Referanse - Helseforetak

STERK – Skandinavias mest moderne treningssenter

FotoAnne Kristiansen

Helsehuset STERK har helt fra starten av hatt som mål å være litt anerledes enn et tradisjonelt treningssenter. De har som målsetning å tilby trening til alle som ønsker å trene, uansett mål eller utgangspunkt. På STERK har de fokus på service, kvalitet og kompetanse, gjennom å tilby rene og freshe lokaler, personell med god utdannelse og de har alltid det siste på utstyrsfronten.

 

 

PREMIUM sone

STERK har gjennom flere år hatt «small group traing» på timeplanen for premium medlemmene sine, men så et behov for å oppgradere timene og tilbudet. Dette gjorde de i våres og er nå det første senteret i Oslo som har en egen PREMIUM sone som består av 10 stk SKILLRUN tredemøller og 12 stk SKILLBIKE fra Technogym. I PREMIUM sonen kan medlemmene trene på egen hånd, eller delta i ulike klasser og PERFORMANCE timer med instruktør. Selve rommet er stylet og innredet for å gi en ekslusiv følelse under treningen.

SKILLBIKE innendørssykkel er helt unik og ny på markedet og gir blant annet utøveren muligheten til å forsere noen av de tyngste bakkene i Giro `Italia, mens på SKILLRUN kan man løpe deler av eller hele New York maraton. På STERK har de også valgt å bruke teknologi, slik at all trening logges i  i MYWELLNESS CLOUD, som bevis på gjennomført økt.

 

 

Forventer gode resultater

STERK har helt klare målsetninger med investeringen de har gjort, både med tanke på oppgradering av selve rommet og oppgradering av utstyrsparken. De har klare forventinger om økt medlemsvekst, i tillegg til at enda flere eksisterende medlemmer oppgraderer medlemskapet til PREMIUM. STERK har også en klar formening om å være et treningssenter som tilbyr noe unikt, ulikt de andre sentrene, som ligger rundt i området. De skal også være et utstillingsvindu og referansesenter for Qicraft norge, som er ekslusiv leverandør av treningsutstyr fra Technogym.

 

 

Valgte det nyeste på markedet 

SKILLBIKE er den revolusjonerende nye innendørssykkelen utviklet av Technogym. I samarbeid med et knippe idrettsutøvere som har lagt SKILL-ATHLETIC TRAINING metoden til grunn, har de utviklet en innendørssykkel som gir samme følelsen som å sykle ute.

SKILLBIKE er den første og eneste innendørssykkelen på markedet som er utstyrt med et ekte girskifte system, som lar deg oppleve spenningen og utfordringene ved utendørs sykling. Den har uendelige virtuelle ruter å utforske. SKILLBIKE gir deg nøyaktig og verdifull tilbakemelding for å kunne forbedre kraft og effektivitet ved sykling.

 

 

 

Oppgraderte også kondisjonsparken

STERK har også valgt å oppgradere hele konsisjonsavdelingen med RUN 600 tredemøllen, Bike og Synchro fra EXCITE-serien til Technogym.

 

I kondisjonsavdelingen har STERK valgt apparater fra EXCITE- serien til Technogym.

Kontakt oss
Fredrik Rustad

Fredrik Rustad

Physiotherapist/Health Specialist

+47 952 16 464
Relaterte produkter
SKILLBIKE

TechnogymSkill line - SKILLBIKE

Les mer