Nyheter

BIOCIRCUIT™ – Effektiv sirkeltrening på 30 minutter

TekstAnne Kristiansen

FotoTechnogym

Å gå ned i vekt, bygge styrke eller trene for å beholde en god helse; uansett hva som motiverer deg til å besøke et treningssenter, ønsker du trening som er tilpasset deg. Én type trening har simpelthen ikke passet alle. Inntil nå. BIOCIRCUIT ™ tilbyr en personlig treningsøkt som hjelper deg med å oppnå dine egne treningsmål på kort tid, takket være BIODRIVEs banebrytende teknologi.

Apparatene tilpasser seg automatisk dine instillinger  og sikrer at du trener hele kroppen både effektivt, nøyaktig og trygt. Det guidede programmet gir brukeren en engasjerende og personlig opplæringsopplevelse som er rask og enkel, og manuell justering av maskinene og unødig ventetid.

 

Det som gjør BIOCIRCUIT unikt, er at det passer alle, uansett alder og mål. Ved å velge treningsprogrammet som passer deg og dine behov, og som samtidig erskreddersydd til ditt nivå, har du muligheten til å trene på en sikker og effektiv måte samtidig som du utvikler treningen. Enten du er nybegynner eller erfaren bruker av treningsutstyr, kommer du nærmere dine treningsmål ved å trene på BIOCIRCUIT.

 

Hvordan virker BIOCIRCUIT ™?

Ved første treningsøkt går du sammen med en trener gjennom dine mål og innstillinger på kondisjon og styrkeapparatene. Ved neste treningsøkt vil dine innstilling automatisk finne sted, slik at du kan konsentrere deg om trening og ikke bruke unødvendig tid på annet.

Ved å logge inn på Mywellness-kontoen en gang før treningsøkten, enten via mobilappen din, Technogym Key eller Band, kommer du raskt igang med treningen. Mywellness-appen viser hvilken maskin du bør begynne å trene på og deretter veilede deg gjennom hele treningsøkten ved å fortelle når det er på tide å gå til neste apparat. Etter 2 omdreininger i sirkelen har du trent både kondisjon og styrke for hele kroppen. Din trening blir automatisk lagret i Mywellness-appen etter fullført treningsøkt.

BIODRIVE™ gjør forskjellen

Nøkkelen til enkel, rask og effektiv sirkulær opplæring med BIOCIRCUIT er BIODRIVE, en patentert teknologi utviklet innen romindustrien. BIODRIVE er en motorstyring som gir skreddersydd opplæring for å hjelpe deg med å få best mulig resultat på kort tid. BIODRIVE er koblet til treningsprogrammet og synkronisert med programvaren. Teknologien balanserer både den konsentriske og eksentriske bevegelsen, noe som gjør at BIOCIRCUIT gir en effektiv trening som passer deg.

Trening for alle, uansett alder eller mål

Resultatene kan ikke oppnås uten nøye planlegging som er forankret i vitenskap, erfaring og hardt arbeid. BIOCIRCUIT TRAINING METHOD har blitt studert for å gi brukerne de beste resultatene. Øvelser, arbeidsbelastning, og forhold mellom jobb/hvile og tempo er blitt definert og  integrert i BIOCIRCUIT personlige programmer:

– START MOVING

– LOSE WEIGHT

– TONE YOUR BODY

– STAY YOUNG

– BOOST PERFOMANCE

 

En aktivt medlem er et langsiktig medlem

Et inaktivt medlem er i en større risikosone for å si opp medlemskapet. Løsningen er enkel, et aktivt medlem vil bli lenger, men det kan være ganske vanskelig og utfordrende likevel å holde sine medlemmer når treningsmotivasjon daler.

Mange medlemmer vil at treningen skal være enkel og effektiv. For å klare å opprettholde motivasjon og trene regelmessig, bør man møte medlemmenes behov og forventninger, gjennom og tilpasse treningen til ulike målgrupper.

Med Technogyms sirkeltrening BIOCIRCUIT kan du øke retention, tiltrekke deg nye medlemmer, og samtidig øke omsetningen.  Å velge BIOCIRCUIT betyr mye mer enn å kjøpe et komplett treningsformat. Det er en verdifull og differensiert ressurs i treningssenterets tilbud, støttet av et helt system for forretningsstøtte.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om forretningsmodellen, golvlayouter, markedsføringsmateriell, kampanjeplaner og support.

Relaterte produkter
Effektiv sirkeltrening

TechnogymBiocircuit - Effektiv sirkeltrening

Les mer