Artikkel

MyRun – best i test nok en gang

TekstMari Hansen

My Run, markedets mest kompakte tredemølle, med den største løpsflaten for hjemmetrening er nok en gang kåret til best i test. I to uavhengige tester.

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Ask

Hæge Fagerhus Ask

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Expertreviews – gir deg ekspertanmeldelser for å gi deg alt du trenger for å kjøpe riktig teknologi. Expertreviews har nylig kåret MyRun til den beste tredemøllen for hjemmemarkedet, som opprettholder samme standard som det vi ser av profesjonelle tredemøller for treningssenter. Se hele anmeldelsen under.


myrun best i test technogym

MyRun kan bli din for 1604,- per måned. Vi tilbyr rentefri nedbetaling, hvor du kan velge å dele opp hele eller deler av summen. Se pris og mer info om MyRun

Expertreviews har kåret MyRun til den beste gymstandard tredemøllen på markedet. Testpanelet gir Technogym fortjener skryt for å ha designet en tredemølle som ser så bra ut som MyRun faktisk gjør. Til og med så bra, at du kan la besøkende beundre din nye mølle, i stedet for å gjemme den bort i en garasje eller i et hjørnet. Dette er tredemøllen som fortjener hedersplassen i hjemmet.

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer

Videre er ikke dette en tredemølle kun for synet. Den har en imponerende high-tec standard. Og er inkludert med Technogym “Running rate” funksjon, som har som formål å forbedre løpseffektiviteten din. Både ved å trene deg til å bruke riktig stegfrekvens, men også ved å velge ut musikk som har den rette takten for stegfrekvensen du bør ha for å nå dine mål. Gjennom MyRun-appen, som er svært enkelt å koble opp mot tredemøllen, har du tilgang til omfattende treningsprogrammer og underholdning. Om ikke det var nok, kan du koble den opp mot Zwift, en treningsapp som lar deg løpe i en virtuell verden, og reduserer risiko for kjedsomhet for den som ikke er den fødte løper. MyRun får også skryt for at den er utrolig smart, og miljøvennlig, da den slår seg automatisk på når du tråkker på den. Se hele testen.

Coach – er en annerledes publikasjonskanal for helse og fitnessindustrien. Coach har kåret MyRun til den beste tredemøllen på markedet for hjemmetrening. 

MyRun technogym tredemølle best i test

Coach Magazine, har kåret MyRun til den beste tredemøllen på markedet. Testpanelet sier at denne tredemøllen vil ikke bare at du skal løpe, den vil at du skal forbedre deg og bli en enda bedre løper. Møllen har en mengde tilpassede treningsprogrammer, og en egen “Running Rate” funksjon, som oppmuntrer deg til å opprettholde farten, mens du tar flere steg, for å øke effektiviteten. Ved å bruke MyRun-appen vil møllen også velge musikk med en takt som matcher stegfrekvensen din, starte opp automatisk når du tråkker på løpsflaten, og gi deg mulighet til å løpe din favorittrute utendørs, inne på møllen, helt likt som i virkeligheten. MyRun kan kobles direkte til Zwift, slik at du kan se avataren din løpe i ditt tempo i en virtuell verden, uten å måtte bruke en tilkoblet footpod. Som er en fin bonus, er den en av de smarteste tredemøllene på markedet også. Se hele testen.

 

myrun technogym

Visste du at:

MyRun er den mest kompakte tredemøllen med den største løpsflaten på markedet. Møllen har dobbel så kraftig motor som de fleste møller i samme størrelse, med hele 4 hk. Møllen er svært stillegående, og gir deg feedback på løpestil, trinnlengde og bevegelse underveis i økten.

Se mer om MyRun

myrun home

Vi tilbyr finansieringsløsninger for privatpersoner: