Master Trainers og kursholdere

Master Trainers og kursholdere

Våre Technogym Master Trainere er våre produkt- og løsningsspesialister. De har all den produktkunnskapen du som kunde trenger for å iverksette nye konsepter og tilbud til dine kunder. De har til enhver tid oppdatert kunnskap om alt utstyr vi tilbyr. Og kan dermed gi deg ideer og iverksette tiltak for at kunder og brukere skal få optimalt ut av utstyret. I tillegg har våre Master Trainere den treningsfaglig kunnskapsdybden av hva slags trening alle mennesker på alle nivå trenger.

Trenger man å oppdatere de ansatte eller de ansvarshavende for treningsutstyret så er våre Master Trainere de rette kompetanse personene for dette. De holder kurs på funksjonsnivå, konsept og tilbudsnivå. De holder workshops for sentere og institusjoner i hele landet for å videre utvikle personale og gi dem trygghet og kunnskapen de trenger for å få større glede og se flere variasjonsmuligheter i utstyret og løsningen de har på senteret/rehabiliteringsavdelingen/hotellet/bedriften eller i sitt private hjem.

Lei inn en Master Trainer som din personlige trener å få topp kvalifisert hjelp med å bli et aktivt menneske å få gode resultater.

Alle våre trenere har PT utdannelse, er fysioterapeuter, Helse og treningteraputer eller tilsvarende. Kompetansen er høy og de har alle lang erfaring innen senterdrift, sin PT virksomhet og lang erfaring med bruk av vårt utstyr daglig.

Bruk våre kompetansepersoner for å utvikle deg selv eller dine ansatte. De er her for deg.

Våre Technogym Master Trainere:

 

Kjell Olav Engen – Foreleser og sykkelinstruktør

Kjell Olav Engen er utdannet fysioterapeut, samt at han utdanner sykkelinstruktører for Fitness deltid ved Norges Idrettshøgskole. Han er opptatt av mestringsfølelse og treningsglede. Dette danner bærebjelkene i hans undervisning. Kjell Olav er en populær instruktør på flere av Nordens store treningseventer og gir deg en sykkelopplevelse utenom det vanlige.

 

 

 

Hæge Fagerhus Asak – Master traineransvarlig hos Qicraft

Hæge har bachleorgrad i fysisk aktivitet og helse, ved Norges Idrettshøyskole og grunnutdanning i ledelse, administrasjon og coaching fra BI i Oslo. Hæge har jobbet som personlig trener i 15 år – SATS, Elixia, Family Sports Club, Pilates Room. Hæge er også sertifisert spinning instruktør, salinstruktør og pilatesinstruktør med 13 års erfaring.  Hæge sin styrke ligger på funksjonelltrening, tilrettelagt ulike kundegrupper. Hun har bred erfaring med å trene ulike typer mennesker med ulikt utgangspunkt, individuelt og i gruppe.

 

 

Johan Andersson – Foreleser og PT

Johan er Utdannet PT gjennom SAFE Education og har jobbet som personlig trener siden 1998, i SATS, ELIXIA og Evo. Han har også jobbet som fotball- og håndballtrener i flere år. Johan Holder foredrag og workshops i blant annet basetrening, baseøvelser, PT-salg, funksjonell trening og alternativ trening på blant annet NIH. Johan sin styrke er base trening, styrkeløft, funksjonell trening og coaching.

 

Jorunn Foss – Master trainer

Jorunn Foss er daglig leder på Skullerud Sport Senter og har vært i bransjen siden 1987. Sykkel er for henne en stor lidenskap og hun har jobbet med wattbaserte sykkeltimer som gruppetreningskonsept siden 2014. Hun er en kunnskapsrik og erfaren konseptutvikler og senterleder og vet hva som må til for å skape gode og lærerike timer.

 

 

Øystein Fundingsrud – Master Trainer og sykkelinstruktør

Øystein har syklet profesjonelt på kontinentalnivå og deltatt på landslaget ved flere anledninger. Han er eier og driver Family Sports Club Askim. Der har han stort fokus på å knytte utendørs- og innendørssykling tettere sammen. Ved bruk av teknologi designer han gode økter som gir motivasjon til de fleste, uansett forutsetninger og mål med treningen.

 

 

 

Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen – Master Trainer, PT, kostholdsveileder og sykkelinstruktør

Anne Sigrid har 10 års erfaring på internasjonalt toppnivå innen styrkeløft, og er i dag en aktiv mosjonist på landeveissykkel, samt glad i langrenn og alpint. Anne Sigrid har drevet Sprek Trening AS med et senter i Verdal siden 2004, og nå også senter nummer to i Levanger (2016). I dag jobber hun som daglig leder, kosthold- og treningsveileder, PT, og gruppeinstruktør på GroupCycle, SkillMill/ Cross/ Sirkeltimer/ Corebar og ulike styrketimer.  Opprinnelig  er hun utdannet matingeniør og har en videreutdanning fra NIH Fitness basiskurs samt sykkelinstruktør og kostholdsveileder. I tillegg til alt Anne Sigrid har det på yrkesmessige plan er hun også fotballtrener for laget til ett av sine to barn. Hun har tidligere sittet i styret til Virke Trening, og er fortsatt representant i den europeiske arbeidsgruppen for kvalitetsstandarder for treningsbransjen.

 

 

Pia Seeberg – Master trainer, PT, foredragsholder og gruppetreningsinstruktør

Pia Seeberg er utdannet både fysisk og mental trener, og praktiserer begge deler i sitt virke som personlig trener og mental trener. I tillegg er hun en aktiv gruppetreningsinstruktør og foredragsholder, og arrangerer årlige treningsreiser. Pia har også en bachelorgrad i journalistikk, og driver bloggen Piaseeberg.no med tilhørende kanaler, i tillegg til å skrive om helse, trening og kosthold for en rekke magasiner. Høsten 2018 kom hennes første bok, «Bli din egen PT», som er en forlengelse av hennes filosofi som profil og trener. Pia har samarbeidet med Qicraft i lang tid, og valget falt på utstyr fra Technogym når hun lagde sitt eget treningsrom i kjelleren hjemme.

Bastian Stoermann-Næss – Master trainer, PT,  og Strenght Coach

Bastian har et bredt og trygt kompetansegrunnlag. Han har jobbet i flere ulike deler av treningsbransjen som har gitt han en unik og inngående forståelse for bransjen, trening og helse. Videre har han lang erfaring med å jobbe med mennesker som han har tilegnet seg ved å jobbe som PT og Club manager i Evo Fitness, Account Manager i Qicraft/Technogym og nå Gründer i selskapet PTX.

Bastian sitt motto er «Det er viktig for meg er å utfordre kropp og sinn gjennom aktivitet».

 

 

 

Ønsker du mer informasjon om kurs og opplæring, ta kontakt med oss på salg@qicraft.no

master-trainers-og-kursholdere-qicraft