Master Trainers og kursholdere

 

Kjell Olav Engen – Foreleser og sykkelinstruktør

Kjell Olav Engen er utdannet fysioterapeut, samt at han utdanner sykkelinstruktører for Fitness deltid ved Norges Idrettshøgskole. Han er opptatt av mestringsfølelse og treningsglede. Dette danner bærebjelkene i hans undervisning. Kjell Olav er en populær instruktør på flere av Nordens store treningseventer og gir deg en sykkelopplevelse utenom det vanlige.

 

 

 

Hæge Fagerhus Asak – Master traineransvarlig hos Qicraft

Hæge har bachleorgrad i fysisk aktivitet og helse, ved Norges Idrettshøyskole og grunnutdanning i ledelse, administrasjon og coaching fra BI i Oslo. Jobbet som personlig trener i 15 år – SATS, Elixia, Family Sports Club, Pilates Room. Hæge er også sertifisert spinning instruktør, salinstruktør og pilatesinstruktør med 13 års erfaring.  Hæge sin styrke ligger på funksjonelltrening, tilrettelagt ulike kundegrupper. Hun har bred erfaring med å trene ulike typer mennesker med ulikt utgangspunkt, individuelt og i gruppe.

 

 

Johan Andersson – Foreleser og PT

Johan er Utdannet PT gjennom SAFE Education og har jobbet som personlig trener siden 1998, i SATS, ELIXIA og Evo. Han har også jobbet som fotball- og håndballtrener i flere år. Johan Holder foredrag og workshops i blant annet basetrening, baseøvelser, PT-salg, funksjonell trening og alternativ trening på blant annet NIH. Johan sin styrke er base trening, styrkeløft, funksjonell trening og coaching.

 

 

Jorunn Foss – Master trainer

Jorunn Foss er daglig leder på Skullerud Sport Senter og har vært i bransjen siden 1987. Sykkel er for henne en stor lidenskap og hun har jobbet med wattbaserte sykkeltimer som gruppetreningskonsept siden 2014. Hun er en kunnskapsrik og erfaren konseptutvikler og senterleder og vet hva som må til for å skape gode og lærerike timer.

 

 

Øystein Fundingsrud – Master Trainer og sykkelinstruktør

Øystein har syklet profesjonelt på kontinentalnivå og deltatt på landslaget ved flere anledninger. Han er eier og driver Family Sports Club Askim. Der har han stort fokus på å knytte utendørs- og innendørssykling tettere sammen. Ved bruk av teknologi designer han gode økter som gir motivasjon til de fleste, uansett forutsetninger og mål med treningen.

 

 

 

Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen – Master Trainer og sykkelinstruktør

Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen, er 41 år fra Verdal. Opprinnelig næringsmiddelteknolog og styrkeløfter, og har drevet Sprek Trening AS siden 2003. Har jobbet med individuell og gruppebasert coaching innen trening og kosthold siden 2004. Bred treningserfaring, alltid nysgjerrig på fornyelse og faglig oppdatering. Anne Sigrid er en mester på å gi folk gode treningsopplevelser, gjennom hennes trygge og motiverende vesen inspirerer hun folk til nye høyder.

 

Helene Nes – Master Trainer og foreleser Atakademi

Helene har en bachelorgrad i folkehelsearbeid og er prehab/rehab-PT med kompetanse innen CrossFit og ernæring. Hun er særlig opptatt av hverdagsfunksjon og skadeforebyggende trening. Les mer om Atakademi her.

 

 

 

 

Charlotte Marie Svinø Karlsen – Master trainer og foreleser Atakademi 

Charlotte er journalist og prehab/rehab-PT med kompetanse innen CrossFit, ernæring og folkehelse. Hun fokuserer mye på bevegelse, funksjonell trening og kombinasjon av styrke og kondisjon. Les mer om Atakademi her.

 

Ønsker du mer informasjon om kurs og opplæring, ta kontakt med oss på salg@qicraft.no