Artikkel

Komplette løsninger for helseforetak

TekstFredrik Rustad

Kontakt oss
Fredrik Rustad

Fredrik Rustad

Physiotherapist/Health Specialist

+47 952 16 464

Vi hjelper deg med den komplette løsningen – treningsutstyr for helsesektor / helseforetak

Er du på jakt etter treningsutstyr til helseforetak? Vi har fagkompetanse i fysioterapi og hjelper deg å finne gode løsninger for din klinikk. Liten eller stor klinikk – uansett vil du dra nytte av vår lange erfaring som leverandør til deg, som driver et institutt for opptrening, rehabilitering og trening etter endt behandling.

Technogym har egne serier for fysioterapi og rehabilitering med medisinsk sertifisering, som oppfyller EU krav om medisinsk utstyr brukt i helsesektor. Vårt øvrige og brede sortiment av treningsapparater og treningsutstyr kan brukes på tvers av ulike bransjer. Fellesnevneren er høy kvalitet, lang levetid og lite vedlikehold, slik at du kan fokusere på din virksomhet.

Hos oss får du hjelp med alt fra rådgivning til 3D-skisser og samarbeid med arkitekter.
Vi hjelper også til med finansiering av treningsutstyr og vi står for levering og regelmessig vedlikehold av utstyr.

Health Fysio 3 supporter

“For oss har det vært kjempeviktig å ha en samarbeidspartner som Qicraft som innehar kompetansen, både på fysioterapi og trening. De har vært en viktig støttespiller, både før vi åpnet senteret og de har vært der hele veien med gode råd, i forhold til bruken av utstyr og hvordan drive virksomheten på best mulig måte.”

Thomas Johansen
Fysioterapeut og eier Fysio 3
Les mer

Lite, medium eller stort fysikalsk institutt

Vi har i en artikkelserie på 3 deler satt opp forslag til hvordan et typisk lite (ca 60 kvm treningsområde), typisk medium (ca 150 kvm treningsområde inkludert garderobe/WC) og stort fysikalsk institutt (ca 350-450 kvm eller større) kan se ut og bør inneholde av apparater ut i fra størrelse, behandlingstilbud og antall ansatte/behandlere.  Det gjør det enklere for deg som entreprenør, daglig leder eller innkjøpsansvarlig å ta gode valg og legge til rette for mest mulig drift for terapeuter og trenere.

Vi skreddersyr løsninger som passer for akkurat deg og dine behov.