Friske ansatte – en investering som synes på bunnlinja

Friske ansatte – en investering som synes på bunnlinja

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Flere vitenskapelige studier viser at riktig tilpasset trening reduserer sykefravær og langtidssykemeldinger, gir overskudd til å jobbe mer effektivt og stimulerer til økt trivsel og sosial tilhørighet blant de ansatte. Med et treningsrom levert av Qicraft er dere sikret den beste løsningen for å nå disse målene.

Stadig flere norske bedrifter gir de ansatte større rom til å ta vare på egen helse gjennom å tilrettelegge for trening i arbeidstiden. Erfaring viser at slike tiltak blir satt stor pris på, og i flere tilfeller kan man se direkte resultater i sykefraværsstatistikken. Se mer om hvorfor trening er det mest attraktive frynsegode blant norske arbeidstakere. 

Det er ingen tvil om at en sunnere arbeidsplass gir sunnere og friskere medarbeidere. Trening har vist seg å ha en rekke positive effekter som virker inn på en persons arbeidskapasitet, effektivitet, mentale helse og generelle tilfredshet på arbeidsplassen. En sunnere arbeidsplass gir et sunnere arbeidsmiljø og en rekke fordeler for både leder og ansatte. De fleste ønsker seg vel mer tilfredse arbeidstakere, som ønsker å prestere bedre på jobb? 

Som arbeidsgiver kan du gjøre mye for bedriften, samfunnet og den enkelte ansatte ved å skape mer bevegelse i arbeidshverdagen. Vi i Qicraft har alltid hatt en misjon: å forbedre nordmenns helse, ved å hjelpe våre kunder å tilrettelegge for aktivitet. Man kan tilrettelegge uansett om man har en liten eller stor bedrift, og uansett om man har eget lokale for trening eller ikke.

Hva kan vi hjelpe til med?
 Planlegging
– Vi skaper et treningsrom som er tilpasset din bedrift og deres behov.
Finansiering
– Vi har et bredt spekter av finansieringsløsninger, som strekker seg fra kjøp til operasjonell leasing.
Installasjon
– Vi monterer og installerer utstyret for dere.
Service og vedlikehold
– Vi tar oss av service og vedlikehold på utstyret så dere kan fokusere på trening.

Vi i Qicraft har bistått bedrifter over hele landet med planlegging, prosjektering samt drift og vedlikehold av treningsrom i mange år.

Treningsutstyret som Qicraft leverer er sertifisert og av høyeste kvalitet. Den samme kvaliteten, og den tilhørende kompetansen bruker vi for å tilrettelegge et best mulig treningstilbud for din bedrift. Vi har markedets lengste erfaring i oppbygning og drift av riktig tilpassede trimrom på arbeidsplassen. Sammen skaper vi funksjonelle trimrom som motiverer til mest mulig bruk av både nybegynnere og erfarne mosjonister.

Les mer her om active sitting ball fra Technogym

 

 

OFFICIAL_Distributor-logo-(hor)

­

Gå til
friske-ansatte-en-investering-som-synes-p-bunnlinja-qicraft