Referanse - Treningssenter

Build´n Burn – Skillmills på Sats Elixia

TekstHenrik Geelmuyden

FotoAnne Kristiansen, Technogym

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Den nordiske treningskjeden SATS ELIXIA, med sine omlag 160 senter i Norden, lanserte sitt eget treningskonsept ”Build´n Burn” i Norge, Sverige og Finnland i februar 2017.

Konseptet er basert på høy intensitetsstyrke og treningsopplæring i grupper på 16-20 personer i en spesialbygd sone på utvalgte lokaler. Høy intensitetsopplæring i enkelt og inspirerende format er en trend med sterke fremskritt, spesielt i USA. Med Build´n Burn tar SATS ELIXIA denne effektive treningsformen Norden med storm.

I konkurranse med lignende produkter på markedet valgte SATS ELIXIA å investere i den revolusjonerende mulig-funksjonelle SKILLMILL fra Technogym. I motsetning til tradisjonelle tredemøller drives SKILLMILL av brukerens egen kraft, og dermed kan man variere motstandsnivået på mølla  foruten om å trene kondisjon, trene styrke, smidighet og fart.

Build´n Burn ble opprettet for å gjøre det enklere og morsommere å jobbe hardt, og vi er stolte av å kunngjøre denne treningsformen i Norge/Sverige/Finnland.

Kine Stensrud, Konsernsjef for Build`n Burn i pressemelding

Build`n Burn er et tilleggsprodukt i SATS ELIXIAs nye fleksible medlemsstruktur, mot en ekstra kostnad har medlemmene mulighet til å få tilgang til disse timene. Build`n Burn tilbys i Norge på SATS Bergen, ELIXIA CC Vest, ELIXIA Colosseum, ELIXIA Lambertseter, SATS Sagene, SATS Solli plass og ELIXIA Sandvika.