Nyheter

Qicraft blir hovedleverandør av treningsutstyr fra Technogym til Family Sports Club

TekstMari Hansen

FotoStamina / Family Sports Club

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Qicraft er valgt som hovedleverandør av treningsutstyr fra Technogym til Norges nest største treningssenterkjede. Sammenslåingen av Stamina AS og Family Sports Club innebærer en opprustning og omprofilering av den nye kjeden, hvor eieren Norsk Treningshelse AS investerer over 40 millioner i treningsutstyr fra Technogym.

Oppgraderingen og omprofileringen er historisk. Aldri før har en treningskjede investert så mye i en enkelt satsing, fastslår administrerende direktør Trygve Hagen.

Family valgte Qicraft som hovedleverandør fordi man der fikk det beste tilbudet i forhold til kost/nytte og kvalitet i forhold til pris.– Det finnes forøvrig ingen leverandør i Norge som leverer bedre utstyr enn Qicraft. Uttaler administrerende direktør i Family Sports Club, Trygve Hagen.

Den nye treningssenterkjeden som beholder navnet Family Sports Club består av 56 sentre og har over 70 000 medlemmer. Det aller viktigste for oss fremover er å øke graden av kundetilfredshet. I det bildet er vi nødt til å ha et godt produkt å tilby,  hvor utstyret er en vesentlig faktor. Vi legger mye vekt på oppgraderingen av senterne, slik at de er up to date for å gi kundene hva de forventer. Vi tilbyr dem solid utstyr som fungerer, er innovativt og henger med i tiden, forteller Hagen.

Relaterte produkter
OLYMPIC HALF RACK

TechnogymPure - OLYMPIC HALF RACK

Les mer

Med oppgraderingen tar man også et steg inn mot det digitale, hvor tredemøller og kondisjonsutstyr får skjermer med en rekke funksjoner.

Leveransen dreier seg ikke bare om et stort salg eller et stort anbud som skal vinnes eller tapes. Det handler ikke minst om å få være med på en reise som samarbeidspartner med noen som helt åpenbart skal foreta store forandringer sier Kristian Eliasson, Country Manager i Qicraft.

Eliasson er ikke i tvil om at samarbeidet med Family Sports Club vil styrke Qicraft og gi synergieffekter. Han tror også at Familys storsatsing vil influere på hele treningsmarkedet.– Når en så stor kjede som Family Sports Club velger å heve nivået så betydelig, vil dette stille krav til, og sette press på andre aktører i treningsmarkedet. For oss betyr leveransen at utstyr fra Technogym blir enda mer attraktivt. Det ligger dessuten en enorm prestisje i å bli valgt som leverandør i denne størrelsesorden. Uttaler Eliasson. Qicraft blir også en sparringpartner for hvordan Familys investering skal brukes slik at man får mest mulig ut av den.

Vil du lese mer om sammenslåingen og planene fremover?
Pressemelding sammenslåingen Stamina og Family Sports Club
Pressemelding på treningsindustrien.no 

Ønsker du å starte treningssenter? Eller ønsker du nye impulser til et eksisterende senter?

Relaterte produkter

Technogym

Les mer

Vi har lang erfaring med å levere treningsutstyr og service av høyeste kvalitet, innovative digitale løsninger og sterk kompetanse. Vi hjelper våre kunder med alt fra rådgivning til 3D-skisser og samarbeid med arkitekter. Vi hjelper til med finansiering av treningsutstyr og vi står selvfølgelig for levering og regelmessig vedlikehold av utstyr. Se mer om våre referanser og hva vi kan tilby deg som treningssenter her: 

Treningssenter

Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer

Vi tilbyr finansiering av treningsutstyr,
se mer om våre finansieringsløsninger her: 

Finansiering av treningsutstyr