Referanse - Treningssenter

1Rebel velger Technogym

FotoTechnogym

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Selvfølgelig velger 1Rebel, den ikoniske treningsboutiquen i London sentrum, Technogym når de skal innrede de nye studioene sine.

Februar i år åpnet 1Rebel senteret South Bank Central, og de har planer om å åpne ytterlige tre steder til i løpet av året. Sentret i South Bank Central er designet i en industriell stil og er inspirert av det kulturelle miljøet i omgivelsen, som verdensberømte Tate Modern og Globe.

 

–Medlemmene våre ønsker å trene hardt, men på samme tid er de på jakt etter kvalitet, stil og en unik opplevelse. Derfor er Technogym det perfekte valget for 1Rebel, til å levere de ultimate prestasjonsfokuserte timene i et førsteklassesmiljø

James Balfour, en av grunnleggeren av 1Rebel

1Rebel har valgt Technogyms sin Perfomance tredemølle SKILLRUN som er utviklet for trening på elitenivå med fokus på allsidighet, noe som passer utmerket for timen Reshape.

Reshape er en 45 minutters høyintensitets løpetime, som gjennomføres på tredemøllen SKILLRUN.

På SKILLRUN kan man blant annet trene eksplosiv styrke og power igjennom SLED TRAINING-funksjonen, og PARACHUTE TRANING, som etterligner følelsen av å løpe med fallskjerm for å forbedre hastighet.

Dette hjelper 1Rebels instruktører med å levere varierende, motiverende og inspirerende treningsopplegg som aldri blir kjedelige. Med en makshastighet på 30km/h og helling på -3% til 25% , kan reshape-deltakerne utfordre seg selv og nå nye nivåer for å utvikle og forbedre treningen. Med Quickpad-skjermen som ikke bare er enkel på bruke, er det kjempe lett å bytte kjapt mellom bakker og hastigheter, samt mellom de tre modusene: SLED, PARACHUTE og RUN.

 

 

 

 

 

 

 

Ride er en høy intensitet og energisk sykkeltime, som gjennomføres på Technogym sin innendørssykkel Group Cycle. Her kan 41 treningsglade deltakere bli med på en økt med heftige effekter og levende musikk. Group Cycle representerer innovasjon og høy prestasjon innenfor innendørssykling, ved å kombinere vakkert italiensk design sammen med den nyeste teknologien.

 

 

– 1Rebel baner vei  i Londons boutique trenings markedet og vi er så engasjert for at vi får være med på å styrke de nye studioene med de nyeste produktene våre til å hjelpe dem skape en unik treningsopplevelse

Nerio Alessandri, Grunnlegger og CEO Technogym