Nyheter

Digitaliseringen skyter fart på alvor for treningssentrene

FotoTechnogym

Kontakt oss

En ny og forbedret utgave av MyWellness – lansert 2020

Våren 2020 tok mange treningssentre spranget med å tilby digitale tjenester.

Medlemmene er digitalt modne og ønsker å ta i bruk digitale treningstilbud. Technogym har lansert en oppgradert versjon av MyWellness for at det skal være enkelt for deg å følge utviklingen. Nå er tiden inne for å skape nærhet til kundene dine og engasjere dem, også når de trener på andre steder enn senteret ditt.

Den nye versjonen av Mywellness hjelper deg med å:

  • Skape engasjement for treningssenteret. Når du engasjerer kunden utenom treningssenteret, så skaper det en merverdi for kunden. Det vil det fortsette å gjøre, når hverdagen er tilbake og treningssenteret ditt er reåpnet. Pro.Mywellness er nå tilgjengelig på nettbrett og smarttelefon i tillegg til desktop.
  • Øke personalets effektivitet. Det nye grensesnittet gjør det enklere å bruke kundedata, kalender og oppgavefunksjoner.Bruk det til å organisere hverdagen for deg selv samt personlige trenere og instruktører ved senteret.
  • Analysere kundenes adferd. Ved hjelp av Pro.Mywellness kan du analysere for eks. kundeadferd og kundenes bruk av treningsutstyr. Det hjelper deg å planlegge hvordan du skal legge opp senterdriften etter kundens behov og etterspørsel.
  • Dele digitalt treningsinnhold med kundene dine via din egen app. MyWellness hjelper deg å opprette og dele treningsprogram og instruksjoner, slik at du kan motivere kunden til å bevege seg utenfor treningsstudioet.Mywellness-appen samler tjenestene dine på kundens mobil og fungerer som ett knutepunkt for all kommunikasjon. Du kan tilby kundene hjemme- eller ferietrening med virtuelle øvelser fra Technogym’s Master trener. Du kan også linke til øvelser til din egen Youtube-kanal om du foretrekker det.

Lær hvordan du og din virksomhet kan dra nytte av digitale løsninger

Mywellness ble lansert i 2012 og Technogym har kontinuerlig videreutviklet systemet siden den gang. I dag finnes Mywellness i tusenvis av treningssentre og brukes over hele verden av over en million mennesker.

Treningssentre som bruker digitale løsninger, skiller seg ut fra konkurrentene. Denne våren hvor behovet for digital trening er stort, blir forskjellen mellom tilbudene desto større for medlemmene. Om du driver et treningssenter eller er uavhengig PT spiller ingen rolle.Hovedsaken er at du ønsker å utvikle treningstjenestene dine med digitale løsninger.

Vi tilbyr deg en personlig gjennomgang i webinar format, hvor vi ser på aktuelle temaer for din virksomhet.

Er du en ny kunde? Da kan vi se på hvordan digitalisering passer inn i din virksomhet.

Er du en eksisterende MyWellness kunde? Da kan det være aktuelt å se på hvordan du skal få enda større utbytte av tjenesten.

Dette er kun forslag fra vår side. gjennomfører møtet basert på dine ønsker og innspill.

Book et møte med oss i dag og lær om hvordan du og din virksomhet kan dra nytte av digitale løsninger.

BOOK ET MØTE MED VÅR DIGITALE SPESIALIST HER

Kontakt oss