Artikkel

Hvilken Technogym tredemølle er den beste for deg?

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Tredemøllen har blitt fast inventar på et hvert treningssenter, og er også det mest brukte kondisjonsapparatet. Men mange syntes det kan være forvirrende å finne frem i jungelen av tredemøller. Særlig når en skal investere i en mølle til seg selv eller et treningssenter. 

Du ønsker å finne den møllen som fungerer best for deg og dine kunder. Men hva skal tredemøllen brukes til, hvem skal den brukes av og hvor ofte skal møllen brukes?Og ønsker du en så enkel mølle som mulig, eller ser du etter helt spesifikke, tekniske funksjoner? I denne guiden forsøker vi å vise deg fordelene og forskjellene mellom de fire mest solgte tredemøllene fra Technogym, både for privatpersoner og treningssentre. Og ser på i hvilket miljø de ulike tredemøllene passer best. Samtidig gir vi deg noen nyttige tips for hvordan du og dine kunder kan velge den rette tredemøllen for en tryggere, og mer effektiv treningsøkt.

Technogym Run EXCITE + 1000 Led – en av verdens mest solgte tredemøller

Technogym Run EXCITE + 1000 Led er en av de mest populære tredemøllene på treningssentre rundt om i verden.

Kanskje har den blitt så populær nettopp fordi den er utviklet for hard og intensiv bruk, i tillegg til å ha et design som passer i de fleste treningsmiljøer. Komplett med en kraftig 8,0 hk (vekselstrømsmotor), en stor løpeoverflate på 1520 x 520 mm, en sjenerøs stigning på 0 – 18% og hastigheter mellom 0,8 – 27 km / t, er denne tredemøllen perfekt for alle brukere uavhengig av nivå. Tredemøllen har også 30% lavere støynivå enn lignende tredemøller på markedet.

Technogym Excite – en av de mest solgte tredemøllene

Relaterte produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite Live - Excite Live Run

Les mer

Technogym Excite Live Run er en av de mest brukte og verdsatte tredemøllene på treningssentre verden over. Og er også den mest kommersielle tredemøllen fra Technogym.

Excite- serien ble fornyet i 2020, og nå en enda mer inspirerende treningsopplevelse på en mer kompakt måte enn før. Liten størrelse, flotte funksjoner. Run Excite Live er en stille og økonomisk tredemølle sammenlignet med lignende modeller på markedet.

Excite Live tredemøller har en Technogym Live-skjerm som sørger for et motiverende og inspirerende miljø for kondisjonstrening med en rekke innhold. Enten du vil ha guidet og målrettet trening, oppmuntrende coaching, eller et øyeblikk av flukt fra hverdagen med underholdning eller naturopplevelser, vil du finne innhold som passer deg på Technogym Live.

Technogym Excite Live tredemøller har f.eks. fitnesstest funksjoner. Tredemølle tester av sub-maksimum og maksimum gir informasjon om kundens nåværende form, og resultatene er enkle å sammenligne. Dette gjør det mulig å teste utviklingen av kundens form, for eksempel i løpet av den personlige treningsperioden. Slik blir det mulig å sette mål og spore fremgang.

Technogym Skillrun – vår mest avanserte tredemølle

Skillrun technogym skullerud
Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer

Lansert med stor suksess i 2018, er Skillrun fremdeles Technogyms mest avanserte tredemølle så langt. En mølle helt ulik noe annet på markedet. Designet for å imøtekomme behovene til eliteutøvere, triatleter, løpeentusiaster og alle andre som elsker høyintensitetstrening. Skilrun er tilgjengelig i tre ulike varianter avhengig av hvor og hvordan møllen skal brukes. Skillrun TX 500 er perfekt for Bootcamptimer og individuell høyintensitetstrening. Skjermens funksjonalitet gjør at Skillrun Unity 5000 passer til både løpetimer og høyintensitetstimer. Dersom du virkelig ønsker å bli en bedre løper, er Skillrun Unity 7000 det beste alternativet. Den gir deg nøyaktig og detaljert feedback på løpeteknikken, og overgår alle forventninger du har til en tredemølle. Skillrun Unity er en av de mest avanserte tredemøllene på markedet. Med funksjoner som fallskjermstrening og avansert biofeedback gir denne versjonen av SKILLRUN deg de mest komplette funksjonene for den ultimate, atletiske treningsopplevelsen. Selvsagt er det også en egen underholdningsportal på skjermen.

Technogym MYRUN – Perfekt for hjemmetrening og løpeentusiaster

 

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

MyRun er Technogyms absolutt bestselgende tredemøllen til hjemmebruk. Tredemøllen er ekstremt populær på grunn av sitt eksklusive og elegante design, samtidig som den er svært plassbesparende og passer inn i de fleste hjem. Dens egne Technogym Live-app som tilbyr et unikt spekter av funksjoner gjør løpingen bedre, morsommere og mer profesjonell. MyRun har et svært smart design, som gjør det enkelt å både sette sammen og demontere møllen, og lar deg også koble til ipaden med kun et klikk.

MyRun har blitt valgt som best i sin klasse i flere internajsonale tester.

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer

Se alle våre Technogym tredemøller

Technogym har et stort utvalg av ulike tredemøller i høyeste kvalitet og en tredemølle til et hvert formål. Technogym tilbyr tredemøller for deg som er opptatt av kvalitet, design og funksjonalitet. Technogym har noen av verdens mest brukte og verdsatte apparater for kondisjonstrening gjennom flere år. I tillegg til de møllene vi har nevnt her, har Technogym flere andre møller både med og uten motor, for treningssenter, bedriftsgym, helsesegment og hjemmtrening. Se alle tredemøllene fra Technogym.