Artikkel

Selection MED – Leg press er rehabiliteringsklinikkenes favoritt

TekstFredrik Rustad

Kontakt oss
Fredrik Rustad

Fredrik Rustad

Physiotherapist/Health Specialist

+47 952 16 464
Ved hjelp av forskning og innovasjon har Technogym i over 25 år jobbet dedikert med å produsere det absolutt beste treningsutstyret for forebygging og rehabilitering i helsesegmentet. Technogyms produktutviklingsteam analyserer kontinuerlig resultater fra den nyeste forskningen innen medisin, fysiologi og biomekanikk, for å utvikle de mest avanserte løsningene innen vitenskap, design og teknologi.

Selection MED – medisinsk sertifisert treningsutstyr

Selection MED fra Technogym er den perfekte løsningen for rehabilitering, opptrening og forebyggende trening. Produktserien har verdens største utvalg av medisinsk sertifisert treningsutstyr for rehabilitering og trening, med fokus på trygge, enkle og tilpasningsdyktige løsninger. Den mest populære treningsmaskinen fra Selection MED-serien er Leg Press. Klinikker over hele verden bruker treningsapparatet i behandling og opptrening av sine pasienter, og verdsetter de mange tilgjengelige funksjonene og innstillingsmulighetene.  Det betyr at du alltid kan finne en øvelse som passer din pasient, uansett hvilke behov han eller hun har.

Selection Med – Leg Press

Selection Med – Leg Press har lenge vært  vår mest solgte og mest populære treningsmaskin hos fysioterapi, og medisinske klinikker. Og ikke uten grunn. Maskinen kan brukes til å gjøre en rekke assisterte nedre kroppsøvelser, på en sikker og ikke-belastende måte. Alle deler som sete, ryggstøtte og vekttårn er utformet for å gi et stort mulighetsrom for varierte øvelser ute å belaste ryggsøyle eller andre ledd unødvendig.

Relaterte produkter
LEG PRESS

TechnogymSelection MED - LEG PRESS

Les mer
 • Utstyrt med «Multiple Resistance System». Tren med kun beltets motstand, elastisk motstand, vektmagasinmotstand eller kombiner etter ønske og behov.
 • Juster ryggstøtten i henhold til treningsmålet eller hoftemobiliteten. Nyttig for eksempel for hofteoperasjoner eller overvektige pasienter.
 • Praktisk støtte å hvile det frie beinet på under ensidig beintrening.
 • Skulderputer og grep som gir en stabil posisjon. Justerbar i 12 trinn basert på pasientens høyde.

Flere populære treningsmaskiner for å trene underkropp i samme produktserie

Selection MED Leg Extension bygger styrke i quadriceps-musklene på en effektiv og sikker måte. Benforlengelsen har en justerbar sittestilling som enkelt kan justeres når brukeren sitter ned.

 • Den nye motvekten på svinghjulet muliggjør tilpasning til den beste motstanden gjennom hele bevegelsesbanen for å optimere muskelaktiviteten og redusere leddbelastningen.
 • Justerbar tibialrulle som tillater 21 forskjellige posisjoner.
 • Enkelt ROM-oppsett. For å forhindre full ekstensjon/fleksjon under f.eks postoperativ knerehabilitering.
Relaterte produkter
LEG EXTENSION

TechnogymSelection 900 - LEG EXTENSION

Les mer

Selection MED Leg Curl bygger styrke i hamstringsmusklene på baksiden av lårene på en sikker måte. Det ergonomiske setet er designet for å gi en ergonomisk sittestilling som gir maksimal komfort og stabilitet.

 • Den nye motvekten på svinghjulet muliggjør tilpasning til den beste motstanden gjennom hele bevegelsesbanen for å optimere muskelaktiviteten og redusere leddbelastningen.
 • Justerbar rygg. Juster ryggstøtten for å få ønsket hoftestilling og best komfort.
 • Den justerbare øvre rullen forenkler bruken for pasienter med redusert mobilitet.
 • Enkelt ROM-oppsett. For å forhindre full ekstensjon/fleksjon ved muskelskade eller postoperativ knerehabilitering.
Relaterte produkter
LEG CURL

TechnogymSelection 700 - LEG CURL

Les mer

Vil du vite mer om treningsutstyr til din rehabiliteringsklinikk?

Kontakt våre Health & Medical Sales Specialist Fredrik Rustad. Fredrik er autorisert fysioterapeut og har solid erfaring innen trening, helse og rehabilitering fra både å ha jobbet som selvstendig fysioterapeut i egen klinikk, og fra sin lange fartstid i Qicraft. Fredrik har blant annet vært med å utvikle og implementere «Fra pasient til medlem» konseptet i flere norske klinikker, og hjelper med hele prosessen fra ide til ferdig treningsløsninger.