Referanse - Sport

OL 2016 i Rio

FotoTechnogym

Technogym var, for sjette år på rad, hoved og eneste leverandør av treningsutstyr til OL i Rio. Technogym utrustet treningssenteret i den olympiske landsbyen Barra de Tijuca, som var tilgjengelig for alle deltakere i mesterskapet. I tillegg designet Technogym de 14 andre treningssentre og oppvarmings områder for spesielle idretter, som svømming, tennis og den olympiske golfbanen, rundt på området.

I alt leverte Technogym mer enn 1200 forskjellige treningsapparater og utstyr i olympisk klasse, alt fullt integrert med Mywellness Cloud-plattforme, som gjorde det mulig for deltakerne å spore sin trening og holde styr på den digitalt.

SKILLMILL gjorde suksess blant utøverne

Kondisjonsutrustning fra Excite-serien

Styrkemaskin-serien Selection PRO

Funksjonell trening i OMNIA-boksen.

 

Technogyms satsning i OL i Rio strekker seg lengre enn bare å levere utstyr til deltakerne. Målet var også å gi et reelt bidrag til de olympiske leke som har et positivt  inntrykk i Rio. I forbindelse med Rio 2016 lanserte Technogym den sosiale kampanjen ”Let´s Move for Rio”. Formålet med kampanjen var å donere deler av utstyret som deltakerne brukte til 22 offentlige treningssentre i sosialt sårbare områder i byen.

Gjennom Technogyms digitale plattform Mywellness Cloud og tilhørende mobil-app kan både de konkurrerende OL-utøverne og publikum sammen måle sin fysiske aktivitet og forvandle den til treningsutstyr som ble donert etter mesterskapet.