Artikkel

Biocircuit – ett og et halvt år senere

FotoNorberto Lacourt

 

Kontakt oss
Kjell Olav Engen

Kjell Olav Engen

Sales Manager Nordic Sales

+47 977 69 852

Hälsomagasinet i Nyköping  var først i Sverige med BIOCIRCUIT i 2018. Vi møtte dem og gjorde en artikkel allerede en måned etter lanseringen, men hvordan har det gått siden den gang?

Hälsomagasinet har i mange år tilbudt ulike formater av sirkeltrening, hvorav den ene har vært Easy Line, et tidligere format fra Technogym.

Easy Line har vært vellykket ettersom det har appellert til en bred målgruppe, spesielt de mer uvante og usikre. Vi følte at det var på tide å fornye seg, og det neste naturlige trinnet var en digital løsning som er mye mer teknisk avansert. Til tross for dette føles Biocircuit fremdeles like brukervennlig og inkluderende takket være teknologien som er så raffinert.

Sonja Ek, Eier og daglig leder

Rask digitalisering

Hälsomagasinet var tidlig ute med digitaliseringen. De har i mange år investert mye ressurser for å sikre at medlemmene får en så friksjonsfri opplevelse som mulig. Å ta en slik beslutning så tidlig som Hälsomagasinet gjorde, har selvsagt medført mye utfordringer. Blant annet det å få både ansatte og medlemmer til å bruke de digitale løsningene. Og fremfor alt forstå hvorfor de skal brukes. En leksjon er selvfølgelig at å være vedvarende og konsekvent, er avgjørende for å oppnå suksess på både kort og lang sikt. Hälsomagasinet har implementert Technogyms Mywellnes for en rekke funksjoner i medlemsreisen, noe som selvfølgelig har lagt til rette for oppstarten med BIOCIRCUIT.

Endring er nødvendig

Relaterte produkter
Effektiv sirkeltrening

TechnogymBiocircuit - Effektiv sirkeltrening

Les mer
Forandring, eller endring er alltid tøft, og kan være det på flere ulike måter. For eksempel ble avviklingen av Easy Line en utfordring, ikke bare fordi medlemmene hadde funnet sin treningsaktivitet, men de hadde også skapt et samfunn. Så var det også motstand mot ny teknologi med alt det innebærer. Denne endringen var imidlertid nødvendig ettersom Hälsomagasinet hadde et sterkt ønske om å være oppdatert, i tillegg til å være i forkant og levere resultater.

Digitalisering er enklere enn du kanskje tror, ​​så lenge den fungerer greit. Noe den har gjort i dette tilfellet, minus noen få justeringer i løpet av implementeringsperioden.
BIOCIRCUIT tilbyr muligheter som er ganske unike på grunn av digital utvikling. Blant annet muligheten til å kunne tilpasse ulike typer av motstand, automatisk, basert på kundens mål og ferdiginnstilte profil.

biocircuit

Tidseffektivt, enkelt og resultatskapende

Biocircuitformatet stiller prestasjonskrav til brukeren, da det ikke bare måler hvor mye man tar i, men også tempo og bevegelsesbanen. Dette gjør det utfordrende og utviklende, uansett om man er godt trent eller en nybegynner. Alt brukeren  trenger å gjøre, er en test i forkant som tar omtrent 15 minutter. Testen blir gjennomført sammen med trener, og innebærer å stille inn riktige innstillinger på apparatene, bevegelsesbanen, tempo, tråkkfrekvens, hastighet og kraft (watt). Når du har fullført testen, vil formatet automatisk tilpasse seg dine personlige innstillinger, og huske det for hver treningsøkt. Etter den første tilpasningen er det ingen justeringer som er nødvendig å gjøre. Kunden kan justere vekt, eller skifte mellom ulike programmer selv, og vil alltid ha en 30 minutters guidet treningsøkt klar.

Både Linn Lundborg, senterleder, og Sonja Ek, Daglig leder og eier, forteller at Biocircuit ved flere anledninger har vært et avgjørende salgsargument ved nye innmeldinger på senteret.

Dessuten er det tydelig at Biocircuit tilbyr noe som seniorkundene virkelig verdsetter, og som hjelper til å holde de i regelmessig aktivitet. Mange eldre medlemmer trener på dagtid, og da er jo ikke belegget av ansatte nødvendigvis på det høyeste. ( I alle fall ikke hos Häslomagasinet).
På kveldstid er det tydelig at snittalderen senkes, og det er både unge og eldre, erfarne og uerfarne som trener på Biocircuit.

Mange vil at trening skal være enkelt og effetiv, uten at det skal ta for mye tid. Tid er jo en av de tingene vi mennesker setter aller høyest i dag. Og når tid er en så dyrbar ressurs for oss, er Biocircuit helt unikt. Biocircuit tilbyr dessuten en veldig lavterskel form av trening, også for å starte med trening.

Linn, Lundbord, senterleder