Friske ansatte – en investering som synes på bunnlinja

Friske ansatte – en investering som synes på bunnlinja

[shortcodeForm employee=”1330″ image=”https://cdn.innocode.digital/qicraft.no/uploads/sites/11/2014/09/TonyNervander-100×100.jpg” title=”- Tony Nervander”]Booker du møte med Tony før 30. oktober gir vi deg en active sittingball fra Technogym[/shortcodeForm]

Flere vitenskapelige studier viser at riktig tilpasset trening reduserer sykefravær og langtidssykemeldinger, gir overskudd til å jobbe mer effektivt og stimulerer til økt trivsel og sosial tilhørighet blant de ansatte. Med et treningsrom levert av Qicraft er dere sikret den beste løsningen for å nå disse målene.

Som arbeidsgiver kan du gjøre mye for bedriften, samfunnet og den enkelte ansatte ved å skape mer bevegelse i arbeidshverdagen. Vi i Qicraft har alltid hatt en misjon: å forbedre nordmenns helse, ved å hjelpe våre kunder å tilrettelegge for aktivitet. Man kan tilrettelegge uansett om man har en liten eller stor bedrift, og uansett om man har eget lokale for trening eller ikke.

Hva kan vi hjelpe til med?
 Planlegging
– Vi skaper et treningsrom som er tilpasset din bedrift og deres behov.
Finansiering
– Vi har et bredt spekter av finansieringsløsninger, som strekker seg fra kjøp til operasjonell leasing.
Installasjon
– Vi monterer og installerer utstyret for dere.
Service og vedlikehold
– Vi tar oss av service og vedlikehold på utstyret så dere kan fokusere på trening.

Vi i Qicraft har bistått bedrifter over hele landet med planlegging, prosjektering samt drift og vedlikehold av treningsrom i mange år.

Treningsutstyret som Qicraft leverer er sertifisert og av høyeste kvalitet. Den samme kvaliteten, og den tilhørende kompetansen bruker vi for å tilrettelegge et best mulig treningstilbud for din bedrift. Vi har markedets lengste erfaring i oppbygning og drift av riktig tilpassede trimrom på arbeidsplassen. Sammen skaper vi funksjonelle trimrom som motiverer til mest mulig bruk av både nybegynnere og erfarne mosjonister.

Les mer her om active sitting ball fra Technogym

 

 

OFFICIAL_Distributor-logo-(hor)

­

friske-ansatte-en-investering-som-synes-p-bunnlinja-qicraft