder som drift, økonomi, markedsføring og salgstrening.

Våre konsulenter bistår i alle prosesser med fremdrift og rapportering. Alt av arbeid dokumenteres og det fastsettes rapporteringsrutiner basert på evalueringsprosessene som gjennomføres.

Relaterte produkter

TechnogymSKILL LINE - SKILLMILL

Les mer