Artikkel

Hvordan planlegge et treningsrom for din bedrift

TekstMari Hansen

Veien til en bedre helse og sunnere livsstil kan starte på arbeidsplassen

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Kroppen vår er designet for å være i bevegelse. For mye stillesitting gjør oss skrøpelige over tid, og fører med seg en rekke kroniske helseplager og livsstilssykdommer. Ansattes kroniske helseplager koster selskaper millioner av kroner årlig. På toppen av dette kommer livsstilssykdommer som hjerte- og karsykdommer, kreft og diabetes. Faktisk viser tall fra SSB at 6,5 prosent av arbeidsstokken er sykmeldt til enhver tid.

Visste du at nye tall viser at en ansatt som er sykemeldt koster en bedrift i snitt 17000 kr i uken?

Ifølge NAVs oversikt over legemeldt sykefravær er det muskel- og skjelettlidelser som er den vanligste årsaken til sykefravær.

Mye av dette kunne vært unngått ved å implementere gode tiltak på arbeidsplassen. I henhold til arbeidsmiljøloven er det også et punkt som viser til at arbeidsgivere skal vurdere tiltak for å fremme fysisk aktivitet blant arbeidstakere (Paragraf 3-4) Tilrettelagt fysisk aktivitet gir engasjerte, glade og effektive ansatte, og er faktisk det mest verdsatte frynsegode blant norske arbeidstakere. Les mer om dette her.

 

Vi skreddersyr løsninger for små, mellomstore eller store bedrifter

Trening er en viktig ansattgode som påvirker de ansattes helse og humør. Vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset de ansattes behov, hvor vi også vektlegger at du skal få mest mulig igjen når du velger å investere i dine ansattes helse. Vi tilbyr et variert og allsidig tilbud som tilpasses hver enkelt sine ønsker og tar høye for alle nivåer. Vi er til stede i hele prosessen og hjelper deg med alt fra design i 3D og valg av utstyr og gulv, til finansieringsløsning og serviceavtale. Se mer om hva vi kan tilby din bedrift her, eller bruk kontaktskjema nederst for å komme i kontakt med vår bedriftsavdeling.

 

Treningsrom bedrift technogym qicraft

Hvor mye plass har du til rådighet til et treningsrom i din bedrift?

Å skape bevissthet om usunne vaner og tilhørende risiko i organisasjonen din er starten på reisen: atferdsendring er målet. Å sette fysisk aktivitet på agendaen kan bokstavelig spare selskapet for kostnader, øke produktiviteten og bidra til å tiltrekke seg nye talenter. Og vi vet hvordan du skal få det til å fungere.

100 meller mer til rådighet til et treningsrom


 

 

100 m2 eller mer – Når plass ikke er en utfordring kan du tilby dine ansatte et bedriftsgym tilsvarende et profesjonelt treningsstudio

Når plass ikke er et problem, kan våre treningsløsninger for bedriftsmiljøer fremstå som et profesjonelt treningsstudio. Treningsutstyr serien Artis  har fokus på brukervennlighet, kombinert med høy ytelse, det nyeste innen teknologi, og kommer i et eksklusivt, sømløst design. Ferdig programmerte treningsprogrammer, uendelige ruter å utforske, og alt innen underholdning er tilgjengelig for brukeren på en nettbrett-liknende plattform. Intuitivt i bruk, og dine ansatte kan lagre og spore all treningsdata i MyWellness appen fra Technogym. 

Relaterte produkter
ARTIS SYNCHRO

TechnogymArtis - ARTIS SYNCHRO

Les mer

50 m2 til rådighet til et treningsrom

mdium bedriftsgym

50 m2  – gir deg nok plass til løsninger som fremmer prestasjon og skaper energi. Styrke og kondisjonsmaksiner for alle behov.

Mellomstore rom kan også tilpasses og utformes slik at de passer perfekt til deres behov og fremstår som et robust bedriftstreningsstudio. En treningsøkt her kan overføre den gode energien og engasjementet du finner i sport til arbeidssstyrken din. Det er det som gjør Skill-linjen til et perfekt valg.
Skapt for å fremme prestasjon. Kraft, smidighet, hastighet og utholdenhet er de fire pilarene som bidrar til å øke fysisk kapasitet og øke kardiovaskulær helse. Tilfør energi til jobbdagen, skap engasjement og snu manglende motivasjon hos dine ansatte ved å sette opp ulike konkurranser og utfordringer.

Relaterte produkter
SKILLROW

TechnogymSkill line - SKILLROW

Les mer

20 m2 til rådighet til et treningsrom

20 m2  – Liten plass til rådighet? Vi har løsninger for mindre rom, hvor du får ulike kardio- og styrketreningsmaskiner for alle behov.

Liten plass til et treningsrom? Ikke noe problem. Vi har en løsning for det også. Det hele begynner med Unity Self kiosken.  Et  brukergrensesnitt med touchscreen leverer skreddersydde treningsøkter for en hver bruker. Ingen trener er nødvendig. Uansett hva dine ansatte ser etter, om det er fleksibilitetstrening, styrketrening, eller trening for kodisjon eller vekttap, kan vi levere løsninger til relativt små rom. Cardio maskiner fra EXCITE linjen gir fantastiske treningsopplevelser uansett nivå. Plurima stasjonen er det du trenger for å forbedre styrke, og tar minimalt med plass.

Relaterte produkter
Excite Live Synchro

TechnogymExcite Live - Excite Live Synchro

Les mer

Biocircuit

Biocircuit – guidet trening, automatisk justering, passer alle nivåer

Dersom plass en en begrensning for din nye «wellness» satsning, hva med tid? En konsekvent treningsplan, krever gjerne opp til en time av tiden. Og hva med ventetiden på maskiner og apparatene? Biocircuit eliminerer infektivitet, og leverer en komplett styrke- og kondisjonsøkt på kun 30 minutter. Hvordan? Brukerne blir guidet helt fra start, det er kort hviletid mellom øvelsene, atumatiske innstillinger og justeringer som følger hver enste bruker, en innlogging, og opptil 15 personer kan trene samtidig uten problem.

Ikke plass til et treningsrom i din bedrift tenker du?

Her ser du tre ulike eksempler på hvordan du kan aktivisere dine ansatte uten å ha et dedikert rom tilgjengelig. Vi har også laget en artikkel om ulike løsninger for Active Office. Disse finner du her:

  • Aktivt møterom
    Forvandle møterom til aktive områder
  • Stretch Lounge
    Plasser Flexability i fellesarealer, ved siden av kaffemaskinen og oppmuntre dine ansatte til å ta aktive pauser i løpet av dagen
  • Utendørstrening
    Spor og lagre alle utendørs treniningsaktiviteter gjennom Technogym MyWellness app.
Relaterte produkter
BIOCIRCUIT – Biocircuit Free

TechnogymBiocircuit - BIOCIRCUIT – Biocircuit Free

Les mer