Pressemelding

Actic velger Qicraft/Technogym som partner for treningsutstyr 

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Vi takker for tilliten Actic har vist oss og vil med dette meddele at Qicraft / Technogym er valgt som partner for treningsutstyr innen kondisjon, styrke og format.

«Valget av Technogym føles naturlig ettersom de er en ledende aktør i markedet som garanterer både kvalitetsopplæring, men og en stilig og lettstelt maskinpark som varer lenge,» sier Jonas Lissjanis, Chief Product Officer i Actic .  

Actic befinner seg i en spennende fase, hvor de har jobbet seg nøye gjennom selskapets strategier, partnere og opplæringstilbud. Steg for steg har Actic også valgt partnerskap for å realisere strategien. Som en del av dette har de anskaffet en leverandør for treningsutstyr, og kunngjør nå at de har valgt Technogym som partner for treningsutstyr i kondisjon, styrke og format.  Under en omfattende undersøkelse har Actic testet og evaluert en rekke merker før valget falt på Technogym som eksklusiv leverandør.

“Vi er glade og stolte av samarbeidet med Actic. Sammen kan vi bidra til at flere mennesker i Norden får bedre treningsopplevelser og lever et mer aktivt liv. Dette er helt i tråd med både Technogym og Actics ambisjon om å styrke folkehelsen i Norden»Sier Alexander Hed, Country Manager i Qicraft / Technogym Sverige. 

Samarbeidet starter i april 2021.   

Actic 

Actic ble grunnlagt i 1981 (tidligere Nautilus Gym) og er i dag en av de ledende treningskjedende i norden innen bemannede treningssentre. Selskapet driver mer enn 170 sentre med over 180.000 medlemmer i Sverige, Norge og Tyskland. Actics visjon er et sunnere samfunn gjennom trening, og tilrekker seg en bred målgruppe. Actic, som har hovedkontor i Solna, Stockholm, har omtrent 800 heltidsansatte og en nettoomsetning i 2020 på 748 millioner SEK. Actic Group ledes av administrerende direktør Anders Carlbark. 

Om Qicraft/Technogym 

Qicraft er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym, og Nordens ledende partner innen treningsløsninger og relaterte tjenester. 

Qicrafts visjon og lederstjerne i alt vi gjør er  “Activating people”. Vår ambisjon er å hjelpe kundene våre til å investere i lønnsom virksomhet og levere de beste resultatene innen helse og velvære.  

Qicraft Norway er en del av Qicraft Group som består av Qicraft Norway, Qicraft Sweden, Qicraft Finland, Qicraft Estonia og Qicraft Finance.