Innlegg

La oss presentere Selection 900

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

Kontakt oss

Selection fra Technogym er styrkeapparatene som har eksistert i nesten 20 år. Og har i løpet av sin levetid, satt standarden for biomekanikk, brukervennlighet, komfort og design. Så spørsmålet er hvordan kan du ytterligere forbedre det mest kopierte, brukte og testede produktutvalget innen styrkeapparater i verden?

Svaret er Selection 900. Den nye produktserien med styrketreningsapparater. Innovativt design, komfort og brukervennlighet er kjennetegnene til Technogym's Selection. Selection 900 erstatter den eksisterende Selection Pro-serien, og består av et komplett utvalg av styrkeapparater, designet for å passe alle typer brukere, fra nybegynnere til  de mer erfarne.

Selection 900-serien er tilkoblet UNITY MINI med sitt intuitive grensesnitt, som gir overlegen styrketrening med ønskede resultater.

Oppdag Selection 900, produktene som vil forandre din trening for alltid!

DESIGN OG KVALITET

Selection 900 materiale for komfortNytt, forbedret materiale på seteputer og ryggstøtte gir bedre komfort, sterkere holdbarhet mot slitasje og et bedre visuelt inntrykk.

Logo technogym selection 900Nytt deksel som dekker vektmagasinet i diskret design og robust metall. Mulighet for nummerering av utstyret for å gjøre det enklere for både kunder, trenere og driftsansvarlige. Logoen på apparatene har endret farge fra gul til sølv for å lettere passe inn i alle tenkelige miljøer. Det nye designet gjenspeiler også det premiumstempelet som utstyret fortjener.

Selection 900 oppbevaring

Relaterte produkter
LOWER BACK

TechnogymSelection 900 - LOWER BACK

Les mer

Alle styrkeapparatene i Selection 900 har smidig, og smarte oppbevaringsløsninger for personlige eiendeler. Koble telefonen til bluetooth headphones og plasser den i oppbevaringshyllen på appratet. Enkel tilgang til vannflasken under økten er også et pluss.

FORBEDREDE FUNKSJONER

Visuelt flagg på alle maskiner, tydelige, gule innstillingsmarkører, sørger for at selv den mest uerfarne brukeren enkelt kan sette opp utstyret til riktig innstilling på egenhånd.

Unity skerjm selection 900

Relaterte produkter
UNITY MINI

TechnogymUNITY MINI

Les mer

INNOVATIV TEKNOLOGI 

UNITY MINI – din personlige trener på hver eneste maskin.  Alle styrkeapparatene i Selection 900 kommer med Unity Mini som standard. Unity Mini er den første virtuelle treneren for styrketreningsmaskiner. Takket være  den avanserte tilbakemeldings- og treningsveiledningen gir Unity Mini deg markedets mest effektive og engasjerende opplæring. Gjennom tilkoblingen laster UNITY MINI opp treningsdataene automatisk til brukerens My Wellness konto.

UNITY MINI – er en syv tommers berøringsskjerm med farger, tilkoblet via WIFI. Via STRENGTH PILOT (bildet ovenfor) blir brukeren veiledet i sin opplæring angående sett, repetisjoner, tempo, hviletid og mer.

START Flere ulike påloggingsmuligheter, via QR-kode på mobil, en egen nøkkel eller armbånd. Påloggingen på maskinen gir tilgang til opplæringsvideoer, treningsstatistikk med mer og er personlig for hver enkelt bruker så lenge de oppretter en konto i My Wellness.

ALLTID PÅKOBLET Alle treningsdata lagres automatisk (hvis brukeren er logget inn) til den individuelle mywellness-kontoen.

TEST Ulike testmuligheter for måling av styrke, bevegelsesområde, tempo, etc.

ALLTID GUIDET Takket være GUIDE ME-funksjonen, kan brukeren alltid få korrekt informasjon for å utføre bevegelsene på best mulig måte.

SIRKELTRENING Circuit Training tilfører variasjon i treningen. Trening skal være gøy og gi resultater, og CIRCUIT TRAINING funksjonen lar deg bli sterkere på en morsom og smidig måte. 

 

Les mer om hele Selection 900-serien samt du ulike styrkeapparatene i produktserieren her:

Relaterte produkter
SHOULDER PRESS

TechnogymSelection 700 - SHOULDER PRESS

Les mer

SELECTION er en produktserie bestående av to ulike styrkeapparater. Ønsker du en rimeligere og enklere variant anbefaler vi deg å sjekke ut Selection 700. Samme kvalitet og standard, men med noen forenklede justeringer.

Hovedforskjellen mellom Selection 700 og Selection 900 er at 900 har Unity Mini skjerm, den første virtuelle treningscoachen for styrkeapparater. Unity Mini gir deg avansert Biofeedback og treningsveiledning underveis i treningen. Selection 700 er lettere, mer kompakte produkter, med funksjonelt design og smarte løsninger som gjør treningen smidigere.  Apparatene er utviklet med fokus på ergonomi, funksjonalitet og brukervennlighet. Serien tilbyr stilrene og kvalitetssikre produkter og er en kostnadseffektiv løsning for alle kunder.